Tenglis Odesláno 6. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2020 Pohodový obchod v rouskach, super rychlá domluva,fajn pokec a blesková platba. Čirá radost. Děkuji! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 28. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2020 sice tentokrat nic nekoupil, ani mi nic neprodal, ale ochotne zucastnil obchodu jako poslicek diky moc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blam Odesláno 29. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2020 Moc diky Radkoj za ochotu. Je to zlatej clovek. Doporucuji vsema dvaceti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horal Odesláno 12. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2021 Skvělá komunikace, dohodnuté platí, bylo mi ctí, děkuji, paráda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nekdo Odesláno 27. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2021 Perfektní komunikace, dohoda, rychlost - co dodat, prostě Maxel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hopa26 Odesláno 12. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2021 Je to pán! Komunikace, dohoda, platba vše 100% cike. Diky za obchod a doporučuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Funthom95 Odesláno 31. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2021 S Radkem jsme obchodovali tuším potřetí. Jako vždycky proběhlo vše na jedničku. Navíc se ukázalo, že jde o člověka vybaveného nadlidskou trpělivostí (neb dokončit obchod a doručit hodinky mi trvalo hodně dlouho a je mi to skoro až trapné), nicméně - dobrá věc (aspoň teda pro Radka, mě už se začalo malinko stýskat ) se povedla. Bude mi tedy ctí i příště. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dave123 Odesláno 3. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2022 Všechno proběhlo naprosto na jedničku, rychlá domluva. Za mě super. Ještě jednou děkuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nekdo Odesláno 13. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2022 perfektní komunikace, služby a vše okolo - kdykoliv znovu Radku díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno 20. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2022 Ladili jsme výměnu až jsme doladili, snad ke spokojenosti obou. Všechno v pohodě, fajn pokec. Za mě doporučuju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spona Odesláno 7. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2023 Bezva obchod, bezva pokec, tady to nemá kam uhnout. Moc děkuji a doporučuji. Zbyněk Odesláno z mého SM-G965F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukáš3 Odesláno 25. června 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2024 Musím se přidat s pozitivním ohlasem sice to z časových důvodů nebylo osobně, ale i tak super a všechno cajk mohu jen doporučit Díky a příště zas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se