MíraMíra Odesláno 19. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2019 (upraveno) Déčka mají něco do sebe. Já měl da36, da34 a da44 a všechny byly fajn. Pouzdra jsou top! Cifr a ručky, to už je trochu jiná písnička, ale za ty peníze člověk zas nemůže čekat zázraky.Tak ať dělaj radost. Mimochodem doktore, chod lunety by se ti myslím líbil. Upraveno 19. dubna 2019 uživatelem MíraMíra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 19. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2019 Tolik ne, to už mám zjištěný. Ale není to konec světa, těžiště značky je jinde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 19. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2019 Je fakt, že je to už dlouho, co jsem je měl a že to bylo spíš na začátku cesty, ale mně se to líbilo. Měli to prostě vyřešený po svým a za mě dobrý. Mám rád, když se někdo nebojí jít svou cestou a hledat vlastní řešení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ATOM Odesláno 20. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2019 Déčka mají něco do sebe. Já měl da36, da34 a da44 a všechny byly fajn. Pouzdra jsou top! Cifr a ručky, to už je trochu jiná písnička, ale za ty peníze člověk zas nemůže čekat zázraky.Tak ať dělaj radost. Mimochodem doktore, chod lunety by se ti myslím líbil.Zmenili dodavatele. Soucasne DA36 maji mnohem lepsi rucky i potisk, nez pred 15 lety. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wladimir Odesláno 20. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2019 Zmenili dodavatele. Soucasne DA36 maji mnohem lepsi rucky i potisk, nez pred 15 lety.To by mě zajímalo. Mám DA38 po zdejším členovi z roku 2015. A ručky jsou z výroby ve stavu který moc nelahodí oku. Když je nechám vyměnit mám obavu aby tam nedali ještě něco horšího. Případně poslat Konrádovi nebo do Chronoshopu? Děkuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ATOM Odesláno 20. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2019 co mas s ruckama ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ATOM Odesláno 20. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2019 co mas s ruckama ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wladimir Odesláno 20. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2019 (upraveno) Na fotkách z mobilu to není moc vidět. Nic lepšího na focení nemám. Ale ivanhoe fotí hezky. Hrana vteřinové ručky je kostrbatá. A na minutové ručce je přímo uprostřed flek velký jak afrika... to je vidět i na fotkách z mobilu. Upraveno 20. dubna 2019 uživatelem Wladimir Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wladimir Odesláno 20. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2019 Tady to jde celkem vidět Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wladimir Odesláno 20. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2019 Frohe Ostern wünscht Konrad von Barbing Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ATOM Odesláno 20. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2019 No to je skoda, to se melo vyresit v zaruce... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 20. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2019 Zmenili dodavatele. Soucasne DA36 maji mnohem lepsi rucky i potisk, nez pred 15 lety.To je fajn, díky za info. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sacíbagr Odesláno 21. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2019 ...zatím jsem pro mé potřeby nic lepšího nenašel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sacíbagr Odesláno 21. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2019 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dagoberd Odesláno 21. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2019 Pěkné.. Já na chvíli 'nato' a pak šup zpátky na měkoučkej řemen. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 22. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2019 Co je to za řemen? Vypadá dobře. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dagoberd Odesláno 22. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2019 Skvělá práce mistra Anely. Radost ten řemen nosit, budu si muset pořídit ještě černej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 22. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2019 No jo, tak to je pak jasný.Ten už jich pár udělal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vladimir1979 Odesláno 22. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2019 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 22. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2019 Ja sa snad tiez coskoro pridam. Mam od D vyhliadnute 2 kusky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se