Přejít na obsah

Rozhodně nebudu nikoho přemlouvat

Doporučené příspěvky

Odesláno
  V 16. 6. 2015 v 9:52, Chocholusik napsal:

Ja tu toho moc nenakecam, ale nepride mi spravne mazat prispevky ak sa ich autor po X rokoch rozhodne odist a pokial je forum otvorene zvonka. Na istom inom komunitnom serveri sa to riesilo tak ze prispievatel dostal meno "Pan Smazany" a teda obsah a zmysel vlakien ostal zachovany len uz nebol jasny autor. Bolo by mozno dobre ak je to legalne mozne zmenit system fungovania na nieco podobne. Tak ci tak vsetko co do verejneho priestoru postujete moze (a asi aj je) niekde mirrorovane.. 

tohle mi přijde jako dobrý nápad - minimálně by zůstaly příspěvky zachované a uživatel anonymizovaný (alespoň pro nově příchozí - přeci jen, pamětníci by věděli...)

• Odpovědi 157
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
  V 16. 6. 2015 v 7:28, Sacíbagr napsal:

...

Sacíbagr = Bedjasson.
Znovuregistroval jsem se, abych si zde mohl v klidu číst - nakupovat...

Smazání profilu tak nějak lidsky rozumím (mám dvě malé děti, které naštve kdejaká blbost a reakce bývají mnohdy i docela překvapivé), nová registrace pro plnohodnotné využití fóra také dává smysl, ale informace "Sacíbagr = Bedjasson"? Ta ke klidnému čtení určitě nepřispěje. Mělo pak smysl mazat Bedjassona?
Odesláno
  V 16. 6. 2015 v 13:22, mikymik napsal:

Smazání profilu tak nějak lidsky rozumím (mám dvě malé děti, které naštve kdejaká blbost a reakce bývají mnohdy i docela překvapivé), nová registrace pro plnohodnotné využití fóra také dává smysl, ale informace "Sacíbagr = Bedjasson"? Ta ke klidnému čtení určitě nepřispěje. Mělo pak smysl mazat Bedjassona?

+1

Odesláno

Kdo by to byl řek, že přijde návrat  :lol2:  :lol2:

Bedjo nebo sacíbagře nebo jak tě máme teď oslovovat, k tomuhle manévru se radši nebudu vyjadřovat.

Ale co chci říct, je to, že jsou mi daleko sympatičtější všelijací rejpalové, šťourové a opozičníci než líbezní plácači po ramenou. Z těch se mi tady, stejně jako v realitě lehce houpe žaludek... 

Návštěvník Snow
Odesláno (upraveno)

to ggrand - když si čtu ta slova tak plná záště, která se neobjevují poprvé, ptám se zde zcela veřejně, nezajímá mě SZ, co jsem Ti udělal tak zlého, že mi jdeš pořád po krku. Těší mě, že nebydlíme v blízkém okruhu, protože si umím dost dobře představit, že bys na mě pustil pitbula s ostnatým obojkem kolem krku nebo eventuálně zastřelil. I když na druhou stranu znám tyhle militantní týpky s holou hlavou, celí pokerovaní, kteří s pitbulem na obojku a pětačtyřicítkou podpaží hrdě kráčí městem. Tyhl hochy s.ere celý svět, jen ne jejich soukmenovci, ke kterým já zcela zřejmě nepatřím. Já mám totiž toy pudla    :lol:  a nemám ani prak.

Edit - interpunkce

Edit - tyhle příspěvky jsou přesně tím, co mě tak znechutí a prásknu za sebou dveřmi. Jo, jasně, dlouho to nevydržím, zase se vrátím a on se zase časem někdo najde, kdo vám život na fóru znechutí  tak, že se ptáte sám sebe jestli to má ještě cenu. Ovšem po skoro devíti letech už je chronomag tak zarostlý, že se bez něj člověk nedokáže obejít, tedy alespoň já ne.

Upraveno uživatelem Snow
Návštěvník Snow
Odesláno

Ještě dodám, protože se mi příspěvek už zavřel, že se mi moc stýská po době, kdy tady mohl člověk svvobodně žít a kdy tady takoví debilové jako třeba výše jmenový ggrand neebo kdojinej, který mi napsal moc hezké SZ nebyli.

Odesláno

Výborně, tak už víme jedno. Ggrand, Snow a kdojinej spolu do kempu k Mácháči nepojedou. Snow za ty debily koupí banány na tři dny. Zároveň všechny vyzrálé dospělé muže s IQ vyšší než 90, aby se neuchylovali k osobním výpadům a urážkám.

Odesláno
  V 17. 6. 2015 v 1:05, Snow napsal:

Ještě dodám, protože se mi příspěvek už zavřel, že se mi moc stýská po době, kdy tady mohl člověk svvobodně žít a kdy tady takoví debilové jako třeba výše jmenový ggrand neebo kdojinej, který mi napsal moc hezké SZ nebyli.

SZ jsi napsal ty mě, brouku. Co mě zaráží, že sis v ní stěžoval, jak jsou tu lidi, co ti spílají do debilů, tak vidím že ses inspiroval. Žij blaze.

Odesláno

Tohle vlákno budiž lakmusovým papírkem vyspělosti členů fóra. Blba zavřením jednoho vlákna neumlčíš, bude si hledat místo jinde. Doufám, že můj post bude jeden z posledních :)

Odesláno
  V 17. 6. 2015 v 0:39, Snow napsal:

to ggrand - když si čtu ta slova tak plná záště, která se neobjevují poprvé, ptám se zde zcela veřejně, nezajímá mě SZ, co jsem Ti udělal tak zlého, že mi jdeš pořád po krku. Těší mě, že nebydlíme v blízkém okruhu, protože si umím dost dobře představit, že bys na mě pustil pitbula s ostnatým obojkem kolem krku nebo eventuálně zastřelil. I když na druhou stranu znám tyhle militantní týpky s holou hlavou, celí pokerovaní, kteří s pitbulem na obojku a pětačtyřicítkou podpaží hrdě kráčí městem. Tyhl hochy s.ere celý svět, jen ne jejich soukmenovci, ke kterým já zcela zřejmě nepatřím.

Jsem si to přečetl několikrát a nějak tomu pořád nerozumím. To je asi nějaký zvláštní a intezivně sdílený mýtus, který má ovšem ke ggrandovi hodně daleko. Nesoudil bych lidi podle jejich hobby, nebo podle toho co mají v avataru. Zbytek komentovat nehodlám.

Odesláno

Ja se nad timhle slintem taky pozastavil,to bych od tebe,Snowe,necekal.Prijde mi to jako dost prizemni a ubohej zpusob argumentace.Ggranda osobne neznam,ale delat z nej nejakyho fasounka je trochu pod uroven,nezda se ti?Pamatuju si nektery tvoje reakce ve vlakne o tetovani,taky byly moc mily.Holt kazdej jsme nejakej,no...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...