bandicoot Odesláno 16. října 2020 Nahlásit Odesláno 16. října 2020 Jsou takový příjemné jednoduchý. Cifr by byl až moc, ale povedeně to doplňuje chapter ring. Jebnul bych na to tropic a bylo by to jak ze sedmdesátek.
dr.sphinx Odesláno 17. října 2020 Nahlásit Odesláno 17. října 2020 V 16. 10. 2020 v 15:58, Micey napsal: Díky vole, Rozšířit Není zač vole. S tropicem je to pravda - to by vypadalo dost dobře. Ty modrý za to fakt nestály, škoda.
Micey Odesláno 17. října 2020 Autor Nahlásit Odesláno 17. října 2020 Nojo, tak tropic sem nestacil ani objednat. Bylo to kratke, intenzivni a krasne! Jako kdysi.. aaale, to je fuk:) Kazdopadne vitejte zpet holky moje a doufam, ze to spolu vydrzime tentokrat dyl!
pebe Odesláno 17. října 2020 Nahlásit Odesláno 17. října 2020 tak tohle má formu, gratuluju k rychlokolotoči
Návštěvník Ondra Odesláno 17. října 2020 Nahlásit Odesláno 17. října 2020 Tohle uz zacina prekonavat i spiderera v dobe jeho nejvetsi slavy
Micey Odesláno 17. října 2020 Autor Nahlásit Odesláno 17. října 2020 Nahodou mam dojem, ze to je uplne poprvy, max podruhy, co mam znova po nejaky dobe stejny hodinky (ne model, ale konkretni hodinky). To tusim, ze sou tady vetsi strelci:)
bandicoot Odesláno 17. října 2020 Nahlásit Odesláno 17. října 2020 Dones si ty Rada aspoň večer domu?
Micey Odesláno 17. října 2020 Autor Nahlásit Odesláno 17. října 2020 Pche, 15.10. in, 18.10. out. Pomazlit, vyfotit, chvilku na ruce, dalsi!:)
bandicoot Odesláno 17. října 2020 Nahlásit Odesláno 17. října 2020 (upraveno) S tebou dealovat není nic pro váhavý střelce. Upraveno 17. října 2020 uživatelem bandicoot
AndyAaron Odesláno 18. října 2020 Nahlásit Odesláno 18. října 2020 Vztah na jednu noc je pro tebe synonymem nekonecna. Tvuj styl na pet minut do hodinoveho hotelu je uctyhodny
Micey Odesláno 22. října 2020 Autor Nahlásit Odesláno 22. října 2020 Když nevíš coby, pořiď si Bally, to řikávala už moje babí. Kdo jsem, abych jí odporoval.. https://www.ballwatch.com/global/en/collections/engineer-hydrocarbon---11/racer-chronograph---cm2198c-s1cj-sl---2415.html Tak tedy přišly a rovnou se omlouvám, že jsem zapomněl sloupnout fólii z prvního spodního článku, sem si toho všiml až na fotkách. 42mm, chrono 2824 nebo SW200 s nástavbou, předpokládám DD. Keramická luneta (maj i verze s ocelovou), mašinka na dýnku. Tritiový trubice, tady jich je celkem málo, ale svítěj prima. Jako klasickej Ball - neni to žádná vypalovačka jako nasvícený Seiko, v šeru člověk vidí spíš obrysy ruček a indexů, pak ale přijde úplná tma a vida, svítí to krásně. A dalších patnáct let bude:) Váhal jsem mezi bílym a černym cifrem, srabácky jsem vzal černej, ale tušim, že ten bílej/stříbrnej bude minimálně stejně dobrej. Na cifru lehkej sunburst. Baví mě datum na dvanáctce, páč lupa je nalepená do toho výřezu, tedy srovnaná s cifrem. Dělá to zajímavý efekty. Někdo by mohl říct, že je to divný, ale neni!:) Tlačítka všechny šroubovací, plus klasická Ball Hydrocarbon pumpa/ochrana korunky, která mě vždy bavila a mám ji rád. Sklo s celkem slabym AR, brajtle to holt nejsou. Zpracování tradičně prima, zdá se, že co má bejt ostrý je a naopak. Plusy a mínusy! Plus: Pěkný, neokoukaný hodinky:) Šroubovací všechny korunky i se 100m WR. Chronometer, no to se etě uvidí. Tritiový trubice. Cifr čisťounce zpracovanej. Pěkná spona. Mínus: Spona sice pěkná, ale samotná váží asi deset deka, je vysoká jako prase, plus má sice na obou stranách nějakou extenzi, ale takovou tu půlcentimetrovou. Kdyby rači měla o díru navíc. Na 42mm sou dost velký, lug to lug.. velkej:) Moje děti sou nespokojeny, že se netočí luneta. 21mm mezi nožkama, no co už. Budu se opakovat, jsem spokojen, Ball jsou prima hodinky.
Locky Odesláno 22. října 2020 Nahlásit Odesláno 22. října 2020 Parádní a hlavně, jak sám píšeš, neokoukaný Koule! Na tvojí ruku sedí eňo-ňuňo. Ta lupa nalepená přímo v cifru nad datumem je zajímavý detail. By mě zajímalo, jestli má lupa taky nějaký AR, nebo ne. Co výška? V porovnání se žlutými mega Béčky? Které se nosily pohodlněji?
Micey Odesláno 22. října 2020 Autor Nahlásit Odesláno 22. října 2020 (upraveno) Cece o fous pohodlnejsi bude asi preci jen todle, na srovnatelnym remenu teda. Na tom ocelovym naramku je to.. trochu moc:) Nicmene ocenuju ze maj tentokrat jen jednu sroubovaci stezejku, to me na Hydrocarbonech stvalo, ze maj dve diry v kazdy nozce. Takze teoreticky by mohl jit kazdej 21mm remen s tlustsi dirou.. Jo a lupa mit extra AR myslim nebude. Upraveno 22. října 2020 uživatelem Micey
323GT Odesláno 22. října 2020 Nahlásit Odesláno 22. října 2020 Parádní, tyhle Bally. Koneckonců jsi říkal, že budeš muset nějaké pořídit. Tak snad je ještě budeš mít, až bude možnost zajít na pivo.
Micey Odesláno 23. října 2020 Autor Nahlásit Odesláno 23. října 2020 Jo, tak tim bych si uplne jistej taky nebyl, bohuzel:)
emef Odesláno 25. října 2020 Nahlásit Odesláno 25. října 2020 To jsou takový Daytony s koulema, hele Já vždycky když si vzpomenu na svoje první a jediný Bally, tak musim říct, že za ty peníze jsem nic líp zpracovanýho neviděl. Jak jsi psal, co mělo bejt vostrý, bylo vostrý, leštěný, broušený, rafinovaný plochy a všemožně se to tak lesklo a odráželo, až jsem je pak samozřejmě prodal. Ale byly teda prďácký. Já si jdu ty Bally zase cvičně projet, co maj novýho. Dobrý jsou.
Micey Odesláno 27. října 2020 Autor Nahlásit Odesláno 27. října 2020 Daytony s koulema, to je vono:) Díky emefe, tebe sem už taky neviděl, ani nepamatuju. Jo, za plnou cenu je to nesmysl, ale když se seženou dobře, sou to supr hodinky.
Micey Odesláno 11. listopadu 2020 Autor Nahlásit Odesláno 11. listopadu 2020 Tak, Meistersingery zpět v Münsteru, skákací hodinovka cvakala, cvakala až se unavila a usoudila, že celej den bude deset až jedenáct hodin. Jsem zvědav jak jim funguje (záruční) servis. Bally zatim ballujou, pár novejch řemenů.. 21mm mezi nožkama, eh.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se