Pitris.k Odesláno 14. září 2015 Nahlásit Odesláno 14. září 2015 Potvrzuji převzetí putovních oranžád :-) 1) Ruiz.aw - 4.-11.7 Balaton - Praha2) nickolas - kdykoliv - Praha -> Ostrava Pošta - Ruiz-aw -> Flipik3) Flipik - 17.7 - 29.7. Chorvatsko - Ostrava -> pošta Bratislava4) obchodnik - 1.8. idem juh chorvatska- lastovo - Bratislava5) Alexion - kdykoliv - Bratislava -> pošta Ostrava6) wizard-ov - kdykoliv - Ostrava7) Pitris.K - kdykoliv - Ostrava7a) ABCDE - kdykoliv - Ostrava (vložen posléze, případně se domluvte)8) nickolas - kdykoliv - Ostrava -> Praha9) Tittus - nejlépe srpen - Praha10) Shinxx - kdykoliv - Praha11) kuncák7 - kdykoliv - Praha12) shotik - kdykoliv - Praha13) martar - kdykoliv - Praha14) Carpaccio - kdykoliv - Praha -> pošta Plzeňský kraj15) FrantisekH - kdykoliv - Plzeňský nebo KV kraj - pošta Brno16) honzyk - kdykoliv - Brno - Jihlava - Velké Meziříčí17) Rudykopalsson - kdykoliv - Opava, Bruntál, Krnov, Jeseník a jednou za dva měsíce trasa Opava - Chrudim18) Swanieck - Listopad/prosinec Namibie - Brno19) Sarka Farka - prosinec/leden na Sri Lanku a cestou zpatky do Dubaje (odlet 24.12.2015) - Praha
Lamiczka Odesláno 13. října 2015 Autor Nahlásit Odesláno 13. října 2015 Podle fotek koukám, že jsme se úspěšně posunuli, ideálně hlaste ty výměny sem, ať tuším, kde se hodinky pohybují. Doufám, že průvodka se nepotratila a stále je s hodinkama 1) Ruiz.aw - 4.-11.7 Balaton - Praha2) nickolas - kdykoliv - Praha -> Ostrava Pošta - Ruiz-aw -> Flipik3) Flipik - 17.7 - 29.7. Chorvatsko - Ostrava -> pošta Bratislava4) obchodnik - 1.8. idem juh chorvatska- lastovo - Bratislava5) Alexion - kdykoliv - Bratislava -> pošta Ostrava6) wizard-ov - kdykoliv - Ostrava7) Pitris.K - kdykoliv - Ostrava7a) ABCDE - kdykoliv - Ostrava (vložen posléze, případně se domluvte)8) nickolas - kdykoliv - Ostrava -> Praha9) Tittus - nejlépe srpen - Praha10) Shinxx - kdykoliv - Praha11) kuncák7 - kdykoliv - Praha12) shotik - kdykoliv - Praha13) martar - kdykoliv - Praha14) Carpaccio - kdykoliv - Praha -> pošta Plzeňský kraj15) FrantisekH - kdykoliv - Plzeňský nebo KV kraj - pošta Brno16) honzyk - kdykoliv - Brno - Jihlava - Velké Meziříčí17) Rudykopalsson - kdykoliv - Opava, Bruntál, Krnov, Jeseník a jednou za dva měsíce trasa Opava - Chrudim18) Swanieck - Listopad/prosinec Namibie - Brno19) Sarka Farka - prosinec/leden na Sri Lanku a cestou zpatky do Dubaje (odlet 24.12.2015) - Praha
ABCDE Odesláno 14. října 2015 Nahlásit Odesláno 14. října 2015 Aktuálně je mám já a užívám si je :-) Na víkend plánuji předání. Ano, průvodka je stále v balení ;-)
nickolas Odesláno 14. října 2015 Nahlásit Odesláno 14. října 2015 (upraveno) Nos, nos, uzivej! Muzem si je predat v patek nebo v nedeli, nebo, jestli te hodne bavi, nech si je jeste tyden. Ja se dostanu do Prahy na predani nejdriv cca. 27.10.Edit: sz uz jsi napsal, tak se dohodnem Upraveno 14. října 2015 uživatelem nickolas
Tittus Odesláno 14. října 2015 Nahlásit Odesláno 14. října 2015 Jelikož jsem další v pořadí, tak rovnou upozorňuji, že předání směrem ke mně bude možné až po 9. 11. Takže nepospíchejte, pánové...
nickolas Odesláno 25. října 2015 Nahlásit Odesláno 25. října 2015 Hlásím, že jsem si dnes převzal Oranžády do parády a pomalu se s nimi seznamuji Postřehy a foto dodám... 1) Ruiz.aw - 4.-11.7 Balaton - Praha2) nickolas - kdykoliv - Praha -> Ostrava Pošta - Ruiz-aw -> Flipik3) Flipik - 17.7 - 29.7. Chorvatsko - Ostrava -> pošta Bratislava4) obchodnik - 1.8. idem juh chorvatska- lastovo - Bratislava5) Alexion - kdykoliv - Bratislava -> pošta Ostrava6) wizard-ov - kdykoliv - Ostrava7) Pitris.K - kdykoliv - Ostrava7a) ABCDE - kdykoliv - Ostrava (vložen posléze, případně se domluvte)8) nickolas - kdykoliv - Ostrava -> Praha9) Tittus - nejlépe srpen - Praha10) Shinxx - kdykoliv - Praha11) kuncák7 - kdykoliv - Praha12) shotik - kdykoliv - Praha13) martar - kdykoliv - Praha14) Carpaccio - kdykoliv - Praha -> pošta Plzeňský kraj15) FrantisekH - kdykoliv - Plzeňský nebo KV kraj - pošta Brno16) honzyk - kdykoliv - Brno - Jihlava - Velké Meziříčí17) Rudykopalsson - kdykoliv - Opava, Bruntál, Krnov, Jeseník a jednou za dva měsíce trasa Opava - Chrudim18) Swanieck - Listopad/prosinec Namibie - Brno19) Sarka Farka - prosinec/leden na Sri Lanku a cestou zpatky do Dubaje (odlet 24.12.2015) - Praha
Sphinxx Odesláno 25. října 2015 Nahlásit Odesláno 25. října 2015 1) Ruiz.aw - 4.-11.7 Balaton - Praha2) nickolas - kdykoliv - Praha -> Ostrava Pošta - Ruiz-aw -> Flipik3) Flipik - 17.7 - 29.7. Chorvatsko - Ostrava -> pošta Bratislava4) obchodnik - 1.8. idem juh chorvatska- lastovo - Bratislava5) Alexion - kdykoliv - Bratislava -> pošta Ostrava6) wizard-ov - kdykoliv - Ostrava7) Pitris.K - kdykoliv - Ostrava7a) ABCDE - kdykoliv - Ostrava (vložen posléze, případně se domluvte)8) nickolas - kdykoliv - Ostrava -> Praha9) Tittus - nejlépe srpen - Praha10) Shinxx - kdykoliv - Praha11) kuncák7 - kdykoliv - Praha12) shotik - kdykoliv - Praha13) martar - kdykoliv - Praha14) Carpaccio - kdykoliv - Praha -> pošta Plzeňský kraj15) FrantisekH - kdykoliv - Plzeňský nebo KV kraj - pošta Brno16) honzyk - kdykoliv - Brno - Jihlava - Velké Meziříčí17) Rudykopalsson - kdykoliv - Opava, Bruntál, Krnov, Jeseník a jednou za dva měsíce trasa Opava - Chrudim18) Swanieck - Listopad/prosinec Namibie - Brno19) Sarka Farka - prosinec/leden na Sri Lanku a cestou zpatky do Dubaje (odlet 24.12.2015) - Praha Pánové, já se omlouvám za komplikace, ale z této putovní akce odstupuji. Vyškrtávám se ze seznamu. Děkuji za pochopení.
shotik Odesláno 27. října 2015 Nahlásit Odesláno 27. října 2015 (upraveno) Potvrzuji přijetí od nickolase, dále bych je předal dle plánu pánovi s nickem Tittus po 9.11. 1) Ruiz.aw - 4.-11.7 Balaton - Praha2) nickolas - kdykoliv - Praha -> Ostrava Pošta - Ruiz-aw -> Flipik3) Flipik - 17.7 - 29.7. Chorvatsko - Ostrava -> pošta Bratislava4) obchodnik - 1.8. idem juh chorvatska- lastovo - Bratislava5) Alexion - kdykoliv - Bratislava -> pošta Ostrava6) wizard-ov - kdykoliv - Ostrava7) Pitris.K - kdykoliv - Ostrava7a) ABCDE - kdykoliv - Ostrava (vložen posléze, případně se domluvte)8) nickolas - kdykoliv - Ostrava -> Praha9) Tittus - nejlépe srpen - Praha10) Shinxx - kdykoliv - Praha11) kuncák7 - kdykoliv - Praha12) shotik - kdykoliv - Praha13) martar - kdykoliv - Praha14) Carpaccio - kdykoliv - Praha -> pošta Plzeňský kraj15) FrantisekH - kdykoliv - Plzeňský nebo KV kraj - pošta Brno16) honzyk - kdykoliv - Brno - Jihlava - Velké Meziříčí17) Rudykopalsson - kdykoliv - Opava, Bruntál, Krnov, Jeseník a jednou za dva měsíce trasa Opava - Chrudim18) Swanieck - Listopad/prosinec Namibie - Brno19) Sarka Farka - prosinec/leden na Sri Lanku a cestou zpatky do Dubaje (odlet 24.12.2015) - Praha Upraveno 27. října 2015 uživatelem shotik
Lamiczka Odesláno 27. října 2015 Autor Nahlásit Odesláno 27. října 2015 Tak to byla rychlost kluci, to se u Nicklolase moc neohřály. Díky moc za převoz každopádně...
nickolas Odesláno 27. října 2015 Nahlásit Odesláno 27. října 2015 Jak pravi Lamiczka, moc se u me neohraly.Jsem rad, ze jsem si je mohl vyzkouset, alespon na ty dva dny. Monstra patri mezi skupinu hodinek, u kterych jsem si vzdy rikal, ze NIKDY. Casem, jak jsem pozoroval nadseni, velke casti fora, nad nimi, rikal jsem si, ze bych je zkusil. To se diky Lamiczkovi a teto akci povedlo. Nebudu uz rikat NIKDY. Mozna nekdy. Kazdopadne na wishlist nejdou. Nemam malou ruku, takze krom vahy jsem o nich takrka nevedel. Za to urcite muzou kratke nozky. Jsou to hodinky, ktere maji radu priznivcu. Me po designove strance oslovuji spis klasiky...SKX. Takze jsem Oranzady poslal do sveta drive. Bylo by skoda, aby u me smrdely nekde v krabici, nebo abych je nosil nasilim. Jeste jednou dekuji za akci a za moznost je chvili ponosit!!!
Tittus Odesláno 29. října 2015 Nahlásit Odesláno 29. října 2015 Potvrzuji přijetí od nickolase, dále bych je předal dle plánu pánovi s nickem Tittus po 9.11. Jo, paráda, budu připraven. Ozvu se ti o víkendu 7.-8. 11. a domluvíme se.
Lamiczka Odesláno 9. listopadu 2015 Autor Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2015 Jen pro kontrolu, podařila se předávka?
shotik Odesláno 10. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2015 Predavka probehne dnes na urcenem miste v urcenou hodinu
Tittus Odesláno 10. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2015 Jakmile budu mít hodinky v ruce, podám hlášení
Tittus Odesláno 10. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2015 (upraveno) Předávka na tajném místě klapla, hodinky jsou u mě, jdu prodloužit tah. 1) Ruiz.aw - 4.-11.7 Balaton - Praha2) nickolas - kdykoliv - Praha -> Ostrava Pošta - Ruiz-aw -> Flipik3) Flipik - 17.7 - 29.7. Chorvatsko - Ostrava -> pošta Bratislava4) obchodnik - 1.8. idem juh chorvatska- lastovo - Bratislava5) Alexion - kdykoliv - Bratislava -> pošta Ostrava6) wizard-ov - kdykoliv - Ostrava7) Pitris.K - kdykoliv - Ostrava7a) ABCDE - kdykoliv - Ostrava (vložen posléze, případně se domluvte)8) nickolas - kdykoliv - Ostrava -> Praha9) Tittus - Praha10) Shinxx - kdykoliv - Praha11) kuncák7 - kdykoliv - Praha12) shotik - kdykoliv - Praha13) martar - kdykoliv - Praha14) Carpaccio - kdykoliv - Praha -> pošta Plzeňský kraj15) FrantisekH - kdykoliv - Plzeňský nebo KV kraj - pošta Brno16) honzyk - kdykoliv - Brno - Jihlava - Velké Meziříčí17) Rudykopalsson - kdykoliv - Opava, Bruntál, Krnov, Jeseník a jednou za dva měsíce trasa Opava - Chrudim18) Swanieck - Listopad/prosinec Namibie - Brno19) Sarka Farka - prosinec/leden na Sri Lanku a cestou zpatky do Dubaje (odlet 24.12.2015) - Praha Upraveno 10. listopadu 2015 uživatelem Tittus
Návštěvník swanieck Odesláno 10. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2015 Dobrý večer pánové.... Odlet do Afriky se blíží. Ale v pořadí ještě zdaleka nejsem. Monstra jsou momentálně v hlavním městě, což je docela fajn. A tak tedy, pokud Lamiczka souhlasí a vsune mě do pořadí, potřeboval bych se sejít někde v Praze 18.11.2015 v dopoledních hodinách těsně před odletem do Frankfurtu a nebo vynecháme Namibii. SW
Lamiczka Odesláno 10. listopadu 2015 Autor Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2015 Osobně budu rád, když se to podaří zrealizovat - pokud tedy ostatním nebude zásadně vadit posun, tahle akce byla avizovaná už na začátku. Jen pro info, kdy se vracíš a mohlo by to pokračovat dál?
Návštěvník swanieck Odesláno 11. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 11. listopadu 2015 (upraveno) Můj návrat proběhne 15.prosince 2015 ............ kolem poledne jsem v Praze a odpoledne, navečer v Brně. Upraveno 11. listopadu 2015 uživatelem swanieck
Lamiczka Odesláno 11. listopadu 2015 Autor Nahlásit Odesláno 11. listopadu 2015 Já jsem s tím OK, pokud to nevadí následujícím - nevím jak se kluci domlouvali v Praze na předávkách. Zkus prosím napsat Tittovi
Tittus Odesláno 12. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2015 (upraveno) Já už jsem psal dotaz včera, ale nějak nemám žádnou odpověď. Edit: Vůbec nechci nabourat výlet Monster do Namibie, akorát mám trochu problém s předávkou ve středu 18. dopoledne. Asi bych to musel přes někoho zařídit. To se dá samozřejmě všechno zorganizovat. Upraveno 12. listopadu 2015 uživatelem Tittus
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se