Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

olé, ne je to jen archiv. Nicméně všiml jsem si té udávané přesnosti u těch hodinek PION: 1 vteřina za měsíc a dnes? 30 sec za měsíc. No není to pokrok? A vůbec proč se to neujalo víc? Možná je to stejný jako s tritiovým osvětlením, taky se to vůbec neprosadilo.

Odesláno

olé, ne je to jen archiv. Nicméně všiml jsem si té udávané přesnosti u těch hodinek PION: 1 vteřina za měsíc a dnes? 30 sec za měsíc. No není to pokrok? A vůbec proč se to neujalo víc? Možná je to stejný jako s tritiovým osvětlením, taky se to vůbec neprosadilo.

to je v podstatě jen kousek od atomových hodin, navíc předpokládám, že je to maximální +- hodnota a praxe bude podstatně níž. Škoda, no. Těch dnešních +-30 sec je fakt fantasmagorie, asi šetření na nastavování a rozvolněné výrobní tolerance...

• po 4 týdnech...
  • po 2 týdnech...
Odesláno

Jestli někdo vyměnil modul poznáš podle toho, že nesedí nápisy ovládání na sklíčku. Když píšeš, že ovládání se trochu liší a přitom popisky na obou jsou stejné, tak to snadno odhalíš.

Odesláno

Tak to je nostalgie... Tyhle Kesselky s mřížkou jsem měl jako náctiletý. Pamatuju si, jak jsem je dostal a byl jsem z nich naprosto unesený. Ty vole, to je let... :-)))))

Odesláno

A jsou doma tyhle "teroristky".. :clap:  :clap:

Už jsou na ruce. Téda, jsou tak malinké a lehoučké... Jsem moc zvědavý na voděodolnost. Nehodlám je vůbec sundávat z ruky. Teda alespoň nějakou dobu, než se mi trochu okoukají. Tak snad sprchu, vanu, bazén apod. dají v poho.

post-39848-0-07831000-1491389953_thumb.jpg

post-39848-0-33023100-1491389956_thumb.jpg

Odesláno

Slyšels o Frostie-testu? Ten by ti mohl k vodotěsnosti F91W mnohé napovědět.

Odesláno

Ano ano, slyšel. A právě proto se nebudu bát je vzít do vody.  :clap:

A teď koukám, že jsem se sekl v tématu hergot..  :frusty:

JJ, stane se, Máme tu i vlastní vlákno na F91W, což ovšem nesnižuje kvalitu tvého nového přírůstku, ke kterému ti gratuluji.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...