dufi Odesláno 8. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2016 dufi,ty jsi si už pořídil ty U1?Nene...a pořizuje je kluk...já mám ještě dvoje Damaska... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lipic Odesláno 8. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2016 Jo,aha...A co vedlo mladýho od Dé,k U1?Je fakt,že za mě jsou U1 jedny z nejhezčích Sinn-ů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dufi Odesláno 8. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2016 Jo,aha...A co vedlo mladýho od Dé,k U1?Je fakt,že za mě jsou U1 jedny z nejhezčích Sinn-ů.Změna... ...chce vyzkoušet zase něco jinýho...navíc když už prodat, tak co nejdřív, kdy jsou v podstatě po pár měsících jako nový...měl je "opečovaný" , nebrali se do vody, nedělal s nima žádnou práci, kdy by se mohli zničit...no ale myslím, že mohl ještě vydržet - ty U1 jsou nádherný, ale dost velký a těžký...ale bral bych je hned! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 8. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2016 Dobrý den D Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dufi Odesláno 8. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2016 Hezky pěkně pošta --tak co velikost...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 8. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2016 Velikost dobrá. Myslím, že akorát. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 8. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2016 Velikost dobrá. Myslím, že akorát. Prijmi velkou gratulacku pane!!! Pekna fota i hodinky . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sacíbagr Odesláno 8. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2016 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ony Odesláno 8. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2016 Dnes som nasadil Isofrane na DK10 tak pár foto. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 8. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2016 Za mě ne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 8. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2016 Dobrý den D WOW! Tak to šlo rychle Velká gratulace, užívej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 8. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2016 Sinoba: za me jo , jaky mas pocit z toho? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 8. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2016 Prijmi velkou gratulacku pane!!! Pekna fota i hodinky .Děkuji, na Déčka koukám už nějakou dobu a musel jsem je už prostě zkusit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 8. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2016 (upraveno) Děkuji, na Déčka koukám už nějakou dobu a musel jsem je už prostě zkusit. A jak se nosi? . Upraveno 8. září 2016 uživatelem tano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 8. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2016 WOW! Tak to šlo rychle Velká gratulace, užívej.Jo jo, jinak to nešlo, ale přiznám se, že mám pořád v hlavě da34. Nějak jsem do toho D světa vstoupit musel a tyhle se mi vždycky taky moc líbili, tak proč je nezkusit ne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ony Odesláno 8. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2016 Za mňa v pohode ja nosím Isofrane ale pojdu na kožu už mi prišla aj trnová spona.Mal som nahodený Isofrane aj na DA46 a tam mi to nesedelo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 8. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2016 (upraveno) A jak se nosi? .Pocity jsou převážně pozitivní Zpracování super.Úžasně pohodlný.Moc se mi líbí ta ocel, to je matroš kua.Nesvítí to jako Seiko, ale co jo ? Největší problém zatím vidím v tom, že se mi moc líbí, ale ještě víc se mi asi líbí DA34. Na každých se mi líbí něco.Nicméně to se může změnit, uvidíme a když ne, tak furt je možnost výměny D za D Upraveno 8. září 2016 uživatelem MíraMíra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 8. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2016 Pocity jsou převážně pozitivní Zpracování super.Úžasně pohodlný.Moc se mi líbí ta ocel, to je matroš kua.Nesvítí to jako Seiko, ale co jo ? Největší problém zatím vidím v tom, že se mi moc líbí, ale ještě víc se mi asi líbí DA34. Na každých se mi líbí něco.Nicméně to se může změnit, uvidíme a když ne, tak furt je možnost výměny D za D To vis, ze ta vymena je klidne mozna, nebo mit oboje. Kazde D navic je dobre . Jsi remenovej, nebo tahovej? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 8. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2016 (upraveno) To vis, ze ta vymena je klidne mozna, nebo mit oboje. Kazde D navic je dobre . Jsi remenovej, nebo tahovej?No to je další věc kůži mám všeobecně rád.Je to krásnej, přírodní, voňavej materiál.Stejně tak mám rád třeba i dřevo atd., ale jsem spíš tahovej.Skrze větší univerzálnost i praktičnost.Hlavně nemám rád když se kůže namočí, ale není to nic, co by vyloženě rozhodovalo.Mám několik hodinek na kůži a vůbec mi to nevadí, jen když si můžu vyloženě vybrat, tak k většině hodinek, bych volil tah.Ovšem v případě Déček je to trochu problém.Tady bych byl na tah obvzláště zvědavej, ale ta cena je pro mě furt dost bolavá. Upraveno 8. září 2016 uživatelem MíraMíra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 9. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2016 MiraMira: rozumim, ta cena se tu uz parkrat resila. Osobne si myslim, ze ta cena neni mala, ale neni nejak total premrstena. Muj pohled je mozna ovlivnen tim, ze jsem tahovej, obcas gumovej . Pokud mas rad kovove naramky, nebudes litovat. Spis si myslim, ze by Konrad mohl zamakat na gumam a udelat i jinou barvu, nez cernou.Jinak mimo tema, ja na Deckach po 8 dnech jsem na +10 vterinach za celou dobu. Maximalni spokojenost ve vsech smerech. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se