Ace84 Odesláno 9. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2018 To je tak, když se udělá nehodinkový obchod a pak se kecá a kecá a kecá... o všem. Díky moc a budu se těšit na příště. Věřím, že to nebylo naposled. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 19. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2018 Napise, prijede, zaplatí, odveze.....pohoda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snake Odesláno 4. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2018 co jsme si domluvili to platilo-prijemnej pokec-vse v pohode...snake doporucuje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Porsche_911 Odesláno 20. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2018 Naprosto vynikající! Děkuji za obchod. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snake Odesláno 8. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2018 Po velkych peripetiich nakonec splnil co slibil,ale ze uz se nepotkame je vic nez jasne...to co se mi stalo s timto clenem-jsem za dobu chronomagu nezazil a doufam ze uz nezaziju... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tanner Odesláno 11. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2018 Díky za obchod. V pátek zakoupeno a v pondělí mi hodinky dokonce dovezl až pod nos (Pha/Pce)! Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martin22 Odesláno 30. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2018 Fajn pokec, rychlá akce. vše ok a díky za obchod. O. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 9. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2018 Komunikace bez problémů, co slíbil to dodržel a navíc hodinky poslal, aniž bych mu je zaplatil s tím, že peníze mám poslat až budu mít. Ještě jednou děkuji! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 9. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2018 Vim, ze to myslis dobre, ale ty poznamky o placení bych raději nezveřejňoval.. aby toho nekdo nechtel nekdy v budoucnu zneuzit.. Doufam Radku, ze i vse svem chrono vahani jsi stále hodnej na moje byvale ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zelez Odesláno 6. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2018 Děkuji za bleskový obchod. Zboží kvalitní , přístup příkladný.Budu se těšit na další setkání. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brnakp Odesláno 19. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2018 Můžu se jen připojit k ostatním a poděkovat Radkovi za příkladný obchod a super pokec. Děkuju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 5. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2018 Už poněkolikáté a furt 100% - rychlá domluva a co řekne, to platí. Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lordsoft Odesláno 4. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2019 Dohoda bez chyby, jednanie na urovni, exekucia na vybornu - vsetko cajk. Spolahlivy chronomagor. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
feltharg Odesláno 25. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2019 Příjemný osobní setkání a dobrej pokec, za mne můžu doporučit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vanila Odesláno 16. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2019 Díky za obchod. Bezva jednání a fajn pokec.Rád si kdykoliv zopakuju a to i bez obchodu :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 27. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2019 Tady už není moc co dodat.Za mě prostě v pohodě člověk, kterej dodrží co řekne a i já můžu jedině doporučit.Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
actionman1 Odesláno 16. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2019 vsetko super, za mna odporucam. dakujem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 4. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2019 Vsechno na jednicku, diky za obchod a at slouzi :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 30. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2019 kvuli hodinkam i svuj vlastni rok narozeni zaprel, je to srdcar :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rango Odesláno 31. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2019 Maximalna spokojnost a bezproblemovy priebeh, dakujem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se