Přejít na obsah

Moony - pravé nebo fíkus?

Povidláček

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 49
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Sice se ho nezastávám, je fakt že ty hodinky byly zrasované fest, ale jestli je poctivě těch 20 let nosil a na všechno! Evidentně byl hodinkově opravdu netknutý, docela se divil, že by měl doma takový hodinky. Já mu řekl, že nový stojí dnes asi 100k (doufám, že jsem se zhruba trefil, myslím že jednou jsem to nějak hledal). Ale zase si říkám, že značka Omega je docela profláklá a i v povědomí laiků by mohla být vžita jako docela luxusní značka, takže se divím, že jim takhle nandal.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dovolim si kratky komentar. Hodky jsou origo, tipuju dle loga 80 leta, z pohledu zajimavosti ze sveta moonu nuda sed, ale maji asi pribeh, cislo na dynku, neco co je ozvlastnuje. Cena s origo tahem je vic nez 1k euro dneska, bez ohledu na stoupajici cenu servisu. Nova luneta tam samozrejme sedet bude, jen ma jiny font, ale nechal bych to zatim tak, je slusna.

Co bych udelal ja, sel naprimo na strejdu s nabidkou cca 30-35 a uvidis co on na to.

Pokud bys je ziskal, vymenit hesalit, nechat obnovit lumi na ruckach, rozhodne zachovat puvodni perfektni cifr, lehky prelesteni a servis u KaM a je to.

Odkaz ke komentáři

Úplně chápu tvojí situaci, kdy se potácíš mezi "ty bláho, je to sice hodně nepravděpodobný, ale třeba by je pustil" a "vůbec se mi nechce mu volat. To stejně nemá cenu". Já bych to asi přece jen zkusil. Vysvětlil bych mu, že se jedná o zajímavé hodinky a že oprava bude stát balík, ale že pro tebe je to srdcovka. Přinejhorším tě pošle do háje. Nemáš co ztratit.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...