Mechac Odesláno 23. července 2015 Nahlásit Odesláno 23. července 2015 :-))) a nebo Kocour: Jedna stará kočičí moudrost, která se sem teď moc hezky hodí, říká "Co to sakra meleš, ty vořechu!"
Josef01 Odesláno 23. července 2015 Nahlásit Odesláno 23. července 2015 Ja už vlastně Rolex přestal minulý rok kupovat, není už model, ktery bych chtěl, snad možná SDDS a tak si dělám radost se značkami zde velmi okrajovými a pro mě i zajímavějšími .
horal Odesláno 24. července 2015 Nahlásit Odesláno 24. července 2015 V 23. 7. 2015 v 21:17, Josef01 napsal: Ja už vlastně Rolex přestal minulý rok kupovat, není už model, ktery bych chtěl, snad možná SDDS a tak si dělám radost se značkami zde velmi okrajovými a pro mě i zajímavějšími .Před lety tu bylo takové přesycení Fortisem. Těším se na nové recenze.
sibirnaya Odesláno 24. července 2015 Nahlásit Odesláno 24. července 2015 V 23. 7. 2015 v 20:08, Hasňa napsal: Ten rozdíl mezi Rolex a třeba JLC, nebo IWC je brutální. V jejich stále rostoucí ceně se to musí projevit, o tom žádná. Což je nemilé, protože Milgy a DJ II jsou super. Ale majitele Jeagerů a Schaffek musel tento žebříček velmi potěšit.Michale, jaka jejich stale rostouci cena? IWC zdrazuje, Panerai zdrazuje, JLC zdrazuje, aji Omega zdrazuje. naopak, ja musim rict, ze trebas IWC me zklamalo, protoze tam si pod dve kila inhouse snad ani uz nekoupis, pokud dobre vim. Vy furt melete vsichni vo tom, ze Rolex je proflaklej, je fejkovanej, ale opomijite fakt, ze Rolex je inovativni, porad svy strojky zlepsujou - si vemte novej kalibr do daydate 40mm - http://www.ablogtowatch.com/rolex-day-date-40-watches-rolex-3255-movement-baselworld-2015/ - ten modrej vlasek, rocni kalendar a kdesi cosi. Rolex se holt neplete do HH, nejede komplikace, turba, vecny kalendare, jede si manstream, ale je v tom nejlepsi. Kterej vyrobce rekne servisni interval 10 let? Dyt vetsina APecek se do servisu podiva uz po roce na ruce.. Ano, Rolex ma konzervativni design a relativne podobny modely, ale nekomu to proste vyhovuje Omega, Breitling, IWC, JLC, ti vsichni jedou obyc modely aji komplikace, snazi se pokryt co nejsirsi spektrum trhu, a ja proti tomu absolutne nic nemam, Rolex se zameril na to nejbeznejsi, ale vazne je v tom na spici, to je proste nepopiratelny fakt.
ivan_989 Odesláno 24. července 2015 Nahlásit Odesláno 24. července 2015 Este mi chýbajú dake brajtle a budem mat set top4. A to som si nahovaral že voci reklame som imúnny
JAJA Odesláno 24. července 2015 Nahlásit Odesláno 24. července 2015 je třeba si o Rolexu něco přečíst, vzít je na krámě na ruku a buď to člověka osloví nebo ne... o ničem jiném to není. Pokud někdo říká, že to je masovka, nosí je každý německý důchodce a italská recepční tak ať se na to vys.ere a koupí si třeba Pateky.
Josef01 Odesláno 24. července 2015 Nahlásit Odesláno 24. července 2015 V luxusní kavárně ve Vídni je vidět ledacos, ale při cestování po Rakousku člověk zahlédne Rolex velmi zřídka a když tak je to Arab. Na jednom jsem zahlédnul platinové modrásky
warann Odesláno 24. července 2015 Nahlásit Odesláno 24. července 2015 V 23. 7. 2015 v 21:08, Mechac napsal: :-))) a nebo Kocour: Jedna stará kočičí moudrost, která se sem teď moc hezky hodí, říká "Co to sakra meleš, ty vořechu!"Tu mám taky rád. Mimochodem ji použil kdysi můj syn vůči mně na zastavávce MHD. Bylo mu asi 5 . Nicméně tady mi vadí, že některý jedinci furt dokola reagujou, jako by jim je někdo vnucoval. Přitom je to přesně tak, jak psal JAJA.
Mechac Odesláno 24. července 2015 Nahlásit Odesláno 24. července 2015 Moc pekne :-) snad muj junior jednou taky bude fanda do Trpaslika :-))
Hasňa Odesláno 24. července 2015 Nahlásit Odesláno 24. července 2015 (upraveno) Michale, jaka jejich stale rostouci cena? IWC zdrazuje, Panerai zdrazuje, JLC zdrazuje, aji Omega zdrazuje. >U Road se mi to zdražování zda nejvýraznější. Ale možná se pletu a je na ně jen nejvíc vidět. naopak, ja musim rict, ze trebas IWC me zklamalo, protoze tam si pod dve kila inhouse snad ani uz nekoupis, pokud dobre vim. >To me taky. Ani jedny tříručičkové Ingy s inhauzuem jsou smutný fakt. Vy furt melete vsichni vo tom, ze Rolex je proflaklej, je fejkovanej, ale opomijite fakt, ze Rolex je inovativni, porad svy strojky zlepsujou - si vemte novej kalibr do daydate 40mm - http://www.ablogtowatch.com/rolex-day-date-40-watches-rolex-3255-movement-baselworld-2015/ - ten modrej vlasek, rocni kalendar a kdesi cosi. >No, to se nepomíjí. To se tu probíralo hodně a všeobecně se to tu chválilo, včetně třeba na technologie vysazeného Aldy. Rolex se holt neplete do HH, nejede komplikace, turba, vecny kalendare, jede si manstream, ale je v tom nejlepsi. Kterej vyrobce rekne servisni interval 10 let? Dyt vetsina APecek se do servisu podiva uz po roce na ruce.. >O jednom dlouhém servisním intervalu bych věděl. Ano, Rolex ma konzervativni design a relativne podobny modely, ale nekomu to proste vyhovuje Omega, Breitling, IWC, JLC, ti vsichni jedou obyc modely aji komplikace, snazi se pokryt co nejsirsi spektrum trhu, a ja proti tomu absolutne nic nemam, Rolex se zameril na to nejbeznejsi, ale vazne je v tom na spici, to je proste nepopiratelny fakt. >Asi jo. Kdybych si teď musel nutně koupit hodinky, tak by to byly DJ II v černé. Mě nemusíš přesvědčovat, já jsem přesvědčený. Upraveno 24. července 2015 uživatelem Hasňa
michalval Odesláno 24. července 2015 Nahlásit Odesláno 24. července 2015 V 24. 7. 2015 v 8:50, Hasňa napsal: naopak, ja musim rict, ze trebas IWC me zklamalo, protoze tam si pod dve kila inhouse snad ani uz nekoupis, pokud dobre vim. >To me taky. Ani jedny tříručičkové Ingy s inhauzuem jsou smutný fakt. V tomhla vlákně je to OT, ale jen na doplnění:byl jsem u Dušáka se podívat na Inženýry. Jediné tříručkové jsou malé ingy za 170.tis. a je v nich ETA. Dále 4 ručky s GMT za 258.tis. a je v nich kalibr na základě Selity ! Nic proti Etě, jen cena hodinek neodpovídá. A pak už jen keramické a uhlíkové kolotoče za půl mega. Zlatý inhouse od Pellatona v poctivých inženýrech, které měl Hasňa a já poté, a navíc za nižší cenu.
warann Odesláno 24. července 2015 Nahlásit Odesláno 24. července 2015 V 24. 7. 2015 v 8:50, Hasňa napsal: >Asi jo. Kdybych si teď musel nutně koupit hodinky, tak by to byly DJ II v černé. Mě nemusíš přesvědčovat, já jsem přesvědčený. 116300 nebo 116334?
warann Odesláno 24. července 2015 Nahlásit Odesláno 24. července 2015 Díky. JInak škoda, že přestali dělat verze se zubatou SS lunetou, jako je např. na klasických 16220.
tmoris Odesláno 24. července 2015 Nahlásit Odesláno 24. července 2015 za wg lunetu muzou chtit vic penez..
warann Odesláno 24. července 2015 Nahlásit Odesláno 24. července 2015 No to jistě . Ale ta možnost výběru byla fajn, a SS verze přeci jen snesla o něco víc.
Denjl Odesláno 24. července 2015 Nahlásit Odesláno 24. července 2015 nevím no... nosím rlx a určitě ne kvůli tomu, že by to byl módní doplněk - upřímně krom chronomag srazů mě nikdy nikdo rlx nepoznal, naopak béčka a iwc si pár lidí všimlo.... paradoxně když jsem byl na pivku, kde se jeden z kámošu chlubil novejma inviktama, tak pak začala nějaká debata vo hodinkách a když se tam všichni předháněli těma dýzlama a inviktama v 50mm tak se ptali proč taky neukážu tak jsem ukázal, a hodnocení: hmm pěkný ale malý.... dál už jela debata zpět vo těch inviktách - nikdo to prostě nepoznal a to je dobře.....beru rlx jako relativní jistotu.... a myslím, že to tak má většina zdejších a upřímně mě k tomu teda moc nesedí ten tvůj poslední odstavec.... ze zkušenosti z mých známých - né zdejších členů - si hodinkama nejvíc honí triko nosiči béček a překvapivě i týpek s pátkama je na společných schůzkách neustále tahá z pod manžety, aby jakože byly vidět..... V 23. 7. 2015 v 8:13, Dali napsal: Zamyslel jsem se, proč R mě nechává chladným a nechci je. Vychází to z mého pocitu, že s R si kupuju 30% hodinky a 70% marketingové bubliny ( symbol bohatství luxusu, který vnímají takhle především lidi, kteří se o hodinky moc nezajímají).Když má někdo na ruce R je to pro mnohé, co o hodinkách moc neví, to nejdražší a nejluxusnější co si lze v hodinkách dovolit. Oproti tomu třeba IWC vnímám obráceně 70/30. Například JLC mi připadají jako super pro chronomagora 90% hodinky 10% marketing. Můžou to být i další ( Moser, AP ...), ale z HH je to podle mě u JLC nejvýraznější. Tím nechci říct, že marketing je sprosté slovo naopak v tomto směru před R smekám. Jenom bych očekával, že to bude mít vliv hlavně na lidi kteří berou hodinky hlavně jako modní doplněk a status symbol.
Mechac Odesláno 24. července 2015 Nahlásit Odesláno 24. července 2015 Presne takovou debatu v te urovni hodinek jsem zazil jednou taky, dnes uz bych ty hodinky radeji schoval. Byl jsem ponizen tim nejdulezitejsim u stolu, ze moje Fortisy "hmmm asi OK" (vedel p**u), ale on ma Armani za 10k vazeni! A asi pro pripad, kdybych si nahodou myslel, ze je to stale malo, tak doma ma dokonce druhe! Nemam mu za zle, ze nepozna Fortis, prakticky nikdo tu znacku neregistruje, ale ze se domniva, ze Armani je vrchol hodinariny, me vylozene dojalo :-)) V 24. 7. 2015 v 14:52, Denjl napsal: .... paradoxně když jsem byl na pivku, kde se jeden z kámošu chlubil novejma inviktama, tak pak začala nějaká debata vo hodinkách a když se tam všichni předháněli těma dýzlama a inviktama v 50mm tak se ptali proč taky neukážu tak jsem ukázal, a hodnocení: hmm pěkný ale malý.... dál už jela debata zpět vo těch inviktách
Hasňa Odesláno 24. července 2015 Nahlásit Odesláno 24. července 2015 (upraveno) Jako, že okolí nepostižené chronobundusem rekognoskuje spíše IWC, než Rolex a Rolex je obecnou společností zcela nerozpoznán, neoceněn, ignorován a přehlížen je úvaha jdoucí zcela proti všemu, co jsem kdy ve svém životě zažil, četl, nebo slyšel. Jsem prostě nucen tvrdit, že to není pravda. Slovo Rolex v obecné společnosti skutečně není synonymem pro neokazalost, touhu nedat najevo kvalitu hodinek, nebo v hospodě vyvolat dojem obyčejných hodinek. A že někdo v té hospodě řekl, že Rolex jako ok, ale nuda a Invicta bude dále předmětem hovoru kolem stolu, tomu taky nevěřím. Sorry. Upraveno 24. července 2015 uživatelem Hasňa
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se