Radik Odesláno 29. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2017 Siwi, kterej Hirsh máš na mysli? Tenhle, nebo něco jinýho?http://www.strapshop.cz/hirsch-performance/hirsch-robbyTaky jsem zvažoval a ideálně s překlápěčkou, pokud by šla. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 29. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2017 Kdyby se všichni našli, tak je tohle fórum mrtvý WOW.. nádherná fotka.Jinak nevím jestli bohu dík, nebo bohužel (spíš to druhý ) jsem si vědom, že ty jediný, pravý asi už pro nás ani existovat nemůžou, že cesta nejmenšího zla bude asi najít pevný jádro a k tomu jen tak sem tam něco na ukojení. To "najít si to svoje" bych přeložil vlastně jako najít se. Tak nějak se ustálit a mít vlastní pevnej názor a mít v tom vůbec víc jasno, než mám teď. Zatím jsem furt schopnej vymýšlet věci o kterých už za pár dní vím, že byly úplně zcestný. Takže tak nějak jsem to měl na mysli. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 29. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2017 Radik: Joo, přesně tenhle. Myslím, že by jim musel skvěle slušet. Ale přijde mi dost drahý. Bych byl nerad, kdyby mi pak doma jenom ležel. P. S. Koukám, že žluté pozadí se k těmhle Déčkům taky parádně hodí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 29. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2017 (upraveno) Jo, cena je kapitola sama pro sebe - natož s překlápěčkou. A tím, že ten řemen znám jen z obrázků, mám trochu strach z jeho tuhosti. Navíc já mám origo, tak by mně to tolik nedalo. Ty máš "jen" tah, tak tu touhu zkusit řemen chápu Upraveno 29. ledna 2017 uživatelem Radik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 29. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2017 Existuje i alternativa, třeba od ZRC. Už jsem si ji byl i prohlédnout. Ale tam se mi nelíbí vzor na povrchu. Takže se fakt nedovedu rohodnout. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 29. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2017 Jo, cena je kapitola sama pro sebe - natož s překlápěčkou. A tím, že ten řemen znám jen z obrázků, mám trochu strach z jeho tuhosti. Navíc já mám origo, tak by mně to tolik nedalo. Ty máš "jen" tah, tak tu touhu zkusit řemen chápu Robby je velmi pohodlnej měkkej řemen, toho se netřeba bát. Je dražší, ale za ty peníze rozhodně stojí. Radik: Joo, přesně tenhle. Myslím, že by jim musel skvěle slušet. Ale přijde mi dost drahý. Bych byl nerad, kdyby mi pak doma jenom ležel. Chceš ho pučit na vyzkoušení? Když tak SZ. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 29. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2017 Díky za nabídku, Jakube. Popřemýšlím o tom a když tak se ozvu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 29. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2017 Dík, tak to je příjemný info. Robby je velmi pohodlnej měkkej řemen, toho se netřeba bát. Je dražší, ale za ty peníze rozhodně stojí. Chceš ho pučit na vyzkoušení? Když tak SZ. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukyn77 Odesláno 30. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2017 Siwi: zkus ten origo D. Je velice pohodlny, budes mit origi sponu z toho jejich matrose a celkove zpracovani vc. navázání na nozky je perfektni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 30. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2017 To rozhodně stojí za úvahu, Lukyne. Ta překlápěčka se mi fakt moc líbí. Jen nevím, jestli by byl tak odolný jako ten Hirsch. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 30. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2017 Dve rychlovky pratele. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 30. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2017 Konečně na ruce. Autor fotografie se předem omlouvá výrobci hodinek Damasko za neúctyhodnou kvalitu rychlocvaku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 30. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2017 Konečně na ruce. Autor fotografie se předem omlouvá výrobci hodinek Damasko za neúctyhodnou kvalitu rychlocvaku. Týýýýýýýýýýýýjo kdes je nakonec splašil - nový? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 30. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2017 Já bych se toho origo řemene nebál. Po koupi jsem Déčka nosil cca rok v kuse, pak s přestávkami. Z rubu je v místech, kde se stýká nejvíc s kůží ruky, jakoby vyleštěný, ale určitě ne vydřený. Z lícové strany vypadá jako nový. A jestli jseš, jak píšeš, "interiérový typ", tak určitě dřív vyměníš hodinky než by ti odešel origo řemen. Ale ten Hirsh mně přijde takovej lepší, červenější To rozhodně stojí za úvahu, Lukyne. Ta překlápěčka se mi fakt moc líbí. Jen nevím, jestli by byl tak odolný jako ten Hirsch. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 30. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2017 Konečně na ruce. Autor fotografie se předem omlouvá výrobci hodinek Damasko za neúctyhodnou kvalitu rychlocvaku. Nový jsou, ale bohužel ještě ne moje.Udělal jsem si z Brna výlet do chronoshopu.Musím to nechat ještě uležet. Aktuálně probíhá malá ,soukromá válka v mé hlavě, mezi DA34 a Sinn 556i.Je to tvrdej boj. Žádný diplomatický výhrůžky o překročení červené linie, ale řežba do živýho. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 30. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2017 Chapu tak to sem Sam zvedavej jak se rozhodnes. Ja bych nevedel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 30. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2017 Chapu tak to sem Sam zvedavej jak se rozhodnes. Ja bych nevedel.No to jsme dva. Být možnost rozumně koupit odboje z druhé ruky, tak bych neváhal a hned by se vidělo, který by si vybojovaly místečko v hodinkovici, jenže se mi nedaří sehnat ani jedny. Třeba se nějaký kolega slituje. My všichni se stejnou, nelítostnou diagnózou, by jsme přece měli držet při sobě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 30. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2017 ... Ale ten Hirsh mně přijde takovej lepší, červenější Mně právě taky, no. Ale u toho origo řemenu, jak jsem se díval, je zase pěkné, že zakrývá konce nožek. Těžké rozhodování. Nový jsou, ale bohužel ještě ne moje.Udělal jsem si z Brna výlet do chronoshopu.Musím to nechat ještě uležet. Aktuálně probíhá malá ,soukromá válka v mé hlavě, mezi DA34 a Sinn 556i.Je to tvrdej boj. Žádný diplomatický výhrůžky o překročení červené linie, ale řežba do živýho. No, taky jsem zvědavý, jak se nakonec rozhodneš Zatím ti sem dám zase jednu motivační Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 31. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2017 . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 31. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2017 (upraveno) Standart reka a okoli Upraveno 31. ledna 2017 uživatelem tano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se