Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ajaj, Primkaři budou oponovat.

Ale myslím si, že fullgoldy se prostě časem neošoupají. Ale většině populace je to jedno.

Odesláno

Fullgold je lepší, dnes se dělají vrstavy pouze 5-10 ?m, v minulosti to bývalo 20 ?m. Já osobně dávám přednost bílému zlatu.

Odesláno

Jako oblekovky proč nééé?Jenže dříve to zlacení bylo kvalitnější.Raději zlaté,když už,tak už.

A co takhle nosit je k džínám a košili?

Odesláno

ve chvíli, kdy má člověk pozlacené manžetové knoflíčky, sponu na opasku atp. proč ne, když není budget na celozlaté ;) 

Prostě podle vkusu a tyhle konkrétní působí střízlivě. Pozlacené hodinky s tahem už jsou v naprosté většině přestřel...

Odesláno

Pokud se Ti to líbí,tak proč ne.Ty je budeš přeci nosit.Před mnoha lety,jsem nosil rovněž zlacené hodinky s kombinací zlatých šperků.Bylo mi úplně ukradené co si lidi myslí.Mě jen naštvalo to jejich ošoupání.Tak jsem si koupil na aukru zlaté a byl klid,na nějakou dobu.

Odesláno

Celozlaté jsou mimo můj finanční limit. Jsem na chronomágu, tak jen tak hledám a přemýšlím.

Odesláno

O těch jsem zatím nepřemýšlel, ale asi bych je nechtěl servisovat. Spíš hledám baterkáče.

Odesláno

Pozlacený baterkáče mi připadají, jak říkával můj dědeček, "chcu, ale nemožu." Taky bych byl spíš pro zlato, když už. Pokud je mimo budget tak bych volil jiné vody. Ale hlavní je co se ti líbí, jestli je to přesně to co chceš tak si je pořiď. Jestli sem budeš chodit dál tak to stejně nebudou poslední hodinky...

Odesláno

uvazujem prave nad pozlatenymi Junghans Meister - kvoli "zladeniu" s ostatnymi doplnkami (obrucka, okuliare) a na full gold urcite nemam a ani take nerobia (Junghans Meister).

co to znamena, ze sa "ošúpu"? zacne presvitat ocel pod tym zlatom, alebo kusky zlata budu opadavat?

ak ked sa to stane - co dalej? da sa to znova pozlatit? alebo odstranit zvysne zlato uplne a mat potom len ocelove?

Návštěvník maxigabrielg
Odesláno

Mám to podobně. Bugatti Veyron ani zadarmo :-)

no len pomaly s tym Veyronom!!!

:cheers:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...