Frostie Odesláno 15. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2017 Přeji rychlé zlepšení, jinak hodiny parádní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
casiotron Odesláno 15. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2017 Super hodinky a super stav. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
daur Odesláno 15. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2017 Díky moc, Ty a Ondra pozlatit . Lán světa procestují a pak naše pošťačka to vyřeší takto.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Jěště dnes mám chuť vraždit, ale dobře to dopadlo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
casiotron Odesláno 15. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2017 Dneska to budou ze sbírky CASIO J-100, modul 183 s funkcí jogging a jednoduchým tachometrem. Na trhu od září 1981. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
casiotron Odesláno 15. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2017 Meister - Anker s osmimístným displejem z let 1977 - 1978. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
daur Odesláno 15. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2017 To je krása;) Máš to ještě doma kam dávat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 15. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2017 Moc pěkný! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hospodský Odesláno 15. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2017 (upraveno) Líbí se mi ty Ankery. Jsou podobné Certinám Chronolympics. Upraveno 15. prosince 2017 uživatelem Hospodský Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
casiotron Odesláno 16. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2017 Podle mě to bude příbuznej modul, zřejmě od stejnýho výrobce. Ještě jsem je neměl otevřený, ale asi to tak bude. Akorát zde chybí tlačítko vlevo uprostřed. Líbí se mi ty Ankery. Jsou podobné Certinám Chronolympics. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
casiotron Odesláno 16. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2017 Pořád ještě jo, ale jeden pokoj už mi přestává stačit. To je krása;) Máš to ještě doma kam dávat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hospodský Odesláno 16. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2017 S tím modulem mě to taky napadlo, ale právě to tlačítko mě zarazilo. Každopádně máš parádní sbírku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
casiotron Odesláno 19. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2017 Pro dnešek SEIKO A714-5000 "Running man" z roku 1984. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
casiotron Odesláno 19. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2017 CASIOTRON GR-14, modul 16 z roku 1976. "Zlatá" verze R-14 z předchozí stránky. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
casiotron Odesláno 19. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2017 Zde Juwel a Meister - Anker z roku 1980 s (téměř) shodným modulem. Meister - Anker jsem sem už dával. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 19. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2017 Opravdu úctyhodná sbírka! O těch seikách jsem jednu dobu uvažoval, ale pak mě to přešlo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waya03 Odesláno 20. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2017 Digitalky z března 1975 a na pozadí podstatně mladší digitrony IN12b z roku 1989. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 20. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2017 Ty ovšem jsou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gaPPak Odesláno 20. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2017 I když jsem zatížen na Casio, tak Seiko dělá/dělalo nejhezčí digitálky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hospodský Odesláno 20. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2017 Seika fajn, ale ty digitrony jsou bomba! Mám v plánu, až prcek trochu povyroste, oprášit pájku a nějaké postavit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 20. prosince 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2017 I ...tak Seiko dělá/dělalo nejhezčí digitálky.Naprosto souhlasím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se