Přejít na obsah

Koupě bez papírů? Synci bacha !

sect

Doporučené příspěvky

Pokud někde vyberou prodejnu Breitling, tak se očekává, že ty hodinky se někde u AD musí časem objevit, což se potvrdilo. Že jsou kradený ví ten první majitel. Ten druhej, třetí, čtvrtej, situace neznalej s nima přijde v klidu na servis a je hotovo. Pak už jen AD mrkne do databáze a je vymalováno.Stačí?

Proc by se jako casem musely u AD objevit?Ja si prave myslim,ze valna vetsina lidi k AD na overovani ci servis nikdy nepachla a nepachne...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 215
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Ale tady máš jasnej příklad, že páchne, jinak by tady těch 10 stránek nebylo.

Jasnej priklad ceho?Ze se tam jedny z padesati dostanou?Ty si myslis,ze kazdej,kdo koupi drazsi hodinky,hnedle bezi kontrolovat pravost k AD?Sibir tech hodinek mel stovky,takze uz videl vsechno mozny i nemozny.Ja si prave myslim,ze to,ze se tu corku povedlo zachytit,je dost nahoda...Ja si tu za dobu svoji existence takovej pripad nepamatuju,mozna proto milion reakci na deset stranek. Upraveno uživatelem villain83
Odkaz ke komentáři

Nemusí jít o kontrolu pravosti, ale servis, tlakovka, což  v případě potápek je snad běžná věc, která jednou za čas přijde na pořad. Když už koupím hodinky za kilo, tak jim snad jednou za čas servis dopřeju. Ty ne?

Jasnej priklad ceho?Ze se tam jedny z padesati dostanou?Ty si myslis,ze kazdej,kdo koupi drazsi hodinky,hnedle bezi kontrolovat pravost k AD?Sibir tech hodinek mel stovky,takze uz videl vsechno mozny i nemozny.Ja si prave myslim,ze to,ze se tu corku povedlo zachytit,je dost nahoda...Ja si tu za dobu svoji existence takovej pripad nepamatuju,mozna proto milion reakci na deset stranek.

Odkaz ke komentáři

Nemusí jít o kontrolu pravosti, ale servis, tlakovka, což v případě potápek je snad běžná věc, která jednou za čas přijde na pořad. Když už koupím hodinky za kilo, tak jim snad jednou za čas servis dopřeju. Ty ne?

Přesně tak, mě mám na to stejný názor a tenhle případ mě trochu straší. Nešetřín si třeba 50t na lepší hodinky ověří mi, že jsou ok a za nějaký čas mi je zabaví? To není moc dobrý pocit...

Odkaz ke komentáři

Nemusí jít o kontrolu pravosti, ale servis, tlakovka, což v případě potápek je snad běžná věc, která jednou za čas přijde na pořad. Když už koupím hodinky za kilo, tak jim snad jednou za čas servis dopřeju. Ty ne?

Ale pochopitelne,ze ano,naprosto souhlasim,ale ja resim(stejne jako spoustu jinych lidi) veskerej servis se svym hodinarem,kterej je samozrejme schopnej sehnat to,co ne treba.Tim chci rict,ze ne kazdej posila hodinky na servis k AD.Nic vic,nic min.

Odkaz ke komentáři

Co to plácáš? Při prvním kontaktu s AD dostal potenciální kupec odpověď, že je vše OK, ale byla mu pro jistotu doporučena návštěva. Kdyby odepsali, že jsou kradený , nebo fake, nikdy tam s hodinkama nepřijde. No, a když si je šel vyzvednout z tlakovky, byť u jiného AD, už tam čekala kriminálka. Myslíš, že po tom, co je tam Honza donesl začal Hanák hodinky lustrovat? Ne, věděl to hned.

překonal jsi i moji ironickou teorii. Gratuluji.
Odkaz ke komentáři

ja tu nikoho nelyncujem. povedz mi teraz narovinu, ci ta netrapi, ze je tu na fore clovek od ktoreho niekto kupil kradnute hodinky a nevies kto to je. v ramci transparentnosti by bolo dobre zverejnit cely retazec. ved to iste urobili sect a sibir prave preto aby nas upozornili na tento problem.

Klidně se to mohlo stát mně, taky mi prošlo rukama pár kousků bez B&P.
Taky bych obratem vrátil prachy.
A pak by mě u tu někdo měl lynčovat, že vytvářím trh kradeného zboží, že prodávám čorky, horký brambory, že jsem první článek řetězce... Nemyslíte to vážně, že ne?

Edit. S tím vaším "prvním článkem" já soucítím a respektuju ho za chlapský přístup k sectovi.

Odkaz ke komentáři

janko, netrápí, protože je to člověk, který v případě průs..u vrátí peníze. Z toho plyne, že při žádném další mé koupi mě u žádného ze zdejších kluků nenapadne, co kdyby to byl on. Prostě to vědět nechci, nemusím...

Ten "černý petr" ale někomu opravdu musel zůstat, to je přece snad jasné a to mě nejvíc znervózňuje. Nevěřím tomu, že by si teď všichni povraceli penízky až po toho "lupiče" Upraveno uživatelem guzmic
Odkaz ke komentáři

Gentlemana by měl znervózňovat spíš prodej hodinek bez papírů, nejen jejich koupě. Protože mu může zůstat Černý Petr.

Trochu mi přijde divný pohled na věc v komunitě "hajzl, co je prodal", místo "chudák, co je koupil". Já to vnímám tím druhým způsobem. Veškeré zde popsané projevy nenasvědčují totiž tomu prvním...

Odkaz ke komentáři

Bandi, teraz iba hypoteticky a nehovorim ze chlapik co to predal sectovi je podvodnik. Ale uvedom si ze ak niekto vedome predava corku, tak ju urcite nekupoval za povedzme 75k ale skor za nejaku tretinu tejto sumy.to by uz niekto kto toto robi cielavedome mohol kludne povazovat za prijatelnu stratu a radsej vratil peniaze aby na seba prilis neuprijamoval pozornost.

Este raz opakujem ze toto myslim ako hypoteticky priklad urcite nechcem niekoho ociernovat hlavne ked nepoznam pozadie. Retaz takychto coriek byva zvycajne velmi dlha a koniec neisty. Napriklad tie rolady co sa riesili na TZUK pochadzali tiez z nejakej nemeckej burzy s tazko dohladatelnym predajcom..

Odkaz ke komentáři

Janko, tomuhle úhlu pohledu rozumím. Máš pravdu. Já ho ale optimisticky sdílet nebudu :)

Dám ještě jeden protiargument. Podvodník ovládající praktiky fóra a SZ by určitě byl natolik obeznámen s terénem, ze by věděl, že sect není nováček ani junior a takto ostřílenému matadorovi by nic nenabízel i s ohledem na sectův zřetelný apetit k hodinkovým prodejum a výměnám. Našel by si slabší kus ve stádu...

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...