tommas4 Odesláno 17. června 2015 Nahlásit Odesláno 17. června 2015 Dorazily už asi včera, ale nebyl jsem na pracovišti (hahahahaha), tak jsem si je rozbalil teď a jsou super všechny troje
PRIM team Odesláno 17. června 2015 Nahlásit Odesláno 17. června 2015 Doplním pár informací k nástěnným hodinám:Hodinový stojek - UTS má tichý chod - http://www.prim-shop.cz/produkty/hodinove-strojky/quarzovy-strojek-q800054.htmHodiny lze doplnit vteřinovou ručkou ? kov (červená, černá, zlatá, bílá)Jde objednat i jiná barva ruček ? černá, bílá, zlatá, stříbrnáElton připravuje další modely hodin a to: Brusel, Spartak, Igen Změny barvy ruček, nebo přidanou vteřinovku napište do poznámky objednávky, nebo mi napište SZ. financ
travex Odesláno 17. června 2015 Nahlásit Odesláno 17. června 2015 Koukám tu na ty svoje včerejší výplody a beru zpět, asi mi nějak nesedla večeře.
Anela Odesláno 17. června 2015 Nahlásit Odesláno 17. června 2015 Takže když mi je ještě neposlali, je možno si ty ručky doplnit k objednávce?
Tikal Odesláno 18. června 2015 Nahlásit Odesláno 18. června 2015 (upraveno) V 17. 6. 2015 v 16:00, PRIM team napsal: Hodiny lze doplnit vteřinovou ručkou ? kov (červená, černá, zlatá, bílá)Jde objednat i jiná barva ruček ? černá, bílá, zlatá, stříbrnáElton připravuje další modely hodin a to: Brusel, Spartak, Igen Změny barvy ruček, nebo přidanou vteřinovku napište do poznámky objednávky, nebo mi napište SZ. financ :clap: No konečně to dává smysl Už jdu objednávat Upraveno 18. června 2015 uživatelem Tikal
guzmic Odesláno 18. června 2015 Nahlásit Odesláno 18. června 2015 Takže počkám, až se první hurá akce uklidní a objednám taky aspoň dva kousky. i love Prim
cigi Odesláno 19. června 2015 Nahlásit Odesláno 19. června 2015 (upraveno) Čím dál lepší novinky !!! Budou dělat originální tvary ruček? Třeba Igeny si bez nich už nedovedu představit. Je ten strojek s vteřinovkou pořád tichý? Lze použít na přání radiem řízený strojek? Upraveno 19. června 2015 uživatelem cigi
Josef01 Odesláno 19. června 2015 Nahlásit Odesláno 19. června 2015 Vteřinové strojky nejsou tiché již z principu, dokonce ani s plynulou vteřinovkou. Podle mě nebude problém s typem strojku, je to otázka ceny.
neus Odesláno 19. června 2015 Nahlásit Odesláno 19. června 2015 Budiž tento link na hodinové strojky dobrou inspirací pro PRIM team a možnost volby u objednávky by byla hodně, hodně fajn
PRIM team Odesláno 19. června 2015 Nahlásit Odesláno 19. června 2015 V 19. 6. 2015 v 14:06, neus napsal: Budiž tento link na hodinové strojky dobrou inspirací pro PRIM team a možnost volby u objednávky by byla hodně, hodně fajn Možnost volby u objednávky je zmíněna pár postů výše, je možný vybrat hodiny s vteřinovkou, nebo bez vteřinovky a barvu ruček (černá, bílá, zlatá, stříbrná)
atomicsteve Odesláno 21. června 2015 Nahlásit Odesláno 21. června 2015 (upraveno) Nějak nestíhám, ale ruček už mám jen dva páry - jsou jen po řezu, takže povrchovka nic moc. Tak kdo chtěl, ať pošle adresu Edit: Teď mi došlo, že budou moc malý, u Orlíků není luneta - minutovka od středu 105mm, hodinová 75mm Upraveno 21. června 2015 uživatelem atomicsteve
Jeňa Odesláno 30. června 2015 Nahlásit Odesláno 30. června 2015 V 17. 6. 2015 v 16:00, PRIM team napsal: Doplním pár informací k nástěnným hodinám:Hodinový stojek - UTS má tichý chod - http://www.prim-shop.cz/produkty/hodinove-strojky/quarzovy-strojek-q800054.htmHodiny lze doplnit vteřinovou ručkou ? kov (červená, černá, zlatá, bílá)Jde objednat i jiná barva ruček ? černá, bílá, zlatá, stříbrnáElton připravuje další modely hodin a to: Brusel, Spartak, Igen Změny barvy ruček, nebo přidanou vteřinovku napište do poznámky objednávky, nebo mi napište SZ. financKdy asi tak je možné očekávat, že budou v nabídce hodiny Brusel?
Milan Praha Odesláno 30. června 2015 Nahlásit Odesláno 30. června 2015 Jinak jsou aktuálně vyprodané, objednal jsem si Diplomaty se zlatýma ručkama už před nějakou dobou a obratem mi napsali že to potrvá ... tak si holt počkám
financ Odesláno 30. června 2015 Nahlásit Odesláno 30. června 2015 V 30. 6. 2015 v 4:05, Jeňa napsal: Kdy asi tak je možné očekávat, že budou v nabídce hodiny Brusel? Cca v pulce srpna
eloga Odesláno 30. června 2015 Nahlásit Odesláno 30. června 2015 no já vám nevím, je to zajímavé, cena jakž takž přijatelná, možná do toho půjdu, ale v každém případě mi to přijde jako designová devalvace těch skutečných Orlíků, Diplomatů a Bruselů atd. To v tom Eltonu nejsou schopný vymyslet nic lepšího, než to, co už tady bylo? Financ to tady sice leští, ale když se po tomhle zboží člověk poohlédne, tak koukne třeba sem http://www.kieninger.com/ , tak ho v ten moment chuť na Orlíky na zdi přejde, skutečné Orlíky jsou jen jedny a patří na ruku a pod vodu, no ni? . No nic, můj názor, nic pro výrobce hesel....**Sorry, jinak přeji všem kdo si to koupí bezproblémový chod a příjemný den.
Anela Odesláno 30. června 2015 Nahlásit Odesláno 30. června 2015 potěšilo mě, že strojek je i s vteřinovkou stále rozumně tichý. klidně bych si příště trochu připlatil za kvalitnější provedení ciferníku, lepší tisk a větší plastičnost.
Tikal Odesláno 30. června 2015 Nahlásit Odesláno 30. června 2015 Zítra mi dorazí, mám to potvrzené a už se celý klepu
straspol Odesláno 30. června 2015 Nahlásit Odesláno 30. června 2015 V 30. 6. 2015 v 8:43, eloga napsal: no já vám nevím, je to zajímavé, cena jakž takž přijatelná, možná do toho půjdu, ale v každém případě mi to přijde jako designová devalvace těch skutečných Orlíků, Diplomatů a Bruselů atd. To v tom Eltonu nejsou schopný vymyslet nic lepšího, než to, co už tady bylo? Financ to tady sice leští, ale když se po tomhle zboží člověk poohlédne, tak koukne třeba sem http://www.kieninger.com/ , tak ho v ten moment chuť na Orlíky na zdi přejde, skutečné Orlíky jsou jen jedny a patří na ruku a pod vodu, no ni? . No nic, můj názor, nic pro výrobce hesel.... ** Sorry, jinak přeji všem kdo si to koupí bezproblémový chod a příjemný den.No... pod vodu... já to radši nezkoušel...
tommas4 Odesláno 30. června 2015 Nahlásit Odesláno 30. června 2015 Ručky se nedaří. To je celé co k tomu mám říct.
TomP Odesláno 30. června 2015 Nahlásit Odesláno 30. června 2015 Ahoj, mohl by nějaký šťastný majitel provedení a materiály? Je ciferník schovaný pod sklem? Chci něco do kuchyně, ale tam to dostává zabrat od výparů z vaření, takže zakrytované provedení je žádoucí.Díky
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se