Jeronimo Odesláno 15. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2015 Kua chlapi, jsem v koncích. Nerad zakládám přiblblá vlákna, ale.. Bílá nebo modrá? Dostal jsem za úkol sehnat dárek pro tchýni k padesátinám. Tchýně je sportovně založená, vzdělaná, čupr modrooká blondýna, které by podle mě sedla univerzálnější a snad i hezčí modrá varianta, která má možná oproti bílé navíc sunburst efekt dial. Bílá varianta do které mě tlačí její dcera a moje přítelkyně mi připadá taková nedozrálá, méně praktická a možná hůř čitelná. Tchýně nemá jasnou představu a líbí se jí skoro všechno. Vycházel jsem z parametrů:Rozpočet plus minus 10k,Swiss made,Ocel,Tah,Quartz.100WR (aspoň) Vyloučil jsem šutry, zlato, bicolor, římské číslice a samozřejmě fashion značky. Tím jsem se v podstatě dostal k tomu co se líbí mě a to zmenšené chlapácké hodinky... Jen tu bílou bych rád vyloučil a ukončil své několika týdenní trápení v podobě běhání po hodinářsvích, několika hodinové každodenní hledání po internetu a hlavně domácí erudované diskuze na toto téma mě již vyčerpaly. Psal jsem i šéfovi SZ o živé foto, ale asi budu mít smůlu, protože jsem si všiml, že hodinky nemá zrovna skladem. http://www.helveti.cz/victorinox-maverick-gs-small-241609 http://www.helveti.cz/victorinox-maverick-small-241699 https://www.youtube.com/watch?v=ngk4tQAADN0 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jenikec Odesláno 15. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2015 Myslím ze pro ženskou bílé Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 15. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2015 Bílé. Bez keců. Páč se dají zkombinovat s většinou barev a doplňků. Já bych teda s modrejma hodinkama a krémovou kabelkou se zlatými aplikacemi nevylez z baráku. Ani za nové botičky. Když kupuješ hodinky pro babu, uvažuj jako baba, vole Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 15. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2015 Taky myslím, že pro dámu bílé . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 15. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2015 Jasně že bílé. A kup je u MarvinaX. A ještě se mrkni na tyhle, číselník vypadá naživo úžasně a jsou skladem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bembeg Odesláno 15. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2015 Ty bílé jsou takové jalové, já bych zvolil modrou! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 15. června 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2015 (upraveno) No, 4:2 včetně mě pro bílé. Když připočítám moju, tak 5:2 Začínám se potit, to jsem nečekal. Edit: Dík Beru to vážně. Upraveno 15. června 2015 uživatelem Jeronimo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 15. června 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2015 (upraveno) ...Když kupuješ hodinky pro babu, uvažuj jako baba, voleLogiku to má, ale nejde mi to. ... A ještě se mrkni na tyhle, číselník vypadá naživo úžasně a jsou skladem.Dík za tip, ukážu mojí. Já už jsem z toho jalový. Upraveno 15. června 2015 uživatelem Jeronimo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 15. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2015 Ještě jsem našel jednu fotku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 15. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2015 Pro ženskou bily Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 15. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2015 Ahoj Jarku, za mě taky určitě bílé. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 15. června 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2015 Ještě jsem našel jednu fotku.Bych nikdy neřekl, že takové hodinky budou mít WR100 a ještě budou svítit. Hezké leštěnky. Pro ženskou bily Ahoj Jarku, za mě taky určitě bílé. Díky kluci. Takže to mám 7:2 pro bílou. Myslím, že bude vymalováno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mimo320 Odesláno 15. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2015 Tiež som za bielu. Určite univerzálnejšia farba.. čo tam po čitateľnosti, hlavne,že sú pekné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 15. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2015 Preco darca zvycajne kupuje dar ktory sa paci hlavne jemu ? jasné ze biele, ty ich nosiť nebudes. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 15. června 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2015 Teď už je to Waterloo pro modré. Takže 9:2 pro bílé. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bembeg Odesláno 15. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2015 Nebuď smutnej!Můžu hlasovat dvakrát?Modrá je dobrá!;-) A to říkám jako chlap.Skorujem na 9:3:-) :-) :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 15. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2015 Modrá je blbost. Jak psal Roman, bílá nebo stříbrná se hodí ke kažému oblečení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bembeg Odesláno 15. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2015 Modrá je blbost. Jak psal Roman, bílá nebo stříbrná se hodí ke kažému oblečení.Já to pochopil!;-) Ale taky hold neumím přemejšlet jako ženská.A přeci ho v tom nenechám samotného, když se mne ta modrá taky líbí?:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 15. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2015 Tak kup modrý. Ale nějaký větší, budeš si je nosit sám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 16. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2015 Modrá by musela být jasnější, jemnější .... neni. Takže bílá je volba. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se