quattroRS Odesláno 14. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2019 Docela mě štve, když nemůžu pochopit, jak něco funguje, takže se radši zeptám zkušenějších Můžete mi vysvětlit k čemu jsou následující funkce u calibru y759?1. Counter display - mohu tam nastavit čísla 1 - 9999, ale nevím k čemu to je 2. Numerical memory display - nastavit lze 5 čísel, jinak nic 3. Random numbers display - na displeji se mění čísla a stisknutím tlačítka se postupně náhodně zvolí Pro někoho je to asi jasné, ale fakt netuším, jak tyhle funkce využít Díky za rady a trpělivost Odesláno z mého HUAWEI VNS-L21 pomocí TapatalkNemal tieto funkcie aj typ Casio G-Shock G-7800-1ER??? Jeden čas som ich mal, ale potom mi ich jeden zmrd šľohol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thomic Odesláno 14. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2019 Nemal tieto funkcie aj typ Casio G-Shock G-7800-1ER??? Jeden čas som ich mal, ale potom mi ich jeden zmrd šľohol Tyto funkce neměly, je to jiný modul. Ale vypadají dobře, škoda, že Ti nezůstaly. Odesláno z mého HUAWEI VNS-L21 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quattroRS Odesláno 14. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2019 Tyto funkce neměly, je to jiný modul. Ale vypadají dobře, škoda, že Ti nezůstaly. Odesláno z mého HUAWEI VNS-L21 pomocí TapatalkMáš pravdu, že vyzerali dobre, bol to podľa mňa najkrajší model G-Shock z celej ponuky značky vôbec, ale dnes by mi už nestačil, zvykol som si na na rádio a solár, navyše, prešiel som na ana-digi hodinky, a tie hodinky som mal pred takmer 9 rokmi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 14. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2019 Docela mě štve, když nemůžu pochopit, jak něco funguje, takže se radši zeptám zkušenějších Můžete mi vysvětlit k čemu jsou následující funkce u calibru y759?1. Counter display - mohu tam nastavit čísla 1 - 9999, ale nevím k čemu to je 2. Numerical memory display - nastavit lze 5 čísel, jinak nic 3. Random numbers display - na displeji se mění čísla a stisknutím tlačítka se postupně náhodně zvolí Pro někoho je to asi jasné, ale fakt netuším, jak tyhle funkce využít Díky za rady a trpělivost Odesláno z mého HUAWEI VNS-L21 pomocí TapatalkJen si tipnu:1. počítadlo, třeba stojíš u dveří a chceš spočítat hosty tak při každým průchodu hosta zmáčkneš čudl.2. potřebuješ si zapomatovat pin (Casio mělo v některých data bankových digoškách funkci memo. Byla lepší umožňovala i písmenka)3. potřebuješ vsadit lotýnku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thomic Odesláno 14. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2019 Jen si tipnu:1. počítadlo, třeba stojíš u dveří a chceš spočítat hosty tak při každým průchodu hosta zmáčkneš čudl.2. potřebuješ si zapomatovat pin (Casio mělo v některých data bankových digoškách funkci memo. Byla lepší umožňovala i písmenka)3. potřebuješ vsadit lotýnku?Děkuji Ti.Takže budu muset vyrazit na nějakou akci, abych využil počítadlo. A začít sázet, abych využil náhodný výběr čísel S tím PINem je škoda, že poté co ho zadáš a přepneš na jinou funkci a pak se vrátíš, tak PIN je vynulovaný. Naštěstí to nosím v hlavě Ale děkuji, hned budu klidněji spát, když nad tím nebudu muset přemýšlet. Odesláno z mého HUAWEI VNS-L21 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
akai Odesláno 17. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2019 Ricoh Riquartz - modul 822 s duálním časem bez alarmu, kov a sklo, asi rok 1982, datum lze přehazovat mezi měsícem a dnem.Velka nadhera.Ricoh tech je tu asi jeste mene nez Orient. Pekne dynko ktere mi evokuje, ze jsem sem jeste nedaval pred casem prisivsi Otron...(doplni tyto starsi) Taky sem poridil k temto Orient solar poridil sourozence + jedny dalsi... A taky jsem zmenil tvar jednem zde uz uvedenym... -toto provedeni se mne libi vice(nebo ne?) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 17. března 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2019 Ty Otroně jsem viděl na eBayi. Taky jsem o nich uvažoval. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
akai Odesláno 17. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2019 Mam jeste takove a na dynku me "osidili" a tak pekne nemam.))Taky mam dojem, ze jsou znacene uvnitr jako ty tvoje druhe... a misto leve batt. je vlozena plastova nahrazka.Vypada to presne jako baterie(jako plastova pruhledna guma) a nechal jsem to tak. Az nastane cas pro vymenu dam tedy dle tvych.Neumi nahodou 12/24? segmentu dost... kdyz tak jak? Na zmenu datumu D/M ? M/D jsem dosel...Zajimave jsou ty druhe, kdy ke zmene rezimu dochazi otacenim -nastaveni povytahnout a otacet . Start stop stopek a pausa v timeru je zmacknutim takze vse pres tu korunku, tlacitko jen pro svetlo. Pouzitelne to je ale tlacitka jsou tlacitka. Ta jistota tomu chybi. Mozna je to vekem uz "ojete"... A zobrazeni rezimu + jedny co sem sem uz daval davnejs. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
akai Odesláno 17. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2019 Excelentni, 12/24 zabralo... diky, diky. I kdyz bych rekl, ze i tuto moznost jsem zkusil. Je ale mozne, ze jsem treba v tu samou chvili nedomackl dobre a v nevedomosti zda to vubec umi jsem to presel... Tak jsem prave dosel na vsechno ostatni i to datum.U mne je verze dle dynka 825, a vypada asi stejne jako tve 823. (no ZONE II). Aspon jsem teda na jinou odlisnost nedosel... pokud tedy je?826 jsou ty posledni v hromadnem znazorneni rezimu. 827 s korunkou. -tzn. 822, 823, .x., 825, 826, 827, 828* -"mame" By mne zajimaly 824 pokud jsou..., ale jde to tak krasne za sebou, ze bych se divil.Tak je to az na ty 824 kompletni... + samozrejme verze vyse a niz...*828 aspon takto ... ani jsem je s tim krvacenim nechtel fotit... ale tak co uz. ... Ty Otroně jsem viděl na eBayi. Taky jsem o nich uvažoval...jj to budou ony...)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 18. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2019 Dopoledne jsem chvíli provětral kousek, který dávám k dispozici. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quattroRS Odesláno 18. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2019 Dopoledne jsem chvíli provětral kousek, který dávám k dispozici. IMG_20190318_123019.jpgPrečo sa Seiko s Casiom tak podobá??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bleriot11 Odesláno 18. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2019 Krásný ty seika.Moje další ruský ingoty.Ta poslední číslice svítí celá,tak nevím proč je 4 na fotce neúplná. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bleriot11 Odesláno 18. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2019 K těm solárním Otronům.Co to je vůbec za hodinky,maj bejt jako dobrý? A jestli to není tajný kolik stály?Někde jsem tu dával podobný v super stavu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin.uj Odesláno 18. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2019 bleriot11: Pěkné to máš.. A neúplný číslice? Bude to určitě tím, kdy zmáčkneš spoušť u foťáku, mobilu. Taky se mi to občas při focení povede. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bleriot11 Odesláno 18. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2019 Dík,já mám vždy obrovskou radost,když oživím 40let starý stroje.A když to nejsou úplně šroty,tak je to super.Ted tam mám jedny soláry,mají rozpadlej ten solární panel na kostičky,tak to bude zajímavý... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 19. března 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2019 K těm solárním Otronům.Co to je vůbec za hodinky,maj bejt jako dobrý?Otron byla svého času dost známá a solidní značka digitálních hodinek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
akai Odesláno 19. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2019 K těm solárním Otronům... jestli to není tajný kolik stály?Někde jsem tu dával podobný v super stavu. No neni... taky jsem se chtel uz kolikrat optat za kolik co bylo. -no zatim sem to vzdy nechal tak...Myslis tyto... ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bleriot11 Odesláno 20. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2019 Dík za info.Tak, rozpadlý soláry se podařilo oživit.Ten panýlek jsem na kontaktních plochách spojil vodivou barvou(na opravu vyhřívání zadního skla na auto) a pak jsem panýlek zalakoval.Modul focen bez baterie,čili panel funguje.Jinak ta barva se osvědčila i při opravách už nenexistujících vodivých cest v jiných digoškách. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin.uj Odesláno 20. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2019 Velká pochvala a pěkné hodinky. I já mám velkou radost, když se mi něco po mém "zásahu" rozběhne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 20. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2019 Ja mam tiez v sufliku jedny solarky,ale stale ich neviem rozchodit.Neviem co im je.Ziadna oxidacia ani nieco podobne.Gumicky vycistene,kontskty tiez,tak neviem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se