Messiah Odesláno 28. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2022 Před hodinou, Vit napsal: Mít sklo, tak super hodinky ... ------------------------------------- Já Inženýry. Jsou pecka! Kdy dáme tu slezinu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 29. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2022 před 21 hodinami, Messiah napsal: Jsou pecka! Kdy dáme tu slezinu? Jasně, ale vidím to až tak za dva týdny, teď nějak nestíhám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 30. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2022 . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karussell Odesláno 30. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2022 Moje srdeční záležitost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Willie McBride Odesláno 30. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2022 před 3 hodinami, Karussell napsal: Moje srdeční záležitost Konečne návrat ku parádnym hodinkám Veľká pochvala. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
igor261069 Odesláno 30. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2022 JJ, konečně zase hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karussell Odesláno 31. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2022 Nebojte chlapi, držím kurz! Po buržoázním pozlátku přichází nekompromisní instrument. Tenhle brus a jemnou linku po celé hraně pouzdra, to umí jen v Schaffhausenu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jenik77 Odesláno 31. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2022 před 5 hodinami, Karussell napsal: Nebojte chlapi, držím kurz! Po buržoázním pozlátku přichází nekompromisní instrument. Tenhle brus a jemnou linku po celé hraně pouzdra, to umí jen v Schaffhausenu Hezke to mas, se musi nechat. Ale i to burzoazni pozlatko je rozhodne cajk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karussell Odesláno 31. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2022 Díky a souhlasím, ideálně od každýho trošku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Erendil Odesláno 31. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2022 V 4. 12. 2021 v 19:05, Karussell napsal: Nějak jsem to sem nestihnul vrznout… Tyhle s mimostředkou jsou parádní. Průměr je 40 mm, je to tak? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karussell Odesláno 1. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2022 Ano, IWC je oznacuje jako 40mm, ve skutecnosti maji 40,4mm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Messiah Odesláno 1. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2022 Full size! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
collie Odesláno 1. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2022 Laureus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baza Odesláno 1. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karussell Odesláno 1. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2022 Samá krása tady Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 1. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2022 Po cca půl roce jsem je zase vyvětral... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IWCmann Odesláno 2. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2022 Dnešní inženýrské ráno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karussell Odesláno 2. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2022 před 21 hodinami, KFL napsal: Po cca půl roce jsem je zase vyvětral... No nekecej Par tydnu zpet me napadlo, jestli je vubec jeste mas… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Messiah Odesláno 2. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2022 Dneska repete Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 2. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2022 (upraveno) před 5 hodinami, Messiah napsal: Dneska repete Krása, už se těším na pokec. -------------------------------------------- Já totok: Upraveno 2. února 2022 uživatelem Vit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se