Dantechno Odesláno 3. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2015 To jde jenom kdyzjsou jenom castecne natazene. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brumko Odesláno 3. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2015 Konečne mi je jasné, prečo mi pseudohacking niekedy ide a niekedy nie. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Markynin Odesláno 4. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2015 Chlapy máte někdo na SKX007 kůži, potřeboval bych vidět nějaké foto na ruce jak to vypadá popř.o jaký řemen jde, kde byl zakoupen. Přemýšlím zkusit řemen. Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vintage Odesláno 4. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2015 Mrkni do vlákna Potapky na kuzi, tam toho bude asi mraky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Markynin Odesláno 4. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2015 Taky dívám, ale kdyby někdo měl něco co ještě nedával nikam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 4. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2015 Co treba google?Tam je tech fotek mraky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Markynin Odesláno 4. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2015 Ano ale tam nekdy neni info o jaky jde remen Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kamilb Odesláno 4. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2015 To bude složité... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 4. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2015 No jo,zapeklity,to me nenapadlo?. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
3RYCK Odesláno 4. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2015 Nech sa páči, my favorite. Hirsch Liberty a dá sa kúpiť napr. na strapshop.cz Osobne mám tento remeň na 5tkách. Pohodlná voňavá teľacina, ja trochu hrubší, podľa mňa ideálny k robustnosti SKX Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 4. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2015 Krásně to s tou botou ladí ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 4. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2015 Sedmičky na bi-color bůvolu od jednoho místního kožaře. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ABCDE Odesláno 4. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2015 Nech sa páči, my favorite. Hirsch Liberty a dá sa kúpiť napr. na strapshop.cz Osobne mám tento remeň na 5tkách. Pohodlná voňavá teľacina, ja trochu hrubší, podľa mňa ideálny k robustnosti SKX Ten Hirsch k nim nádherně sedí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
3RYCK Odesláno 4. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2015 Krásně to s tou botou ladí ... Zabudol som doplniť, že foto sú z netu a dajako sa mi nedá editovať môj príspevok... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Markynin Odesláno 4. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2015 Ty tmavě hnědé řemeny jim fakt sluší Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Markynin Odesláno 13. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2015 Pánové poraďte, jaký řemen na SKX007. Chtěl bych něco, co bude působit masivně. Připadají v úvahu tyto řemeny, v tmavě hnědé variantě: http://www.strapshop.cz/rios-buvol/rios-aviatorhttp://www.strapshop.cz/hirsch-teletina/hirsch-libertyhttp://www.strapshop.cz/rios-vintage-kuze/rios-chesterfield Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 13. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2015 Mozna ten posledni,ty dva jsou spis na pilotky,to by asi nevypadalo dobre. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
3RYCK Odesláno 14. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2015 Aj ja sa prikláňam k Hirsch-u. Podarilo sa mi nájsť foto modnutých SKX s pilotkovým remeňom, sprav si o tom vlastný názor http://forums.watchuseek.com/f7/seiko-pilot-diver-395172.html Inak ešte z osobnej skúsenosti s Hirsch Liberty - je to veľmi pohodlný a pohledný remeň. Páči sa mi, ako "zreje" ja som si kúpil hnedú variantu a takto za pol roka stmavol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 16. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2015 To neni zadnej MOD skx v tom odkazu,jedna se o Seiko SRP043,docela tezko sehnatelnej model,ale nic to nemeni na faktu,ze ten remen k nim nesedi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
3RYCK Odesláno 16. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2015 To neni zadnej MOD skx v tom odkazu,jedna se o Seiko SRP043,docela tezko sehnatelnej model,ale nic to nemeni na faktu,ze ten remen k nim nesedi. Ďakujem za opravu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se