akai Odesláno 6. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2019 Tak nejak se mi casem sesly... -psal jsem vedle... -takze nyni... -tusim vekem jeste patri sem? mam dojem, ze konec 80's ?Pred casem tu tusim od travexe a anadigi nejake probehly...(Dostat je dohromady pro koukatelne foto je pro me podminky a za tohoto svetla nemozne...)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bleriot11 Odesláno 10. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2019 tohle není zrovna má krevní skupina,ale co je doma to se počítá.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bleriot11 Odesláno 12. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2019 Dnes jsem oživil jedny "japonky" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 12. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2019 Dnes jsem oživil jedny "japonky"Krasavice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 12. května 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2019 Ty starý Nokie byly stejně držáky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 17. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2019 Dneska Citrónový Seiko 1975 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 18. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2019 Aj sem patria Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 18. května 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2019 Ty citróny tu vždycky moc rád vidím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
casiotron Odesláno 19. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2019 To jsou ty otáčecí Omega, ne? Mega raritka. Aj sem patria Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 19. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2019 Ano su.Omega Equinoxe ?reverso? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bleriot11 Odesláno 19. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2019 Tak chapi vysvětlujte..Proč přirovnání citrony? a proč ty omegy otáčecí?Dík. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 19. května 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2019 Citrón je podle zbarvení displeje. Otáčecí Omegy, aby sis mohl vybrat, na jaké zobrazení času máš zrovna náladu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 20. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2019 Tak chapi vysvětlujte..Proč proč ty omegy otáčecí?Dík.Tu k tym Omegam:http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/42542-analogo-digit%C3%A1ln%C3%AD-hodinky/page-56 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 20. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2019 Tak chapi vysvětlujte..Proč přirovnání citrony? a proč ty omegy otáčecí?Dík.Jak už píše siwi je to kvůli displeji. Jsou to Seiko 0624-5009 a přezdívá se jim lemon face kvůli žluté fólii, která zabarvuje displej.Tady je nějaké povídání a fotky včetně pohledu dovnitř. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bleriot11 Odesláno 20. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2019 dík za odpovědi,zase jsem o trošku chytřejšíoboje super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 21. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2019 asi patria sem.pribuznejsie vlakno som nenasiel... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 21. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2019 Tyhle stopky mám v černé. Ani jsem nevěděl o bílé variantě. Nevím jestli mi fungují, neměl jsem je v ruce dlouhé roky. Používám Casio HS10W. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin.uj Odesláno 21. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2019 Gombo: Vážně si nedovedu představit tvojí sbírku. To je mazec :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin.uj Odesláno 29. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2019 Na zdraví.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
akai Odesláno 29. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2019 (upraveno) Pekne... Dorazilo po delsi dobe pro mne taky neco zajimaveho...Casio T-2000 (1500 t2 uz mam) casiotron zde... -i kdyz tech 2500 se nedavno zbavoval -ze by 2x ?A mozna casem narazim i na ty treti... Edit: edit odkazu.... Upraveno 29. května 2019 uživatelem akai Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se