siwi Odesláno 19. března 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2011 Nevím, jak je to s barevnými variantami toho nižšího modelu. Ale jsem si jistý, že ty černé existovaly ve dvou provedeních - se stříbrnými nebo se zlatými popisky. A pak je třeba připomenout, že PRIM nabízel i dámské digitálky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 19. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2011 Nevím, jak je to s barevnými variantami toho nižšího modelu. Ale jsem si jistý, že ty černé existovaly ve dvou provedeních - se stříbrnými nebo se zlatými popisky. A pak je třeba připomenout, že PRIM nabízel i dámské digitálky. Nižší model jsem viděl jen v modré a červené, jinak ne - zaplať pánbu. A s těmi černými - to je rána pod pás, ty dvě mutace indexů. Dámské nesbírám ani ručičkové(i když nějajým omylem se mi jich taky pár vecpalo do šuplíku ) a ani lcd. Bohužel jsem si tenhle týden prošvihl tu nižší řadu v červené, ale ona se ještě objeví. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 19. března 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2011 Jo vlastně, nižší řada v červené byla na Aukru, taky jsem ji měl ve sledovačce Poslední dobou se digitální primky docela objevujou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 20. března 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2011 (upraveno) Říkal jsem si, že bych se také mohl pochlubit přírůstky, které se mi v poslední době podařilo sehnat. Takže, tady jsou: <p></p><p></p><p></p><p></p><p></p> Upraveno 20. března 2011 uživatelem siwi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Chilliluk Odesláno 21. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2011 Super přírůstky ..Nejvíc se mi líbí asi ty třetí odshora (nevím, co je to za značku) a ty první Elektroniky jsou samozřejmě klasika..Sám jsem dal fotky jedněch digitálek do postu "Staré digitálky". Chtěl bych o nich něco zjistit, je to nález někde kdysi na chodníku..třeba aspoň kde se vyráběly a tak..ale bohužel na netu jsem nenašel vůbec nic.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 21. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2011 Hezká jarní snůška hodinek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 21. března 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2011 (upraveno) Chilliluk: Jo, tak ty třetí odzhora jsou hodinky značky STEMPO. Za totáče to byla u nás docela rozšířená značka. Lidi to tahali z Německa. No a ty první elektroniky jsem dostal před měsícem k narozeninám od jedné kolegyně v práci. Mají ovšem jednu vadu - nejde u nich seřídit čas. Ale to nevadí P. S. Dej sem link na ten post o tvých hodinkách, pls. Upraveno 21. března 2011 uživatelem siwi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Chilliluk Odesláno 21. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2011 Tady je ten link: http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/36082-stare-digitalky/page__gopid__567149&do=findComment&comment=567149.....Jsou to ty dole:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 21. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2011 Teď jsou na aukru troje starý LCD digi(stačí zadat digitální hodinky) a najít si je. Jedny ankre, jedny ruhly a jedny tuším timexy - docela nářez. Ještě, že mne zajímají jen primky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 21. března 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2011 (upraveno) No, na Aukru jich je mnohem víc Zrovna po jedněch jdu. A díky za ten link. Už jsem ho jednou viděl. Řekl bych, že o těch hodinkách asi nic nedohledáš. Takových značek bylo v 80. letech mraky. A už tehdy byly ty hodinky dost levné. Upraveno 21. března 2011 uživatelem siwi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Chilliluk Odesláno 22. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2011 Asi jo, myslel jsem si to..ale to nevadí, stejně budu tvrdit kámošům, kdo ví, co to není za RARE VINTAGE kousek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 23. března 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2011 Rare vintage kousky jsou to dneska vlastně všechny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 29. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2011 Gratuluji k Elektronikám Siwi! Dobrej úlovek. Taky jsem si na ně myslel, jen jsem nějak usnul u televize. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 29. března 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2011 Gratuluji k Elektronikám Siwi! Dobrej úlovek. Taky jsem si na ně myslel, jen jsem nějak usnul u televize. Díky moc, Honzo. Jen co budou doma, nafotím je a přilepím sem. Ale minulý týden mi utekly jedny, které jsem moc chtěl. Byly tam krásné a zachovalé SEIKO, jenže jsem neměl možnost v posledních minutách přihazovat, takže mi utekly o 5 korun Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 5. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2011 nevím, jestli to tu už není - pěkná fotka: zdroj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 8. dubna 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2011 Jak jsem slíbil, tak činím. Nejsem sice žádný fotograf, ale nedá mi to, abych se nepochlubil novým úlovkem :-) Jedná se o ruský předobraz českých digitálních PEIMek typu 04 007 1 (těch funkčně vybavenějších), které se u nás v 80. letech prodávaly za asi 720 Kčs. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 19. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2011 Tak tady je výsledek mé anabáze s celníky a poštou. Myslím, že to nakonec stálo za to. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 22. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2011 Tak tahle Seika jsem ještě neviděl SEIKO DIGITAL SPORTS 100 D138 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 23. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2011 Zajímavé kalkulačky : Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin.D Odesláno 26. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2011 Ahoj já mám doam tyto, nejspíše jde o kopii.. Od včerejška nová baterka a šlapou jak nové :-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se