ivan_989 Odesláno 9. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2016 Damasko je co, to ne nejaka vzacna textilie z blizkeho vychodu, ne?Chodte prosim urobit troska osvety. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trebor636 Odesláno 9. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2016 Škoda že nie sú 46 mm a Quartz :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 9. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2016 MJ. : vypadaji dobre, souhlas s DK10, skoda ze ja cerne hodinky ( myslim pouzdro ) nemuzu. To je ale muj problem. ivan_989: to co napsal, tim se sam...vsak vite. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dufi Odesláno 9. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2016 heh hele já sem celkem vydřenej z toho Hirsche, ale sem si vybral blbej model, protože se žlutou gumou vespod to nevypadá dobře. S červenou parádně. Asi je pošlu do němec ať mi vyměněj vteřinovku. Viděl sem 46 black s červenou vteřinovkou a vypadá to divně dobře. Malý DK10 IMG_3640.JPGVypadá to víc než dobře... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dufi Odesláno 10. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2016 Dnes v dobrý společnosti... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 10. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2016 Moc pekne pane Dufi, ty svitej, ze by se svetlusky mohly skolit . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dufi Odesláno 10. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2016 Moc pekne pane Dufi, ty svitej, ze by se svetlusky mohly skolit .Díky Tano...svítí pěkně, ale intenzivně velmi krátce... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 10. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2016 Pěkná baterčička Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nividic Odesláno 10. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2016 Když to tak sleduju, tak ISO k těm Déčkům fakt moc nejde. Pokud gumu, tak měkej kaučuk nebo silikon, ale ideálně voděodolná kožka, ať už teh HSC co má bedjasson nebo chromxcel od zekona. Na nich to vypadá kultivovaně a neztrácí přitom funkci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bacil.357 Odesláno 11. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2016 (upraveno) ...opět z místnůstky, kam i král chodí sám.. Upraveno 11. září 2016 uživatelem bacil.357 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 11. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2016 (upraveno) Dnes jsem si vyšel na podvečerní procházku: Upraveno 11. září 2016 uživatelem siwi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dufi Odesláno 11. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2016 Dnes jsem si vyšel na podvečerní procházku: IMAG0618.jpgIMAG0626.jpgIMAG0657.jpgIMAG0661.jpgHezký fotky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 11. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2016 dufi: Díky. Bylo hezký světlo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lipic Odesláno 13. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2016 siwi:Krasný fotky,za pěknýho světla . DA 34 jsou prostě nádherné hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
špelda66 Odesláno 13. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2016 siwi:Krasný fotky,za pěknýho světla . DA 34 jsou prostě nádherné hodinky. Jj, hlavně ten tah jim neskutečně sekne, jsou to sexy krasavice. Já na DK11, taky plánuju, ale hodně mě baví měnit na nich hadry, hned jsou jiný. Jakmile dám tah už to nebude tak rychlý a to mě bude asi odrazovat, takže vlastně nevím... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 13. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2016 siwi:Krasný fotky,za pěknýho světla . DA 34 jsou prostě nádherné hodinky.Jj, hlavně ten tah jim neskutečně sekne, jsou to sexy krasavice. Já na DK11, taky plánuju, ale hodně mě baví měnit na nich hadry, hned jsou jiný. Jakmile dám tah už to nebude tak rychlý a to mě bude asi odrazovat, takže vlastně nevím... Díky vám. Podvečery jsou v tuto roční doby a za takového počasí moc krásné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sacíbagr Odesláno 13. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2016 ...jedna zemitá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 13. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2016 Zemita je husta!! 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 13. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2016 Siwi standardně parádní fotečky.Sacíbagr Dostál svého jména a zabagroval Škoda, že takhle nerostou na poli běžně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 13. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2016 ...jedna zemitá. I tady jsem nucen udělat uznalé Jo! Siwi standardně parádní fotečky. Děkuju a přidám ještě jednu z dneška: 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se