Sacíbagr Odesláno 31. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sacíbagr Odesláno 31. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2021 (upraveno) před 49 minutami, Micey napsal: Jojo.. akorat sedej cifr a myslim, ze to pouzdro mivalo delsi nozky. Bohuzel nebo nastesti jsem se dostal do stavu, kdy mam pocit, ze jsem uz vsechny pro me zajimavy a zaplatitelny hodinky mel.. takze vzpominam po cem se mi nejvic styska a beru to znova:) ...jestli je udělají menší, neodolám. Upraveno 31. března 2021 uživatelem Sacíbagr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 31. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2021 Narazil jsem na tohle video, cca 3 tejdny starý, tak jsem hned vlítnul na Damasko web v naději, že už vylezli s něčím (staro)novým, ale zatím nic. Ale už tam mají v kategorii modelů jen dvě kategorie - Models with manufacture movement a Chronographs. Tak doufám, že se tam brzy objeví další modely než co tam mají teď. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 31. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2021 Jojo.. akorat sedej cifr a myslim, ze to pouzdro mivalo delsi nozky. Bohuzel nebo nastesti jsem se dostal do stavu, kdy mam pocit, ze jsem uz vsechny pro me zajimavy a zaplatitelny hodinky mel.. takze vzpominam po cem se mi nejvic styska a beru to znova:) Tož to jo, to jsou plnotuční Germáni. Krásné vzpomínky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dagoberd Odesláno 7. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2021 Damasko heaven. Překvapivě je zde málo tématických fotografií. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 7. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2021 V 31. 3. 2021 v 15:28, Micey napsal: Jojo.. akorat sedej cifr a myslim, ze to pouzdro mivalo delsi nozky. Bohuzel nebo nastesti jsem se dostal do stavu, kdy mam pocit, ze jsem uz vsechny pro me zajimavy a zaplatitelny hodinky mel.. takze vzpominam po cem se mi nejvic styska a beru to znova:) Tady by byl snad i lepší bílý datumovy věnec. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 7. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2021 To si uplne nemyslim, ale co ja vim. V barve melo bejt no, ale urcite na to ma Konrad nejaky cupr technologicky vysvetleni:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wladimir Odesláno 28. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2021 Jsem zpět. Po prodeji obou déáčrk zbyla v mém chronosrdci díra a prázdné místo. Už je snad nepustím DK30 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wladimir Odesláno 28. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2021 DK30 na hadru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dagoberd Odesláno 3. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 3. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2021 Máte to tu pěkný. Já pořád čekám, jestli vylezou se svoji klasikou a zatím nic. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dagoberd Odesláno 4. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2021 (upraveno) Jsem na tom podobně. Né, že by mě black verze omrzela, ale ten tankovej pás mi bohužel furt leží v hlavě. Upraveno 4. června 2021 uživatelem Dagoberd Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wladimir Odesláno 4. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2021 @Dagoberdtankový pás mi také leží v hlavě... Nejspíš časem doobjednám. Teď na lumi Erice 10 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dagoberd Odesláno 4. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2021 Pěkná fotka Wláďo. Někde jsem 'zaslechl', že Damasko spasovavá tah ke konkrétnímu pouzdru, aby nebyly mezery. Máš s tímhle už nějakou zkušenost? Je potřeba při nákupu tahu poslat hodinky Konradovi? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 4. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2021 @Wladimir nemáš nějakou fotku, jak ta Erika svítí? Jinak k těm tahům, myslím že bylo nutné posílat jen hodinky vyrobené před vydáním tahu. A i to spíš pro sichr, úpravy nebyly nutné vždy. Pak tam něco pokutili a mělo by to sedět bez problému. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ohrenstein Odesláno 4. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2021 dneska v práci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wladimir Odesláno 4. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2021 @Dagoberd děkuji Když se objednává tah, tak chtějí pro jistotu uvést výr. č. a model. Mě pasoval tah DA.4X z DA42 i na DA38. Na tyhle DK je i z jiného materiálu takže stejně musím objednat nový. Tahle informace o spasování myslím panuje po videu od LongIslandWatches. Tam něco takového říkal. Ale nemyslím si že to je pravda.. možná jak píše kolega výše - u starších modelů. Až pojedu vyzvednout tah z ponorky můžu se na to pana Konráda zeptat jak to je doopravdy @nickolas svítí málo a svítí málo. zkusím najít foto. Teď nedávano jsem to fotil... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wladimir Odesláno 4. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2021 @nickolas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 4. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2021 Dobry, diky. Takze jakoze sviti, ale nesere to. Za me good Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diablo1st Odesláno 16. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2021 Da34 na gume od treniek z cheapnatostraps Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se