dehyd Odesláno 29. května 2006 Nahlásit Odesláno 29. května 2006 Pěkné foto. > dehyd - kdepak - ani taková věc, jako je svatba, mi nezatemnila mozek. Vyšly cenově ani ne na polovinu nových v Čechách, a to i s totální renovací u Dušáka, po které jsou doopravdy bez nejmenšího škrábanečku. Uvnitř se mění skoro polovina věcí. Za ušetřené peníze pojedem na lepší svatební cestu.. Přirozeně - každý dle svého gusta Jen mi to překvapilo...
lefty Odesláno 30. května 2006 Nahlásit Odesláno 30. května 2006 Zdravím, potřebuju poradit, v kterých hodinářstvích v Praze otestují vodotěsnost? A zároveň odborně prohlídnou quartzový Seika? ;_) Díky.
Suru Odesláno 21. července 2006 Nahlásit Odesláno 21. července 2006 Máte někdo nějakou zkušenost s firmou Hanák v Brně?Hlavně teda mám na mysli jejich servis.Mám v úmyslu nechat si zrenovovat jedny starší švýcary a je to možné jenom u nich,jak mi napsal p.Dušák.Díky.
Pavel Odesláno 22. července 2006 Nahlásit Odesláno 22. července 2006 Má zkušenost s firmou Hanák je popsaná ve vlákně "postěžujte si na hodináře". Nevím jak jsou na tom s prací, protože mě ani nebyla dána možnost jejich služeb využít. A když si na to vzpomenu, tak jsem nasr... ještě dnes.
dogee Odesláno 23. července 2006 Nahlásit Odesláno 23. července 2006 to SURU: ja jsem v Brne vyuzil sluzeb pana Konecneho, opravil mi (70-80 let stare) kapesni DOXA kontakt na p. Konecneho najdes vyse ve vlaknu, zkus se ho zeptat, jestli by byl schopen opravit tve hodinky, protoze ja jsem s nim velmi spokojen...
Suru Odesláno 24. července 2006 Nahlásit Odesláno 24. července 2006 to dogee:u pana Konečného jsem už díky tvému příspěvku byl.Hodinky se právě opravují (70 let staré letecké OLMA) a mé dojmy z první schůzky jsou velmi pozitivní.Už se těším,až si pro ně půjdu!Bohužel,do těch druhých si netroufnul pustit,takže proto,pokud je chci mít zgenerálkované,musím zajít do servisu Hanák v Brně.Proto jsem se také ptal,takže díky za doporučení :-)
Filipes Odesláno 5. září 2006 Nahlásit Odesláno 5. září 2006 našel jsem doma prim sport II, ale jdou jen chvilku a zdá se že je uvnitř něco uvolněné, navíc naprasklé sklíčko - máte někdo nějaký dobrý tip kam je v Praze donést k opravě? díky za odpovědi
xmenm05 Odesláno 10. října 2006 Nahlásit Odesláno 10. října 2006 Tak tady je zase moje skvělá zkušenost - už jsem jim svěřil staré rakety, tissoty a dokonce i jedny kapesní omegy a vždycky maximální spokojenost ... Je to takový ten klasický hodinář - starší pán, brýle, špatná chůze a ruce ze zlata ... Tu novou prodejnu neznám, jezdím do Vršovic ... . http://www.hodiny-zlato.cz/
X-Bob Odesláno 11. října 2006 Nahlásit Odesláno 11. října 2006 Já mám bohužel s p.Zahradníkem negativní zkušenost. Poškodil těsnění v hodinkách Quartz, ač se dušoval, že vše bude OK. A ještě si nějak matně vybavuju, že mi dal baterku, která byla v cuku letu "pryč", v dalším hodinářství jen vyměnili těsnění, stálo to méně a baterka vydržela 3x tolik. Ale už je to tak 5 let zpátky...
xmenm05 Odesláno 13. října 2006 Nahlásit Odesláno 13. října 2006 Tak to se přiznám, že jsem docela překvapený, protože jsem absolvoval kolečko po praze, kde mě různí hodináři posílali od čerta k ďáblu a vysvětlovali mi, že to už nikdo neudělá a že ty hodinky můžu vyhodit a pod. ... zatímco tam to bylo bez problémů ... a teď se v tom někdo vyznejte ... Časově je to cca 3 roky první kontakt a asi 4 měsíce ten poslední ...
Tazatel Odesláno 13. října 2006 Nahlásit Odesláno 13. října 2006 Představa navštívení hodináře se pro mě pomalu stává stejně nemilá jako návště zubaře. Ještě pár peprných zkušenosti z tohoto fora ohledně hodinářského řemesla a už mě tam nikdo nedostane.
X-Bob Odesláno 13. října 2006 Nahlásit Odesláno 13. října 2006 Tak to se přiznám, že jsem docela překvapený, protože jsem absolvoval kolečko po praze, kde mě různí hodináři posílali od čerta k ďáblu a vysvětlovali mi, že to už nikdo neudělá a že ty hodinky můžu vyhodit a pod. ... zatímco tam to bylo bez problémů ... a teď se v tom někdo vyznejte ... Časově je to cca 3 roky první kontakt a asi 4 měsíce ten poslední ... ale jo, třeba jen neměl svůj den a je to už dávno. Ale znáš to, člověk si odnese dojem....
afrikab Odesláno 31. října 2006 Nahlásit Odesláno 31. října 2006 At to tu procitam jak chci, stale se nemohu rozhodnout. Existuje tedy nejaky spolehlivy hodinar v Brne? Chtel bych si nechat vycistit a seridit 30 let stare Seiko chronografy a bojim se, ze me s nema vyhodi Nevim co u nas maji proti japonskym hodinkam.
rur Odesláno 31. října 2006 Nahlásit Odesláno 31. října 2006 Znam ve Znojmě, ale to je pro tebe asi daleko?
Foundryman Odesláno 31. října 2006 Nahlásit Odesláno 31. října 2006 At to tu procitam jak chci, stale se nemohu rozhodnout. Existuje tedy nejaky spolehlivy hodinar v Brne? Chtel bych si nechat vycistit a seridit 30 let stare Seiko chronografy a bojim se, ze me s nema vyhodi Nevim co u nas maji proti japonskym hodinkam. Zkus Strnada na Veveří, zatím mám jen dobré zkušenosti a uvnitř pod sklem má i několik zajímavých archiválií, co mu tam nechali kunčofti. Viděl jsem tam i dvoje Prim Sport II.
afrikab Odesláno 31. října 2006 Nahlásit Odesláno 31. října 2006 Jen tak pro info jsem si zasel do hodinarstvi SaRaH, pry vycisteni kolem 1tis. Neni to moc, ale radeji bych mel nejake reference predtim, nez bych si tam neco nechal opravit.
falkkon Odesláno 7. listopadu 2006 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2006 Při neopatrném nasazování víčka mi prasklo sklíčko.Po domluvě jsem poslal hodinky Vostok K 43 do hodinářství Vrána v Praze.Výsledek super (zabroušení na zakázku,originál není) a cena 90 kč.(taky super.)
Vit Odesláno 4. července 2007 Nahlásit Odesláno 4. července 2007 Zkus Strnada na Veveří, zatím mám jen dobré zkušenosti a uvnitř pod sklem má i několik zajímavých archiválií, co mu tam nechali kunčofti. Viděl jsem tam i dvoje Prim Sport II. Pan Strnad je velice zručný, teď jsem si vzpomněl, že mi asi před pěti lety opravoval staré kapesní hodinky. Rozbité sklíčko (mnoho let), pokřivené ručičky ?. Oprava tehdy stála 700,- a s výsledkem jsem byl nadmíru spokojen.
Vit Odesláno 4. července 2007 Nahlásit Odesláno 4. července 2007 Má někdo z vás zkušenosti se servisem firmy Hibernia?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se