Přejít na obsah

MJ.

Doporučené příspěvky

Mně se odchylka DA34 ustálila na cca -20s/den, což už je fakt dost. Dlouho jsem to toleroval, ale protože ponesu na opravu jiný hodinky, chystám se řešit i Dcka. 9s do plusu by mně vůbec nevadilo.

Mám dotaz jestli má do budoucna smysl řešit seřízení strojku? DA 34 se mi v podstatě bez odchylek při nošení nebo ve winderu zrychlují deně o necelých 9 vteřin viz. graf. Osobně si myslím, že to je v pohodě.
Jsem ?nosič" hodinek začátečník tak Déčka můžu srovnat jen se Seikama který jsou výrazně přesnější (-2,5s/24h).

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 2,8tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Panove, jak moc se da vystouchnout vlozka lunety z lunetovejch modelu, zkousel to nekdo? Nudim se a vymejslim kravoviny. A vubec, sundam vrchni AR, nejak vymyslim keramickou lunetu, soupnu tam strojek z inhousu, pouzdro vymenim za Sea Dweller a konecne budu mit ultimatni Decka. Jo jeste cifr a rucky, asi z GS.

Kecam, ale ta keramicka luneta, to by bylo..

Odkaz ke komentáři

Diky. Ono s pripravou obecne mam problem ;) jedine co docela zvladam je nabit fotak a umyt ty hodinky :D Svetlo! To je panecku orisek...malo, moc, odlesky, odrazy! Fuj na to! Zadne pripravky nemam, na to jsem moc liny. Podlozka...to same. Nastesti jsem uz pochopil, ze jich casto kolem sebe mam spoustu, jen je "videt". Ted poslouzil notebook ;) No a kompozice atd., o tom darmo mluvit...

Odkaz ke komentáři

Excelentni, smekam pane.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...