Micey Odesláno 17. února 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2021 Na natu je to zas jiný kafíčko. Překvapivě sedne mnohem líp než řemen, jak jsou ty nožký macatý a navrtaný je to až dole.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toblin Odesláno 27. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2021 Teď jsem je zahlédl na tom natu v poradním vlákně a vypadá to fakt skvěle. Super, že na něm nejsou ty kovový prvky, to už by bylo přes čáru. Champagne dial, to by mě nenapadlo, ještě sem mám co učit. Pěkně se tu ta GS rozrůstaj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 27. února 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2021 Jo, jsou to sikovny hodinky. Ted je mam zpet na naramku a to nato je asi lepci.. mimochodem, to kozeny nato je origo Hamilton a patri k tomuhle, coz jsou uzasny hodinky. Rucni natah, 80h, safir, maly, tenky, prakticky.. jen vnitrni AR by to chtelo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 1. března 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2021 (upraveno) Víkendový šampaňský. A teď mám dilema jestli další GS, nebo nějakýho šikovnýho gravela či krosku. Otázka je, co pořebuju míň.. Upraveno 1. března 2021 uživatelem Micey Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 1. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2021 city gravela momentálně tak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 1. března 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2021 Přesně, páč dle našich expertů lepší je při epidemii jezdit či běhat městem, než prázdnym lesem:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toblin Odesláno 1. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2021 V 27. 2. 2021 v 20:11, Micey napsal: Jo, jsou to sikovny hodinky. Ted je mam zpet na naramku a to nato je asi lepci.. mimochodem, to kozeny nato je origo Hamilton a patri k tomuhle, coz jsou uzasny hodinky. Rucni natah, 80h, safir, maly, tenky, prakticky.. jen vnitrni AR by to chtelo. Počkat, vod toho jsou tu Déčka, ne? Hamiltony mám rád, jen je tam blbý to vypouklý sklo bez AR, to se pak nedá fotit. Pardón za plevel.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 1. března 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2021 Vod toho sou déčka, proto mě sere, že žádný nemám. Co tvoje déčka za mý Hamiltony, fér deal!:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 1. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2021 Esli vám to nevyjde, stavím se do řady, platím v tvrdé západní měně Na kolo se vytento, kup si GS. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toblin Odesláno 1. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2021 @Micey Leda GS s tvým doplatkem Už se na to nemůžu jen dívat, pořídím si aspoň quartzy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondazz Odesláno 4. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2021 odkud je to kozeny nato? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toblin Odesláno 5. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2021 @Ondazz ..to kozeny nato je origo Hamilton.., viz nahoře Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 5. března 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2021 (upraveno) Jo, z tohodle modelu. https://www.hamiltonwatch.com/en-us/h69439511-khaki-field.html Jo a jestli myslis to na Hamiltonech z fotky vyse, tak je to nejaka pseudokuze z Ciny si myslim.. Upraveno 5. března 2021 uživatelem Micey Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondazz Odesláno 6. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2021 @Micey @Toblin dik jo myslel jsem to seiko. dik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Locky Odesláno 10. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2021 V 9. 2. 2021 v 23:21, Micey napsal: Jeste jeden minus mi ted dosel, a to nemalej - nema to rychlopreklapeni data. Sakra takovej vychytanej strojek, fakt to musi bejt hodinu pred pulnoci tak hnusny, v tom okynku? Dukazni foto, a budte radi, ze je tam ta rucka:) Musíš to brát jako vlastnost a nikoliv chybu... Takhle ti i datum naznačuje, že se blíží půlnoc a vyvaruješ se i zbytečných faux-pas v případě, kdy těsně kolem půlnoci si na základě data na hodinkách budeš myslet, že je jinej den, než ve skutečnosti je... Jinak jsou tyhle tvoje GSa mega prďácký, ale to už jsem ti říkal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 1. dubna 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2021 (upraveno) Tak, nejlepsi hodinky na svete v prdeli a jedeme dal. Ponevadz vsechno dobry uz jsem mel (ja vim, haha:)), hluboce jsem se zamyslel a vymyslel, po kterejch se mi nejvic stejska. A vysli (Karlosi pomoc, i ci y?:)) mi Nemci.. oba modry. Az to nejak rozumne nafotim, pridam i par kecu, zatim rychlovka. Upraveno 1. dubna 2021 uživatelem Micey Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 1. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 1. dubna 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2021 Toe debil, co?:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 1. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2021 Tohle místo GS a dalším ? Nerozumím tomu :-)))))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orius Odesláno 1. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2021 A já tomu zase rozumím... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se