tano Odesláno 18. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2017 Sacíbagr: vyborny foto. Zkusim hadat, ten podklad je snowboard? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sacíbagr Odesláno 18. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2017 Sacíbagr: vyborny foto. Zkusim hadat, ten podklad je snowboard?http://www.sgsnowboards.com/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sacíbagr Odesláno 18. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2017 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 18. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2017 Ladí ti to moc pěkně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 18. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2017 Tome, ty sis otevrel obchod s prknama, nebo jsi vybavil rodinu? A jeste jednou, ten remen je pekny. Skvele chytnuta barva prositi. I ten zpusob prositi se mi libi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sacíbagr Odesláno 18. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2017 (upraveno) Tome, ty sis otevrel obchod s prknama, nebo jsi vybavil rodinu? A jeste jednou, ten remen je pekny. Skvele chytnuta barva prositi. I ten zpusob prositi se mi libi....já jezdil cca 15 let český pohár a sem tam evropu, teď trénuju asi 15 děcek a juniorů. Obe moje holky závodí. Starší jede zítra na MS juniorů. Takže zima to je full time job a cca jedny Rlx...nové. Upraveno 18. února 2017 uživatelem Sacíbagr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 18. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2017 Ty seš z toho teda slušně zoufalej Tak kluci, kdo už mi je konečně prodá ?Nebráním se ani daru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 18. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2017 ...já jezdil cca 15 let český pohár a sem tam evropu, teď trénuju asi 15 děcek a juniorů. Obe moje holky závodí. Starší jede zítra na MS juniorů. Takže zima to je full time job a cca jedny Rlx...nové.Ze jezdis s holkama vim...ten zbytek mi utek, proto se ptam No, o zabavu mas postarano. Ale asi lepsi, nez se nudit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sacíbagr Odesláno 18. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2017 Ze jezdis s holkama vim...ten zbytek mi utek, proto se ptam No, o zabavu mas postarano. Ale asi lepsi, nez se nudit ...nudit se? To neznám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 18. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2017 Tak to ma byt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 18. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2017 Ty seš z toho teda slušně zoufalej Ani ne. To bych koupil nový.Spíš si trochu dělám srandu, to je taky potřeba. Nicméně zájem trvá, ale dost možná už to bude zítra po druhé hodině vyřešený. Sacíbagr: supr záležitost a držím palce ať je to minimálně na bednu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dufi Odesláno 18. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2017 Dnes na treku "D".... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 18. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2017 Tu posledni vidim v kalendari! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník qoyi Odesláno 18. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2017 Tak tohle jsou snad první hodinky, kterým sluší tah. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dufi Odesláno 18. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2017 Díky pánové za odezvu, jsem rád, že se líbí...dvoje Déčka šli do světa, tyhle zůstávají... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 18. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2017 Parádní fotky a ta poslední je fakt moc povedená. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 18. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2017 Tak za me ta prvni je nej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 19. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2017 Je to zakletý.. zase to neklaplo. Stav nebyl dle představ kua Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 19. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2017 (upraveno) @dufi: Povedený zimní fotky Taky jsem byl o víkendu v přírodě a musím říct, že Déčkům to mimo interiér fakt sluší: Upraveno 19. února 2017 uživatelem siwi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 19. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2017 to foto a la jednoručky je fakt povedené, stejně i ostatní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se