Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zdravím, 

zdánlivá banalita - tchýně hledá hodinky a obrátila se na mne. Již 11 let vlastním krom jiného EcoDrivy od Citizenu, můj otec 13 let to samé - hodinky dostávají sodu při práci, v moři, sauně prachu ale a i přes to jsou naprosto v pohodě. Tak jsem tchýni doporučil to samé - Ecodrivy od Citizenu. Volám svému hodináři a ptám se zda-li je prodává. Že prý nikoliv, že to je velkej průser. Neservisovatlené, poruchové etc. Poklesla mi čelist. A tedˇbabo raď! :eek:

Nechci si naběhnout - je to přece jen tchýně a jakž takž vycházíme. Co by jste radili - raději bateriovou klasiku, nebo bezstarostný Eco Drive?  :helpsmilie:

Odesláno (upraveno)

Já bych tedy radil změnit hodináře, tchýni bez obav koupit EcoDrive. 

Upraveno uživatelem ondra.palas
Odesláno

Tak třeba má coby ofiko servisák přístup k většímu množství dat, ze kterýho vyplývá, že je eco-drive o něco častěji reklamovanej/servisovanej než klasický baterkáče. To, že se nijak nevysírá pár lidem tady na fóru, nemusí v celkovým pohledu nic znamenat...

Odesláno

Za mně total spokojenost, ale souhlasim s kolegou USER47. Ale za tím pomluvením může být také zcela něco jiného. V jednom velmi populárním obchodě, který nebudu jmenovat, pomlouvali Seiko, až se jim od pusy prášilo. A taky to rozhodně nesouviselo s nekvalitou.

Odesláno

Tak my jsme je před pár lety koupili tchánovi k narozeninám, myslím že tyto Citizen AS4030-59L, Vůbec je nešetří a je max. spokojenej. Samo se to nabíjí, radiem se to řídí, starost nula.

A v práci má ředitel něco jako promaster nebo co? Chrono, display, v titanu a na tahu a furt je nosí. Je to s podivem, protože pořád a všude mlátí do stolu a prakticky do všeho, tváří se hrozně akční, nosí je na volno, takže je to jako by se je pokoušel rozbít a pořád nic. Nikdy jsem nikoho neviděl takto s hodinkama zacházet.

Odesláno

Jmenuj! A stejnak je to určitě Koscom, páč je štve, že si to každej rači objedná ze Singapůru. Nebo tak něco:)

Koscom asi ne, tam mi Seiko pochválili a ještě při prodlužování tahu zabredli do vod Grand Seiko...
Odesláno

Tak uvádět jméno asi nemusím - stačí se podívat moje bydliště a na stránkách Citizenu vyhledat. Podotkl ještě že na starý modely jako jsou moje nejsou díly. Že by doporučil klasické baterkáče. Jinak mám s tímto hodinářem dobré zkušenosti, svěřoval jsem mu své mechanické hodinky a nejsem tu na fóru sám kdo s ním byl spokojen. 

Jinak s tchýní jsme se trochu ve výběru pohnuli, ale najít obchod kde mají opravdu slušný výběr Citizenu není sranda, takže možná vybere z toho co je na krámě, nedá se svítít. 

Odesláno

A proc pro ne nejedete do Nemecka, kde jsou o pulku levnejsi nez tady? Pripadne ebay?

Odesláno

Jinak s tchýní jsme se trochu ve výběru pohnuli, ale najít obchod kde mají opravdu slušný výběr Citizenu není sranda, takže možná vybere z toho co je na krámě, nedá se svítít. 

Tak nechoď do Soliteru a dojdi si do Corialu,máš v Lbc dva.

A nebo Svět hodinek v Praze či HK?

A v Bolce taky něco určitě bude?

Prostě v okruhu do 100km bych řekl že toho je dost!;-)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...