Frostie Odesláno 20. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2017 I když jsem zatížen na Casio, tak Seiko dělá/dělalo nejhezčí digitálky.Ano, dělalo. O žádném aktuálním digi modelu od Seika nevím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hospodský Odesláno 20. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2017 Nevim jestli se to da povazovat uplne za Seiko, ale uvadi se to u nich, je model Wired Agam aka predelany Seiko Digiborg, ktery se ted prodava. Je to sice pro Japonsky trh, ale sehnat se daji v pohode. Ty maji ovsem do oznaceni "nejhezci" dost daleko. Aspon podle me. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 20. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2017 Nevim jestli se to da povazovat uplne za Seiko, ale uvadi se to u nich, je model Wired Agam aka predelany Seiko Digiborg, ktery se ted prodava. Je to sice pro Japonsky trh, ale sehnat se daji v pohode. Ty maji ovsem do oznaceni "nejhezci" dost daleko. Aspon podle me.Jj, pravda, na ten jsem zapomněl a za cca šestku mi to nepřijde nejhorší Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Chilliluk Odesláno 20. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2017 (upraveno) Tak možná to není úplně to, co si představujeme, ale na druhou stranu je to asi poctivý kus železa, robustní pouzdro i tah a nakonec i rozvržení displeje je zajímavé..za mě nejsou špatný :-) https://www.ebay.com/itm/2017-SEIKO-WIRED-SOLIDITY-AGAM401-Mens-Watch-Japanese-BEAMS-Produce-Model/263354108364?epid=11003002562&hash=item3d5120c9cc:g:4i8AAOSwVKtZtO1n Upraveno 20. prosince 2017 uživatelem Chilliluk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 20. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2017 Tak možná to není úplně to, co si představujeme, ale na druhou stranu je to asi poctivý kus železa, robustní pouzdro i tah a nakonec i rozvržení displeje je zajímavé..za mě nejsou špatný :-)Také na mne působí poctivým dojmem a zpracováním detailů Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hospodský Odesláno 20. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2017 Jako jo, nerikam, ze jsou uplne skarede. Me hlavne vadi, ze cas ma stejne velky font jako zbytek udaju. Kdyby byl vetsi, tak bych za tu cenu i zvazoval. Jinak vybava fajn- Hardlex, kov, jsou tusim 4 barevne varianty, me se osobne nejvic libi cerne s inverznim displejem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quattroRS Odesláno 20. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2017 Jj, pravda, na ten jsem zapomněl a za cca šestku mi to nepřijde nejhoršíToto vyzerá úžasné, len mi tam chýba kombinácia ana-digi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 21. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2017 Toto vyzerá úžasné, len mi tam chýba kombinácia ana-digi Tak hodila by se, ale to už bychom asi chtěli moc... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
casiotron Odesláno 21. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2017 Je to takový Seiko "James Bond - Octopussy" v inovovaném provedení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
casiotron Odesláno 21. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2017 Akorát ty změny, co jsou na tom oproti původnímu modulu, jsou právě na prd. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waya03 Odesláno 29. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2017 Dneska jsem se konečně dostal ven a vyfotil pár slušnějších fotek. Takovýhle digitálky jsem vždycky chtěl, maličko přebrousit a byly by jako nový. Seiko 0624-5000 rok '75 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 29. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2017 Dneska jsem se konečně dostal ven a vyfotil pár slušnějších fotek. Takovýhle digitálky jsem vždycky chtěl, maličko přebrousit a byly by jako nový. Seiko 0624-5000 rok '75 Seiko_0624-5000_01.jpgSeiko_0624-5000_02.jpgJJ, jsou parádní. Sice by mi asi trochu vadila ta amber barva displeje, ale zase, na druhou stranu, mají ideální čitelnost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 29. prosince 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2017 Musím se přidat s pochvalou. Jsou prostě nádherný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 29. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2017 Moc hezký. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin.uj Odesláno 29. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2017 Krásné fotky...krásná klasika.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hospodský Odesláno 30. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2017 Hezke duchodkyne. To jsou ty ze zdejsiho bazaru? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waya03 Odesláno 30. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2017 Jsem rád že se líbí. Ano jsou to ty co proběhly sekcí prodej, nicméně kupce našly až přes aukro. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 2. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2018 Jsem rád že se líbí. Ano jsou to ty co proběhly sekcí prodej, nicméně kupce našly až přes aukro.Jsou parádní a pro mě osobně právě pro to pozadí displeje. Pouzdro a tah jsou super, poctivá práce.Mám je taky a zřejmě ze stejného zdejšího "zdroje" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Klobouk Odesláno 9. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2018 Tak už taky patřím do klubu digitálek děda mě obdaroval Microntama, tipuju rok 84. Víte o nich někdo něco víc? Do té doby jsem o této značce neslyšel.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
casiotron Odesláno 11. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2018 Jsou to hodinky z druhé poloviny 80. let, vyráběné pod různými značkami, třeba Meister - Anker nebo MBO. Zde tedy jako Micronta. Jinak Micronta byla standardní značka na úrovni těch ostatních lacinějších (Tempic, Meister - Anker, Anker, Piratron, MBO, atd.). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se