krtek Odesláno 28. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2021 Můžu se jen připojit k ostatním. Rychlá domluva, velmi korektní jednání. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalV Odesláno 6. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2021 Výborná komunikace, feedback o zásilce, blesková platba. Vše na 1* Díky za obchod. M. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
collie Odesláno 30. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2021 Skvělá komunikace, rychlé zaslání, doporučuji! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalV Odesláno 17. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2021 Bleskový obchod, perfektní komunikace. Díky a rád doporučuji. M Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas.vastak Odesláno 19. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2021 Nelze než se připojit k ostatním pozitivním reakcím. V pátek první kontakt, dneska hodinky na ruce. Vše v naprostém pořádku. Za mě 1* Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PavelSch Odesláno 26. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2021 Naprosto bezchybná a rychlá komunikace. Super zabaleno, všechno OK! Díky Ondro Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kupa54 Odesláno 2. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2021 Perfektní domluva, osobní předání a skvělý hodinkový pokec. Co více dodat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gregorianovic Odesláno 3. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2021 Obchodu s Ondrom nemám čo vytknúť. Skutočne ukážkový prístup aj komunikácia Maximálne ochotný člen fóra, môžem len odporúčať! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rango Odesláno 6. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2021 Vsetko v najlepsom poriadku, dakujem a odporucam. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Piplík Odesláno 17. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2021 S Ondrou proběhl super obchod, kdy jsem nakonec od něj koupil úplně jiné hodinky než jsem původně chtěl. (Lepší (-:)) Vstřícné jednání. Dvě posezení v kavárně ️ nad našimi hodinkami, super povídání a inspirace na další hodinkové nákupy. Je to radost s Ondrou obchodovat (-: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rejan Odesláno 18. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2021 Všechno proběhlo na 1A, mohu jen doporučit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Traveller Odesláno 8. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2022 I já se přidávám k zástupu spokojených chronomagorů. Super domluva, rychlá akce, zabaleno lépe, než v leckerém eshopu. Za necelé dva dny vše vyřešeno. Díky a vřele doporučuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aegwyn Odesláno 9. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2022 Moc doporučuji! Rychlá dohoda, flexibilita, příjemný pokec nejen o hodinkách. Obchodovat s Ondrou je radost! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukáš3 Odesláno 12. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2022 Super obchod, ještě lepší komunikace. Není co vytknout, příště zas. Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 31. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2022 Sám jsem se po prvním kontaktu rozhoupával asi dva měsíce, ale pak to vzalo rychlý spád a za den vyřešeno. Až pod nos mi vysněný hodinky přivezl. Děkuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
saboter Odesláno 15. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2022 "Legendy nelhali", všetko na výbornú. Doporučujem aj kupujúcim aj predávajúcim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Petr Jehla Odesláno 3. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2022 Super komunikace rychlé předání skvělá domluva Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tr0t3l Odesláno 15. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2022 výborná komunikácia, expresná platba, díky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dushakx Odesláno 13. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2022 Naprosto perfektní zkušenost, nadstandardní přístup a prima pokec. Doporučuji na 100%. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 19. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2022 Zase jsem tě rád viděl a díky za obchod. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se