Ondrej71 Odesláno 3. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2017 Další obchod a opět vše v pořádku - diky !
deewy Odesláno 6. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2017 Hodinkový šílenec dle mého gusta, vše proběhlo na jedničku. Díky za obchod a třeba zase někdy příště.
Návštěvník qoyi Odesláno 27. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2017 Rychla domluva, korektni pristup. Diky takovymto lidem ma toto forum smysl. Děkuju.
Ondrej71 Odesláno 8. února 2017 Nahlásit Odesláno 8. února 2017 Další obchod a zase na 110% . Jeste jednou moc diky za flexibilitu a férové jednání a v neposlední rade jsem te rad poznal osobne Diky a doporucuji!
Hami8 Odesláno 25. února 2017 Nahlásit Odesláno 25. února 2017 Vše v naprostém pořádku. Obchod proběhl naprosto výborně, dokonce mi hodinky nechal, přesto že jsem mohl peníze poslat až druhý den. Perfektní jednání, výborná domluva, příjemný pokec...co víc si přát. Děkuji za obchod a všem vřele doporučuji.
wizard-ov Odesláno 4. března 2017 Nahlásit Odesláno 4. března 2017 Vše v naprostém pořádku, ultrarychlá platba, 1* !!! Wizard rozhodně doporučuje a bylo mu ctí !
Pitris.k Odesláno 4. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2017 Rychla domluva, dva hodinkove obchody a naprosta spokojenost.Tak to ma byt.Diky
Ondoni Odesláno 18. května 2017 Nahlásit Odesláno 18. května 2017 pohodový týpek = pohodový obchod ... tady ta rovnice platí na 100%. Díky
petr_cha Odesláno 28. července 2017 Nahlásit Odesláno 28. července 2017 (upraveno) Domluvil, zaplatil, přijel až ke mně a já blbec mu v zápalu nad hodinkama nekoupil ani to kafe nebo kolu.. budu rád, když to budu moci někdy dohnat ! díky :-) Upraveno 28. července 2017 uživatelem petr_cha
Americkej Odesláno 2. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 2. srpna 2017 Bezvadnej chlap, koupil a zaplatil pro mne hůře sehnatelný hodinky, přivezl mi je osobně. Výbornej pokec, škoda že má paní mi vysvětlila, že se mi chce domů dřív. Všem ho rád doporučím, těším se na příští setkání!
AndyAaron Odesláno 7. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 7. srpna 2017 I kdyz jsme se pred tim sem tam otukavali, teprve nyni doslo k poradnemu obchodu. A nezbyva mi jinak nez doporucit. Setkani sice kratke, ale super pokec a co se tyka samotne transakce, tak plny pocet bodu. Dokonce dam i body navic za uskladneni tech hodinek na par mesicu nez jsem byl schopny je vyzvednout Kdykoliv zase!
Moty Odesláno 14. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 14. srpna 2017 Co sem napsat no, další už x-tý obchod a při odchodu sem dostal ještě tu jeho luxusní paellu, prostě bomba kemoš:-))
beeman Odesláno 21. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2017 paelu jsem sice nedostal, snad priste ;-), ale jinak parada, diky :-)
Koza_c Odesláno 20. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 20. ledna 2018 Borec a vsechna cest!Velmi rychle vyrizeni, super jednani, maximalni ochota, prijemne chovani, vstricnost vudci cloveku.Vse v absolutnim stavu.Kdyby byl kazdy clovek takovy, tak by vse mohlo fungovat bez problemu.Dekuju a vsem urcite doporucuji!
matthias Odesláno 6. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2018 Rychla, vecna komunikace, obchod zcela dle domluvy. Diky za nej.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se