pavel1980 Odesláno 24. února 2017 Nahlásit Odesláno 24. února 2017 Při listování starými Abíčky (časopis ABC mladých techniků a přírodovědců) jsem v čísle z roku 1987 narazil na digitálky na vodu:
casiotron Odesláno 24. února 2017 Nahlásit Odesláno 24. února 2017 Jj, ten článek mam celý léta vystřiženej a nelepenej v digitálkovým sešitě. Pak bylo ještě pár jiných, třeba tento.
Frostie Odesláno 24. února 2017 Nahlásit Odesláno 24. února 2017 Hoši, díky za osvětu, toto mi uniklo tenkrát...
t2 Odesláno 24. února 2017 Nahlásit Odesláno 24. února 2017 Tady jsem si dovolil dva obrázky ze svého archivu:
t2 Odesláno 24. února 2017 Nahlásit Odesláno 24. února 2017 olé, ne je to jen archiv. Nicméně všiml jsem si té udávané přesnosti u těch hodinek PION: 1 vteřina za měsíc a dnes? 30 sec za měsíc. No není to pokrok? A vůbec proč se to neujalo víc? Možná je to stejný jako s tritiovým osvětlením, taky se to vůbec neprosadilo.
Frostie Odesláno 24. února 2017 Nahlásit Odesláno 24. února 2017 olé, ne je to jen archiv. Nicméně všiml jsem si té udávané přesnosti u těch hodinek PION: 1 vteřina za měsíc a dnes? 30 sec za měsíc. No není to pokrok? A vůbec proč se to neujalo víc? Možná je to stejný jako s tritiovým osvětlením, taky se to vůbec neprosadilo.to je v podstatě jen kousek od atomových hodin, navíc předpokládám, že je to maximální +- hodnota a praxe bude podstatně níž. Škoda, no. Těch dnešních +-30 sec je fakt fantasmagorie, asi šetření na nastavování a rozvolněné výrobní tolerance...
siwi Odesláno 20. března 2017 Autor Nahlásit Odesláno 20. března 2017 Už jsi osadil i náramek, Skvělé! Moc se ti povedly. Tyhle hodinky sem patří.
casiotron Odesláno 4. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2017 Jestli někdo vyměnil modul poznáš podle toho, že nesedí nápisy ovládání na sklíčku. Když píšeš, že ovládání se trochu liší a přitom popisky na obou jsou stejné, tak to snadno odhalíš.
siwi Odesláno 5. dubna 2017 Autor Nahlásit Odesláno 5. dubna 2017 No paráda! Ty Kesselky s mřížkami zas tak úplně běžné nebyly.
Bushman Odesláno 5. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 5. dubna 2017 Tak to je nostalgie... Tyhle Kesselky s mřížkou jsem měl jako náctiletý. Pamatuju si, jak jsem je dostal a byl jsem z nich naprosto unesený. Ty vole, to je let... :-)))))
Jiří_99 Odesláno 5. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 5. dubna 2017 A jsou doma tyhle "teroristky".. Už jsou na ruce. Téda, jsou tak malinké a lehoučké... Jsem moc zvědavý na voděodolnost. Nehodlám je vůbec sundávat z ruky. Teda alespoň nějakou dobu, než se mi trochu okoukají. Tak snad sprchu, vanu, bazén apod. dají v poho.
Frostie Odesláno 5. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 5. dubna 2017 Slyšels o Frostie-testu? Ten by ti mohl k vodotěsnosti F91W mnohé napovědět.
Jiří_99 Odesláno 5. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 5. dubna 2017 Ano ano, slyšel. A právě proto se nebudu bát je vzít do vody. A teď koukám, že jsem se sekl v tématu hergot..
Frostie Odesláno 5. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 5. dubna 2017 Ano ano, slyšel. A právě proto se nebudu bát je vzít do vody. A teď koukám, že jsem se sekl v tématu hergot.. JJ, stane se, Máme tu i vlastní vlákno na F91W, což ovšem nesnižuje kvalitu tvého nového přírůstku, ke kterému ti gratuluji.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se