Dali Odesláno 25. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2019 Pěkná přestavba, ukaž ještě strojek. Jaký je to průměr? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marcus Odesláno 29. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2019 celý týden lítám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chosef76 Odesláno 3. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2019 Dokonalá datumovka. ;-) Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zeeberdee Odesláno 5. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2019 V 3. 4. 2019 v 12:22, Chosef76 napsal: Dokonalá datumovka. ;-)Sent from my iPhone using TapatalkMam stejny ponozky ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zumirez Odesláno 6. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2019 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 6. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2019 Parádní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 6. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2019 Tenhle model bez otočný lunety jsem ani nějak nechyt. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jenik77 Odesláno 6. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2019 krasa! jak se ty casove zony ovladaji pres korunku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
liskus Odesláno 7. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2019 V 9. 3. 2019 v 13:02, brnakp napsal: Už se těším na léto :-)Jednou snad moje definitivky:) Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zumirez Odesláno 11. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2019 (upraveno) Dekuju! A presne tak. V 6. 4. 2019 v 20:12, jenik77 napsal: krasa! jak se ty casove zony ovladaji pres korunku? Upraveno 11. dubna 2019 uživatelem zumirez Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 14. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2019 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karussell Odesláno 14. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2019 Tak to jsem necekal :-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 14. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2019 Ja taky cucim s cim se to predseda vytasil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavzez Odesláno 18. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2019 Jedu domů Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karussell Odesláno 18. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2019 Nejlepší pilotky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 18. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2019 V 18. 4. 2019 v 21:42, Karussell napsal: Nejlepší pilotky...Bez názvu.jpgPěknej řemímek, copak to je? Já to tu od pořízení GS docela flákám, po pravdě mi dost zamotaly hlavu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karussell Odesláno 18. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2019 (upraveno) Díky, je to aligátor custom made od Šímy na origo překlápěčku...chtěl jsem, aby byl jak origo, ale to úplně stopro není, z čehož jsem pořád trošku rozpačitej a přemýšlím, že koupím i origo... GS jsi pořídil krásný, já do nich asi ještě nedorostl, ač se mi moc líbí...zato mě trošku svrbí ruce, protože v inzerci je nějak moc modelů od IWC :-))) Upraveno 18. dubna 2019 uživatelem Karussell Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike007 Odesláno 19. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2019 V 18. 4. 2019 v 21:42, Karussell napsal: Nejlepší pilotky... Bez názvu.jpgAhoj, bez urazky, ten remen k nim nejde. Pilot je pilot. Hnedy, nemusi byt primo se dvema cvocky, ale bile prositi ano... Mozna jeste ocel. Tohle mi vic prijde na Omega DeVille. Ale vyjadruji jen svuj nazor. Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 19. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2019 Original kroko je nejvic. Na Marky prave de, stejne jako na klasicky fliegerchrona. Na BigPiloty to chce uz hnedku. Marky sou pro piloty nepozery, trebas na Gulfstreamy. Dokonce sem je videl na kapitanovi A380 u Emirates. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 19. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2019 Tak myslím, že todle je úplně jasný, kroko je v pohodě, resp. je super. Naopak klasickej fliger řemen, nedej bože se cvoky, by se na Marky vůbec nehodil. A co se ti na tomhle vlastně nelíbí (otázka na Karussella)? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se