rekib1 Odesláno 9. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2022 před 49 minutami, Karussell napsal: Akváče Ty jsou parádní….já furt a stále tu fainovou jednoduchost.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karussell Odesláno 24. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2022 IWC už se nenosí, nebo…? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rekib1 Odesláno 24. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2022 před 11 minutami, Karussell napsal: IWC už se nenosí, nebo…? Jsou super… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farkyostrava Odesláno 24. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2022 … nebo pořád Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 25. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2022 Stale v modre Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XZACM102 Odesláno 26. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2022 Uz 7 dni jsem se nepohnul Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karussell Odesláno 28. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2022 Taky Portugaly Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
igor261069 Odesláno 28. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2022 V 24. 6. 2022 v 20:55, farkyostrava napsal: … nebo pořád To se nedivím, nejhezčí akváče. Mám je bohužel v lázních a ještě chvíli tam pobudou, chybí mi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 1. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2022 A po týdnu zase šup do trezoru.. I když, možná vyhrajou i příští týden, jsou boží.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xcmaniax Odesláno 7. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2022 Kompletní obměna hodinkovnice dovršena:-) Mé první IWC. Jsou větší, ale mám rád velký hodinky a ta přehlednost je neuvěřitelná. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 7. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2022 před 57 minutami, xcmaniax napsal: Kompletní obměna hodinkovnice dovršena:-) Mé první IWC. Jsou větší, ale mám rád velký hodinky a ta přehlednost je neuvěřitelná. Gratulace, dobrá volba, na ruce vypadají přiměřeně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karussell Odesláno 7. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2022 @xcmaniaxparáda, pilotky jsou prostě nejvíc a od IWC tuplem! Btw, pěkně svižným tempem doplňuješ hodinkovnici a celá sbírka by zasloužila group foto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xcmaniax Odesláno 7. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2022 před 23 minutami, Karussell napsal: @xcmaniaxparáda, pilotky jsou prostě nejvíc a od IWC tuplem! Btw, pěkně svižným tempem doplňuješ hodinkovnici a celá sbírka by zasloužila group foto Díky:) no je potřeba říct, že dva zásadní kousky jsou pryč, takže jsem zase na “standardních” 3 kusech, G-shock a AW :)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chosef76 Odesláno 14. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2022 "...To je echt gold, ňákej gold ! ..." Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jumbo Odesláno 14. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2022 Gold jak golg, ale ty hodinky jsou echt IWC! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xcmaniax Odesláno 15. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2022 Gold to sice není, ale dnes mi to vůbec nevadí:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chosef76 Odesláno 15. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2022 Gold to sice není, ale dnes mi to vůbec nevadí:-) Moc gratuluji k BP. Jen upozorňuji, že ta přehlednost a čitelnost cifru je návyková. Tohle prostě u Rolexu nikdy nezažiješ. Parádně Ti sednou. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 15. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2022 Tyhle jsou ale fakt hodně dobré. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pku Odesláno 16. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2022 Tak jsem zkusil obout NATO strap a vypadá moc pěkně, ale bohužel to nelze nosit, protože ty hodinky vzhledem ke své váze a výšce pořád někam cestujou. To NATO je prostě neudrží na místě. Škoda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jenik77 Odesláno 17. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2022 pilotim vcera i dnes Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se