Přejít na obsah

Jaké hodinky jsou nejvic fotogenicke..?

tenge

Doporučené příspěvky

Chtěl jsem založit tohle vlákno, ani ne tak pro sebe, ale k přehledu těch nejvíce fotogenickych hodinek, co tu kdo má..

Každy umí nějak fotit a tady by se dalo pár těch foto dát a třeba i v průběhu roku vybrat do kalendáře .. Zároveň i pro potěchu oka.. Však to jsou krásné stroje..

Sem bych nedával ani foto na ruce, ale spíš zajímavé kompozice, místa a záběry..

Jen namátkou jsem vybral hodinky, co se mi za můj chrono život líbily a fotky, které mám rad.

Hoďte sem to, co jste vyfotili sami, hodnoťte i když to jde jen slovně..ale vybírejte pečlivě, ať to tu máme zajímavé a plné inspirace..

post-15935-0-66792600-1433790141_thumb.jpg

post-15935-0-00316300-1433790162_thumb.jpg

post-15935-0-41283900-1433790180_thumb.jpg

post-15935-0-61547000-1433790202_thumb.jpg

post-15935-0-81808800-1433790222_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pepo Pepo..to vůbec není pěkný...budeš mi je muset prodat

Já fotit neumím, ze 100 fotografií se mi povede jedna ..., ale poškádlit Tě můžu.

Ale jo, tahle moje fotka taky není špatná

Já si nemůžu pomoct. Za mne tohle:

Odkaz ke komentáři

Toto vůbec není špatný nápad, snad se to vlákno chytne, protože by tu mohla být fotogalerie těch nej fotek z fora a to by určitě stálo za to. Myslím, že mistrů focení je tu dost a pamatuji se, že nad některými fotkami jsem vysloveně slintal a nechápal, jak to vůbec někdo dokáže tak pěkně vyfotit. I já se podívám do archivu a zkusím přidat něco ze svého focení, co by za to alespoň trošku stálo :)

Odkaz ke komentáři

To je hodně individuální, ale mě se zdají fotogenické staré Amfibie s rozpraskaným cifrem a žlutou lumi na meshi za tři pětky.

No a samozřejmě GS

No a pokud jsem mimo vlastní stáj, pak toto:

Ovšem nejfotogeničtější hodinky za poslední rok jsou asi RM056. Hlavně zezadu

Upraveno uživatelem organic
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...