Přejít na obsah

LCD digitálky 70. a 80. let

siwi

Doporučené příspěvky

Nevím, jak je to s barevnými variantami toho nižšího modelu. Ale jsem si jistý, že ty černé existovaly ve dvou provedeních - se stříbrnými nebo se zlatými popisky. A pak je třeba připomenout, že PRIM nabízel i dámské digitálky.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nevím, jak je to s barevnými variantami toho nižšího modelu. Ale jsem si jistý, že ty černé existovaly ve dvou provedeních - se stříbrnými nebo se zlatými popisky. A pak je třeba připomenout, že PRIM nabízel i dámské digitálky.

Nižší model jsem viděl jen v modré a červené, jinak ne - zaplať pánbu. A s těmi černými - to je rána pod pás, ty dvě mutace indexů. Dámské nesbírám ani ručičkové(i když nějajým omylem se mi jich taky pár vecpalo do šuplíku :suicide_anim: ) a ani lcd. Bohužel jsem si tenhle týden prošvihl tu nižší řadu v červené, ale ona se ještě objeví.

Odkaz ke komentáři

Říkal jsem si, že bych se také mohl pochlubit přírůstky, které se mi v poslední době podařilo sehnat. Takže, tady jsou:

post-437-080444800 1300631311.jpg

<p></p>

post-437-037166200 1300631313.jpg

<p></p>

post-437-059408400 1300631314.jpg

<p></p>

post-437-096211900 1300631315.jpg

<p></p>

post-437-069324900 1300631317.jpg

<p></p>

post-437-026140100 1300631319.jpg

Upraveno uživatelem siwi
Odkaz ke komentáři

Návštěvník Chilliluk

Super přírůstky Posted Image..Nejvíc se mi líbí asi ty třetí odshora (nevím, co je to za značku) a ty první Elektroniky jsou samozřejmě klasika..Sám jsem dal fotky jedněch digitálek do postu "Staré digitálky". Chtěl bych o nich něco zjistit, je to nález někde kdysi na chodníku..třeba aspoň kde se vyráběly a tak..ale bohužel na netu jsem nenašel vůbec nic..

Odkaz ke komentáři

Chilliluk: Jo, tak ty třetí odzhora jsou hodinky značky STEMPO. Za totáče to byla u nás docela rozšířená značka. Lidi to tahali z Německa. No a ty první elektroniky jsem dostal před měsícem k narozeninám od jedné kolegyně v práci. Mají ovšem jednu vadu - nejde u nich seřídit čas. Ale to nevadí :D

P. S. Dej sem link na ten post o tvých hodinkách, pls.

Upraveno uživatelem siwi
Odkaz ke komentáři

No, na Aukru jich je mnohem víc :D Zrovna po jedněch jdu.

A díky za ten link. Už jsem ho jednou viděl. Řekl bych, že o těch hodinkách asi nic nedohledáš. Takových značek bylo v 80. letech mraky. A už tehdy byly ty hodinky dost levné.

Upraveno uživatelem siwi
Odkaz ke komentáři

Gratuluji k Elektronikám Siwi! Dobrej úlovek. Taky jsem si na ně myslel, jen jsem nějak usnul u televize. :crying_anim02:

Díky moc, Honzo. Jen co budou doma, nafotím je a přilepím sem. Ale minulý týden mi utekly jedny, které jsem moc chtěl. Byly tam krásné a zachovalé SEIKO, jenže jsem neměl možnost v posledních minutách přihazovat, takže mi utekly o 5 korun :wallbash:

Odkaz ke komentáři

Jak jsem slíbil, tak činím. Nejsem sice žádný fotograf, ale nedá mi to, abych se nepochlubil novým úlovkem :-) Jedná se o ruský předobraz českých digitálních PEIMek typu 04 007 1 (těch funkčně vybavenějších), které se u nás v 80. letech prodávaly za asi 720 Kčs.

post-437-051349100 1302272684.jpg

post-437-084019600 1302272685.jpg

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...
  • po měsíci...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...