brut12358 Odesláno 25. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2015 Mimochodem. Ten strýček musel být hrozný hovado, když se tak choval k hodinkám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tichus Odesláno 25. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2015 Hele, líná huba - holé neštěstí. Tak se zeptej a uvidíš. A kdyby se s tebou nechtěl pak bavit, tak by to při frekvenci 2 setkání/5 let nebylo zas tak hrozné, navíc jestli je morous už tak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 25. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2015 A cena? Hodinkově nepolíbení žijí kolikrát v představě že Rolexky stojí nejmíň pět tisíc a Omegy jsou aspoň za tři litry, ne-li za čtyři. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 25. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2015 Ano v Eurech to sedí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 25. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2015 V 25. 5. 2015 v 16:29, Josef01 napsal: Ano v Eurech to sedí.Znám dva co takhle mysli v korunách. Plus moje žena, ale té jsem to nakukal já :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Povidláček Odesláno 25. května 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2015 Sice se ho nezastávám, je fakt že ty hodinky byly zrasované fest, ale jestli je poctivě těch 20 let nosil a na všechno! Evidentně byl hodinkově opravdu netknutý, docela se divil, že by měl doma takový hodinky. Já mu řekl, že nový stojí dnes asi 100k (doufám, že jsem se zhruba trefil, myslím že jednou jsem to nějak hledal). Ale zase si říkám, že značka Omega je docela profláklá a i v povědomí laiků by mohla být vžita jako docela luxusní značka, takže se divím, že jim takhle nandal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hodo65 Odesláno 25. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2015 Další potvrzení starýho rčení - "Co je zadarmo, nemá žádnou cenu" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 25. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2015 naprostou většinu hodinky vůbec nezajímají. Chlapíkovi zavolej, vysvětli mu že seš fanda a zeptej se co za ně chce. Narovinu a uvidíš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wave ceptor Odesláno 25. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2015 stejně je to super, jak by viděli cenu takových hodinek různí lidé......já bych třeba za ně nedal ani pětikilo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seamaster Odesláno 26. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2015 Dovolim si kratky komentar. Hodky jsou origo, tipuju dle loga 80 leta, z pohledu zajimavosti ze sveta moonu nuda sed, ale maji asi pribeh, cislo na dynku, neco co je ozvlastnuje. Cena s origo tahem je vic nez 1k euro dneska, bez ohledu na stoupajici cenu servisu. Nova luneta tam samozrejme sedet bude, jen ma jiny font, ale nechal bych to zatim tak, je slusna.Co bych udelal ja, sel naprimo na strejdu s nabidkou cca 30-35 a uvidis co on na to. Pokud bys je ziskal, vymenit hesalit, nechat obnovit lumi na ruckach, rozhodne zachovat puvodni perfektni cifr, lehky prelesteni a servis u KaM a je to. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Exiztence Odesláno 26. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2015 Všechno nechat původní, jen vyměnit hesalite, oservisovat a jsou parádní, bezel insert mi přijde jako DO90 (je tam bordel, ale tipuji) což vyměnit je píčovina. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 26. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2015 V 26. 5. 2015 v 17:17, Exiztence napsal: Všechno nechat původní, jen vyměnit hesalite, oservisovat a jsou parádní, bezel insert mi přijde jako DO90 (je tam bordel, ale tipuji) což vyměnit je p..ovina.bod je vedle 90 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Exiztence Odesláno 26. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2015 V 26. 5. 2015 v 17:22, financ napsal: bod je vedle 90Na fotce mi přišlo že je nad v tom sajrajtu asi už špatně vidím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 26. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2015 DO90 tam není (tak na 99%).Jsou stejné jako ty mé. Nová luneta nepasuje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Oliver333 Odesláno 26. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2015 Jak už tady zaznělo - běž za strejdou a na rovinu se ho zeptej kolik nebo co by za ně chtěl. (třeba je magor do něčeho jiného) V nejhorším tě někam pošle ale když to neuděláš tak tě to pak bude pořád hryzat :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 26. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2015 vono taky nemusi byt tak easy vysypat 35 z pytliku.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 26. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2015 To nemusí, co když strejda řekne hele tak si je vem a piju skotskou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavelpu27 Odesláno 26. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2015 Úplně chápu tvojí situaci, kdy se potácíš mezi "ty bláho, je to sice hodně nepravděpodobný, ale třeba by je pustil" a "vůbec se mi nechce mu volat. To stejně nemá cenu". Já bych to asi přece jen zkusil. Vysvětlil bych mu, že se jedná o zajímavé hodinky a že oprava bude stát balík, ale že pro tebe je to srdcovka. Přinejhorším tě pošle do háje. Nemáš co ztratit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 26. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2015 Presne tak,treba na to ceka,ze mu neco nabidnes...hop,nebo trop,maximalne te posle do hajzlu a bude klid.Ale zkusil bych to,ja bych z toho nespal:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gio Odesláno 26. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2015 By som povedal prave, ja moony mam a su naozaj take iste... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se