Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Když se mi něco líbí, tak si to koupím a je mi úplně jedno za kolik se to jednou prodá, protože v danou chvíli na to nemyslím. Samozřejmě to potěší, když tě ta daná věc omrzí a zjistíš že jí prodáš za stejné peníze nebo i víc než si jí koupil, ale není to mé privilegium při koupi věci k potěšení. Ba naopak mám velký problém se sebekontrolou a často slepě nakupuji totální chujoviny na kterých ztracím peníze denodeně. No a tím že mám holou prdel se také nikterak netajím, není na tom nic špatného, na Rolexky jsem šetřil na den, vím to přesně, rovných pět let :-)

• Odpovědi 2,8tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
  V 7. 7. 2016 v 19:54, McStinger napsal:

Pozerám, že je plné fórum chudobných ľudí s holými zadkami :D

:) dobra hlaska

Odesláno (upraveno)

Aspoň je tu sranda, to mám rád.

Na potápky se těším, ale mám strach, aby to nebyl průser, jako GMT.

Jenže mě se líbí i MeisterSinger 303 a Milgy GV a vůbec, kdo ví, jak se to všechno vyvine.

Upraveno uživatelem Hasňa
Odesláno

Nebo drahý a častý servis? Tohle by mě taky zajímalo... Místo Ingenieurů máš dvoje Déčka s inhousem, takže finančně +-  podobně, možná se mýlím.

Odesláno (upraveno)

Není to žádná sranda řeknu Vám mít holý zadek, ikdyž :smoke: Kluci, vy si opravdu myslíte že když má někdo na ruce Iwc nebo Rolexky, nemusí mít holou prdel? Znám dost lidí do kterých by jste podle hadrů a auta soudili, že jsou za vodou a najednou zjistíte že jsou zadlužený až po uši, no a mají tzv. holou prdel a já ji mám taky protože si nemůžu koupit ani ty blbý Hubloty které ve světě nosí kdejaký náctiletý lojza s nagelovanou palicí  :lol2:

post-364-0-57108000-1467964341_thumb.jpg

Upraveno uživatelem African
Odesláno (upraveno)

Tohle vlákno mám moc rád, ačkoliv nemám ani Damaska, ani Rolexky. Snad jediné, co mě zde s vámi spojuje, je ta holá prdel  :cheers:

Upraveno uživatelem siwi
Odesláno (upraveno)
  V 8. 7. 2016 v 11:05, siwi napsal:

Tohle vlákno mám moc rád, ačkoliv nemám ani Damaska, ani Rolexky. Snad jediné, co mě zde s vámi spojuje, je ta holá prdel :cheers:

No, to je spravny nazor. Kazdy nemuze mit rad vsechny znacky, nebo je vlastnit. Je to prirozene. Upraveno uživatelem tano
Odesláno
  V 8. 7. 2016 v 11:38, tano napsal:

No, to je spravny nazor. Kazdy nemuze mit rad vsechny znacky, nebo je vlastnit. Je to prirozene.

Ale tak... Já má Damaska rád, proto sem chodím. Jenom si je kvůli té holé prdeli nemůžu koupit :D
Odesláno

...Hasňa dálkově staví nový dům, nechce se zadlužit, tak to lepí každý měsíc. Není na to zvyklý a má pocit, že je krize...normální běloch, pokud nedědí (nekrade nebo se mu velmi dobře daří v podnikání), tak má hypnotéku. Berte ho prosím s rezervou, je to jeho současný folklór. 

Stručně: beskydská buňka stále semknuta, svatý grál dávno nalezen, bezchybné není nic, předražené je kde co...a něco dokonce nehorázně. Déčka snesou opravdu hodně, jen ETA uvnitř ne. Přesto se dá dobře seřídit na COSC, lehce a levně opravit a resale Damasek bude imho stejný úlet, možná mnohem menší než u etalonu hodinek - RLX.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...