neználek Odesláno 2. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2008 lolohh napsal: Máš fotky? Poslat fotky by nebyl problem, ale momentalne jsem pracovne v zahranici. Na Vanoce budu doma a zkusim udelat nejaka foto a poslat.
rara Odesláno 7. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 7. prosince 2008 Potřebuji pro své nové přírůstky dobrého a spolehlivého hodináře v Liberci nebo okolí,poradí mi někdo.Rado Silverstar automatic 1980
Georgeisin Odesláno 8. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2008 Vit napsal: Má někdo z vás zkušenosti se servisem firmy Hibernia? Mel sem tam Certiny jeste v zaruce na serizeni a vycisteni. Prisel mi je predat takovy postarsi hodinar, ze je na vibrografu seridil + vycistil. Slapou perfektne, bordel z pod sklicka odstarnil.
VS Odesláno 9. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2008 http://www.venstim.cz/?25c36ac271be78569a4ea86201a39c45
organic Odesláno 10. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 10. prosince 2008 (upraveno) kibi napsal: dneska se mi vratily BWC od hodinare: vycisteni, serizeni, presazeni ciferniku, prelesteni vrypu na dynku, prelesteni sklicka... zatim k naproste spokojenosti, za tyden a pet stovek... toho hodinare fakt muzu doporucit - v CČM - Praha, Černý Most, p. Frýdl - 605 172 676 a ma taky mj. BWCka... Taky k nemu chodim, vcera mi na pockani vymenil sklicko na Junghans MaxBill Chronoscope - stalo to 50 korun. nosi malicke Eterny.. Upraveno 10. prosince 2008 uživatelem organic
magentiss Odesláno 19. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2008 kibi napsal: to je on... dneska za ním jdu, objednával jsem se v sobotu, má teď prý dost narváno, ale mezi 12-14 se mám zastavit, tak uvidíme, potřebuju seřídit strojek, co se brátálně zpožďuje
magentiss Odesláno 20. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2008 magentiss napsal: dneska za ním jdu, objednával jsem se v sobotu, má teď prý dost narváno, ale mezi 12-14 se mám zastavit, tak uvidíme, potřebuju seřídit strojek, co se brátálně zpožďuje včera jsem byl u pana frýdla, vzal mě hned, kouknul na strojek, konstatoval, že u archimedů mají asi tupý šroubováky, protože některý šrouby jsou pěkně ojetý. dál usoudil, že amplituda se nehýbe tak, jak by měla, pokusil se strojek seřídit, ale nechtěl do toho moc hrabat a řekl, že než cokoliv podnikat, je lepší využít záruky, takže hodinky už podruhé půjdou zpět a tentokrát budu trvat když ne na výměně strojku, tak na patřičném seřízení/výměně poškozených částí. jinak pan frýdl je opravdu profík, ptal se, kde jsem na něj vzal kontakt, tak jsem mu řekl, že si ho lidi na chronomagu předávají mezi sebou a za návštěvu nic nechtěl, tak se mu budu revanžovat někdy příště..
Ruda Odesláno 22. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2008 gandalf napsal: Poraďte dobrého hodináře v Plzni. Potřebuji, aby se podíval na Hamiltony /Val. 7750/, mám podezření na uvolněné kyvadlo samonátahu. Ahoj, přidávám se s prosbou na kontakt na dobrého hodináře v Plzni. Dále možno v Klatovech či Strakoniccích. Díky
organic Odesláno 12. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 12. ledna 2009 kibi napsal: dalsi zkusenost - CCM (budou se stehovat na Florenc!) - v nedeli navecer serizeni Seiko 5 na pockani, nechal jsem tam na vycisteni velmi osobni Strela... a taky pokec - ukazoval svoje BWCka... a mel Fortis v PVD na ruce... A safra! tak to ted budu mit k hodinari dal.. to me mrzi A nevis kam na Florenc?
Uwe.T Odesláno 12. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 12. ledna 2009 V Mostě pan Baksa - tř. Budovatelů 2916/162 Jestě nedávno by mne nenapadlo, že se mi nějak začnou doma shromažďovat Primky. Naprosto nečekaně a původně i proti srsti se mi namnožily- ted už 16x a nejsou určitě poslední. V hodinářství Baksa se dá báječně polkábosit a je to už třetí generace hodinářů v jednom obchůdku, děda, táta a syn - všechno hodináři. Zblbnul jsem v rachotě do hodin jestě jednoho kolegu, také nosí různý šrot k Baksovi a také bez problémů. Jinak mi opravil i dvoje Poljoty a vysušil utopené Strely
Stefan Odesláno 12. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 12. ledna 2009 Docela rád bych pana Frýdla taky vyzkoušel, kde ho vlastně v CCM najdu? A nevíte, jestli umí hodinky taky přetěsnit a otestovat vodotěsnost na 10ATM? Díky.
Vlastimil Talanda Odesláno 17. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2009 hodně dobrý nápad. Já hledal v Pardubicích dlouho, ale nakonec našel
Vlastimil Talanda Odesláno 17. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2009 Petr Tichý Prodej a oprava hodin a hodinek. Kontaktní údaje: Adresa: JUDr. Krpaty 1415, 530 03 Pardubice-Bílé Předměstí Telefon: +420 466 264 653 zapomněl jsem uvést minule kontakt. Opravil i naše Glashutte po dědovi, vše v pohodě
Amigator Odesláno 17. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2009 Máte někdo zkušenosti se zahraničními servisními řetězci? Někde se to tu tuším probíralo. Konkrétně mě zajímá The WatchLab. Pořídil jsem vintážní Omegy (60. léta) a jsou naprosto skvělý až na drobnou vadu, že se zastavují.
Chumpus Odesláno 27. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2009 kibi napsal: "stredni" vchod u DM drogerie, ma pultik v prodejne zlata a hodinek - ale asi uz jen 14 dni...? s tou vodotesnosti nevim, zavolej mu Ahoj, nevíš jestli tam ještě je? Nebo kam se tedy přestěhoval? Sháním hodináře v Praze sice jenom na zkrácení tahu, ale rád bych si vyzkoušel jestli je fakt tak v pohodě, abych měl jistotu pro budoucí náročnější věci. Díky moc
Chumpus Odesláno 27. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2009 Díky, zavolám. Stěhování zas tak špatný není, na Čerňák to mám celkem daleko :-)
organic Odesláno 27. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2009 kibi napsal: takze mam dalsi skvelou zkusenost s p. Frýdlem dneska jsem se stavil (13 dni) pro absolutni srdcovku - vintage Strela oprava pry stala za to, chybel jeden sroubek, druhy byl zalomeny a drhnul perovnikem o mustek chrono, serizeni, prelestene sklicko, nove ruske stezejky... a za rozumny peniz Aha tak proto byl v pátek tak hotový. Měl zablokovanou krční páteř a říkal, že to 'trochu přehnal s prací'. Šetřete ho trochu chlapi!
railmaster Odesláno 1. února 2009 Nahlásit Odesláno 1. února 2009 Potreboval by som previesť údržbu u dvoch chronografov, Omega SMP Chrono aj s prebrúsením, pretesnením, výmenou skla + hliníkového číselného krúžka v lunete a Montblanc Star Chronograph s pozlátením puzdra. U Omegy SMP som tu zaregistroval kladnú recenziu na p. Broža v pasáži Alfa. Ak mi alternatívne doporučíte hodinára s fajn prácou, ideálne v Prahe, budem rád.
carpaccio Odesláno 2. února 2009 Nahlásit Odesláno 2. února 2009 kibi napsal: p. Frýdl - 605172676 - mozna uz se prestehoval na Florenc...? Pokud se nemylim, tak ted operuje ve schize - pres tyden (ze by od pondeli do stredy?) na Florenci a patek - nedele je na Cernaku. A dvoje hodinky se mi od nej uz vratily......... Jak to rict............................................... ................................ .... Kibi, mas u me kafe! Opravdu super tip.
Návštěvník Tada Odesláno 4. února 2009 Nahlásit Odesláno 4. února 2009 Tak jsem dnes odlifroval k panu Frýdlovi svoje Dionis, říkal že má teď kupu práce a že to zabere tak 4-6 týdnů, tak pak budu moci také poreferovat.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se