Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Siwi, muzu s nema tady k Vam? Vim, ze nejsou origo vintage - jen si hrajeme na remake, ale nema se nas kdo ujmout.. Myslim v jinem vlakne, .. a to tvoje je nam srdci nejblize! :lol2:V Hamilton vlakne nejsou ani jedny, vlastne jsem tady na ne jeste nenarazil.. jenom nekde info, ze bude novinka blablabla. A jinak nikde nic. Tak muzu? 

68F37728-683B-4EA0-B7D2-57AFBD63F70A.jpeg

54E0786B-03DC-4ED8-94F9-149D63D25107.jpeg

453070CB-EC81-401A-B9B9-B78B2714C283.jpeg

99236446-3B2F-48E5-BE62-3B7ADE51FB10.jpeg

Odesláno

dal bych je do LED hodinek ,ale to asi zije vice.Je zajimave mit nove hodinky,ktere jsou pres 40let stare.Bezpochyby maji kouzlo,ale vetsi  kouzlo pro me maji staricke pulsary.Co se mi hodne libi z novot jsou Pulsomatic.Digitalky ktere pohani el.energie vyrobena mechanickym strojkem.Slozitejsi uz mi prijde jen kdyby byly atomovy.

Screenshot_20201217-142946.png

Odesláno

Kupoval jsi je v kamenem obchode,nebo pres net?Koupi takovych hodinek bych si asi chtel uzit a ne jen "vlozit do kosiku" .Mas nevidany kousek,my retrodigitalkari jsme stejne ostatnim lidem za exoty a tak to mame radi.

Odesláno

Kupoval jsem je od Petana v Dealu v Ostrave na namesti. Ano osobne, kdyz jsem byl brachovi pro jine hodinky na Vanoce. Nebylo to nic naslepo, videl jsem je uz pred tim, kdyz Petovi prisly jako novinka. Ted uz jsem je mel objednane a cekal az mi dorazi. Kazdopadne diky kluci, jsem rad, ze se libi! Mi osobne moc. A ten tah - ten tah je takova fajnova lahoda presne ala sedmdesatky.. :lol2: Ps; souhlas ta prvni reikarnace - mechanicke digitalky - jsou nejvic! Ty jsou TOP

Odesláno

@Postal80: Ano, je tu sice vlákno i pro LED digitálky. Ale ty máš takový unikát, že s ním můžeš kamkoliv Už jsem si jich u tebe všiml před časem. Jsou moc krásný a opravdu evokujou staré zašlé časy. Per to sem

Odesláno
před 10 hodinami, siwi napsal:

@Postal80: Ano, je tu sice vlákno i pro LED digitálky. Ale ty máš takový unikát, že s ním můžeš kamkoliv emoji3.pngUž jsem si jich u tebe všiml před časem. Jsou moc krásný a opravdu evokujou staré zašlé časy. Per to sememoji779.png

Vauuu, diky. Takovou chvalu jsem ani necekal, diky moc! Jsem opravdu rad, ze se Vam taky libi. Kluci, na Vanoce se pokusim nejake pekne “tematicke” fotky a rad se podelim. 👍

Odesláno

Vím o tom, že jsou dvě verze sklíčka ale nezjistil jsem proč. Podle mě se jedná o dva možné výrobce, fabriky.. Dávám sem dvě starší fota mých Primek..

img_1578823068756.jpg

img_1577620305690.jpg

Odesláno

Ty tvary, ty tvary... Avia i Mondaine. Tehdy ještě nebylo tolik technologie do vnitřku těl, tak se vyřádili na jejich tvarech. A tady to jsou elegantní kousky. 

V pozdnějších 80. a hlavně 90. letech výrobci zase řádili ve funkcích, ale tvary těl se dost unifikovali. Až na pár vyjímek. Tedy myslím ta kovová těla. V tvarech plastových pouzder zase mnohdy řádili až moc. Ale je to otisk doby.

Představa, že by tahle nápaditá a přitom elegantní kovová těla do sebe dostala ještě moduly s technologiemi dalších desetiletí, mě láká. Zase jsem se trochu zasnil...

Odesláno

Technicky výborné, stav parádní, ale design hodinek není úplně mé gusto. Ale kolik lidí...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...