Jiribartl Odesláno 10. července 2015 Nahlásit Odesláno 10. července 2015 Před časem jsem si chtěl pořídit něco co doplní mé mohutné potápky od ORISu. Dal jsem si i nzerát na koupi koltů či bondovek, Něco málo proběhlo, ovšem na druhou stranu se mi nechtělo znovu do stejné vody. Mezitím jsem narazil na strojek Soprod A-10 , který mě opravdu zaujal. Nejedná se v žádném případě o derivát ETA, Všechny potřebné informace jsem si po večerech vygůglil, abych zjistil, že se jedná o kvalitní strojek s vysokou přesností - to konečně potvrzovali i majitelé hodinek, kteří v nich kalibr od Soprodu mají. A tak, když jsem ho uviděl v jednom nejmenovaném obchodě, i přes ne zrovna lidovou cenovku, jsem ho zabudovaný ve verzi s GMT nadstavbou, v hodinkách od štajnů zakoupil. Musím říci, že jsem se nespletl. Dnes po třech dnech provozu ruka, stůl nejsem schopen určit odchylku, naprosto quartzová přesnost. Nechce se mi opisovat údaje, proto mrkněte na Kubovi stránky: http://www.chronoshop.cz/steinhart-premium-line/steinhart-ocean-one-vintage-dual-time-premium Pár postřehů po třech dnech:- dost dobře nechápu cenu, která je stejná na tahu i řemenu, který se mi opravdu nelíbil, ale ...- hodinky se velice příjemně nosí (mám ruku 18,5 cm), na ruce vůbec nevadí, zřejmě je to dáno jejich čočkovitým průřezem- právě díky příjemnému nošení jsem nevěřil výšce 16 mm, ale opravdu je to tak, osobně jsem měřil- vysoké konkávní sklo mění barvy ciferníku a vytváří dojem, že ciferník je vypouklý- ocelově stříbrné ručky nejsou na ciferníku příliš kontrastní a jejich tvar je opravdu archaický a dodává hodinkám ten pravý vintage vzhled- úzká luneta, díky tomu větší ciferník, delší nožky a velká, doslova vypí...á a nechráněná korunka vytváří dojem větších hodinek- lumi je průměrná, ale musím konstatovat, že i bez nějakého zvláštního nasvícení je čitelníá i po čtvrté ranní- tvarová inspirace je zřejmá, ale odlišnosti jsou také viditelné Pár fotek zde, ostatní jsem dal do galerie, do které se spíše hodí
guzmic Odesláno 10. července 2015 Nahlásit Odesláno 10. července 2015 Jsou fakt krásné.Přesně tak, parádní hodinky.
watchkrist20 Odesláno 10. července 2015 Nahlásit Odesláno 10. července 2015 Gratulujem perfektné hodinky.
Liqid Odesláno 10. července 2015 Nahlásit Odesláno 10. července 2015 ještě by mohli kluci německý udělat verzi s černým cifrem cena na GMT chronometer mi přijde dobrá, má to nějaká konkurence?
LovecK Odesláno 10. července 2015 Nahlásit Odesláno 10. července 2015 (upraveno) radsi nic, at delaji radost... Upraveno 10. července 2015 uživatelem LovecK
gougy Odesláno 10. července 2015 Nahlásit Odesláno 10. července 2015 radsi nic, at delaji radost...+1
Jiribartl Odesláno 12. července 2015 Autor Nahlásit Odesláno 12. července 2015 Po pěti dnech ještě neudělaly sekundu, zítra jdu Kubsonovi reklamovat , tam snad musí být quartz
Kostra Odesláno 12. července 2015 Nahlásit Odesláno 12. července 2015 Krásné jsou, velká gratulace a prosím o více fotek;-)
mmaass Odesláno 12. července 2015 Nahlásit Odesláno 12. července 2015 Moc pekne! Taky bych se rad pokochal na nejake dalsi fotky :-)
kuncák7 Odesláno 12. července 2015 Nahlásit Odesláno 12. července 2015 Mas to fakt moc hezky. Baterka to nebude :-))),ale jsou pekne postelovany.
Jiribartl Odesláno 13. července 2015 Autor Nahlásit Odesláno 13. července 2015 Panove dalsi fotky jsou ve Fotogalerii
HondzaX Odesláno 13. července 2015 Nahlásit Odesláno 13. července 2015 Mam Ocean One Vintage, z nichz tyto zjevne vychazeji - stejne pouzdro, stejne sklicko - nebo alespon hooodne podobne (mysleno z technickeho pohledu v ramci kolekce Steinhart. Jinak je mi jasne, kde se Gunter inspiroval). Po oficialnim predstaveni jsem si rikal, ze nejsou spatne, ale ze to neni nejak ono. Nicmene cim vic je sleduji (a take diky skvelym Jirkovym fotkam), tak tim vic a vic se mi libi.. Navic pokud je ta presnost, o ktere Jirka pise, vlastnosti tohoto modelu, pak za mne dalsi plus.Jinak vazne hezke fotky, Jirko!
tomas1346 Odesláno 13. července 2015 Nahlásit Odesláno 13. července 2015 Tak ten Soprod je hooodně povedený, úplně mě láká...moc pěkné časy
Marhys Odesláno 14. července 2015 Nahlásit Odesláno 14. července 2015 Super,gratuluji. Nedávno jsem kupoval Orisky a než to tak dopadlo, tyhle byli taky v merku. Hlavně kvůli strojku a lunetě. Ať slouží
Jiribartl Odesláno 14. července 2015 Autor Nahlásit Odesláno 14. července 2015 Tak po tydnu, kdy byly na ruce a ruzne na stole a snad jen trikrat vrtic, udelaly minus jednu sekundu, coz je to nejlepsi, co jsem kdy mel. Na ruce velmi pohodlne, NATO by jim velmi sluselo, ovsem jsem linej clovek a proto radej tah. Jinak vsem diky za pochvalu
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se