tenge Odesláno 8. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2015 Chtěl jsem založit tohle vlákno, ani ne tak pro sebe, ale k přehledu těch nejvíce fotogenickych hodinek, co tu kdo má.. Každy umí nějak fotit a tady by se dalo pár těch foto dát a třeba i v průběhu roku vybrat do kalendáře .. Zároveň i pro potěchu oka.. Však to jsou krásné stroje..Sem bych nedával ani foto na ruce, ale spíš zajímavé kompozice, místa a záběry.. Jen namátkou jsem vybral hodinky, co se mi za můj chrono život líbily a fotky, které mám rad. Hoďte sem to, co jste vyfotili sami, hodnoťte i když to jde jen slovně..ale vybírejte pečlivě, ať to tu máme zajímavé a plné inspirace.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ave1112 Odesláno 8. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2015 Dufam ze sa fotky budu pacit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chosef76 Odesláno 8. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2015 Já fotit neumím, ze 100 fotografií se mi povede jedna ..., ale poškádlit Tě můžu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wagoneer Odesláno 8. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2015 Já si nemůžu pomoct. Za mne tohle: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tenge Odesláno 9. června 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2015 Pepo Pepo..to vůbec není pěkný...budeš mi je muset prodatJá fotit neumím, ze 100 fotografií se mi povede jedna ..., ale poškádlit Tě můžu. Ale jo, tahle moje fotka taky není špatnáJá si nemůžu pomoct. Za mne tohle: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wagoneer Odesláno 9. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2015 Tenge - omlouvám se, že jsem použil tvoji fotku. Ale dle mne krásné hodinky i fotka.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 9. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2015 Toto vůbec není špatný nápad, snad se to vlákno chytne, protože by tu mohla být fotogalerie těch nej fotek z fora a to by určitě stálo za to. Myslím, že mistrů focení je tu dost a pamatuji se, že nad některými fotkami jsem vysloveně slintal a nechápal, jak to vůbec někdo dokáže tak pěkně vyfotit. I já se podívám do archivu a zkusím přidat něco ze svého focení, co by za to alespoň trošku stálo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 9. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2015 jasně MM300 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 9. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2015 Výběr potápek ve vodě i na souši Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rampelnik Odesláno 9. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2015 Tohle vlákno má potenciál. Přidám pár svých fotek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 9. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2015 Mně se jeví nejvíce Carrery. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 9. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2015 Pár amatérských svaků z archivu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 9. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2015 (upraveno) To je hodně individuální, ale mě se zdají fotogenické staré Amfibie s rozpraskaným cifrem a žlutou lumi na meshi za tři pětky. No a samozřejmě GS No a pokud jsem mimo vlastní stáj, pak toto: Ovšem nejfotogeničtější hodinky za poslední rok jsou asi RM056. Hlavně zezadu Upraveno 9. června 2015 uživatelem organic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 9. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2015 Tak jo, tak sem hodím průřez toho co mi přijde z mých fotek nejzajímavější:-) No a z výběru je, tak jako že po noci přijde den jasné, že nejfotogeničtější jsou Moony :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 9. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2015 (upraveno) Co dodat. na Tvých fotkách budou vypadat dobře i hodinky s MickeyMousem. Fakt paráda, a ten tah 1171/1 na těch Moonech je echt šupa. První a druhá fotka jsou nej. Upraveno 9. června 2015 uživatelem VintageLover Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Exiztence Odesláno 9. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2015 Nejfotogeničtější jsou hodinky s plastem, Moony, starý Rolády, Heuery atd. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chosef76 Odesláno 9. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2015 Určitě sem patří i černé Igeny, ale nenašel jsem svoji fotografii, kterou bych se odvážil do tohoto vlákna zařadit.Tak ještě jedna mých nejoblíbenějších "definitivních" ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 9. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2015 Som presvedčený ze tieto a moja neschopnost fotit na tom nic nemeni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 10. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2015 Může být?Určitě sem patří i černé Igeny, ale nenašel jsem svoji fotografii, kterou bych se odvážil do tohoto vlákna zařadit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malda Odesláno 10. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2015 Jedna fotka hezčí než druhá. To snad ani není možné, umět tak krásně fotit, navíc krásné hodinky.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se