Přejít na obsah

Timestore.cz

Ondrys92

Doporučené příspěvky

Tak to je síla . Před pár dny jsem koupil v novém kamenném obchodě poměrně drahé hodinky a majitel se chlubil , že má lepší cenu dovozem ze Slovenska ...Hodinky mají všechny doklady i s vyplněnou  mezinárodní kartou, tak snad to bude OK

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 209
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Dobry den,

nechcem aby to vyznelo arogantne, ale moje stanovisko je myslim ferove ku vsetkym zakaznikom, takze pre doplnenie. Predpokladam, ze po tych par rokoch sme sa v tomto priemysle co to naucili a niektore informacie, s ktorymi tu pracujete su "overene" na zaklade inej informacie, ktora ich ma znova iba od nejakeho neovereneho zdroja. To, ze tu niekto vypusti "kacicu" a beriete to ako fakt je troska naivne.

Za toto konanie som sa dokonca distributorovi Tissot ospravedlnil, ze sme poskodili ich dobre meno a ze ma to mrzi. Este raz ale podotykam, ze sa tu jedna o vzorku cca 15 kusov, z coho 8 bolo vybavenych stiahnutim 4 sa zachytili este pred expedovanim a asi 3 este su v obehu co sme kedykolvek ak sa dotycny ozve plne hradit vsetky financne naklady.

To ci existuje alebo neexistuje nejaka nocna smena je podla mojho nazoru irelevantne a nevie to ziadna kompetentna osoba a firma potvrdit alebo vyvratit. Distributor Vam bude tvrdit, ze neexistuje, vyrobca to iste a sedy predajca resp. sedy distributor Vam povie, ze to existuje. Nase stanovisko je take, ze sme 4ty rok z takejto distribucie nic nekupovali a nemame co skryvat.

Ku vyjadreniam, ze sme tak robili zamerne a s vedomim. S tymto nesuhlasim, hodinky sa nam vracat zacali az po tom, co sme na to boli upozorneni, ze je s nimi nejaky problem. Nebudem na taketo obvinenia reagovat, nie sme ziadan spinava politicka strana. 

Len pre vase vedomie, ak by to bolo take zle, ako sa tu prezentuje, tak uz davno vyhlasujeme bankrot nakolko by sme u SOI alebo COI platili pokuty vysokeho kalibru.

Keby kazdy clovek alebo podnikatel za kazdu chybu co urobi mal hodit flintu do zita tak neviem ako by to tu vyzeralo. My sme sa z toho poucili a svoju chybu sme uznali aj vo velkej miere odskodnili. 

PS: Neviem preco sa tu v roku 2016 riesi prehresok z roku 2011, ktory uz nema absolutne ziaden dopad na aktualne dianie v poslednych rokoch.

S pozdravom

TimeStore

Odkaz ke komentáři

Za toto konanie som sa dokonca distributorovi Tissot ospravedlnil, ze sme poskodili ich dobre meno a ze ma to mrzi. Este raz ale podotykam, ze sa tu jedna o vzorku cca 15 kusov, z coho 8 bolo vybavenych stiahnutim 4 sa zachytili este pred expedovanim a asi 3 este su v obehu co sme kedykolvek ak sa dotycny ozve plne hradit vsetky financne naklady.

Ti asi tři ví, že nosí fejky?

Odkaz ke komentáři

• po měsíci...

Tak já přidám zkušenost mého kamaráda:  3.12.2015 si objednal hodinky Hamilton Field a ještě je doposud neviděl!!! :furious:

Dodavatel se jen vymlouvá a vymlouvá a omlouvá a omlouvá, ale hodinky nikde....V pondělí to s nimi ukončí a bude se modlit aby dostal peníze zpět.

Pak napíši jak dopadl, abych jen nehanil.

Upraveno uživatelem nivarox
Odkaz ke komentáři

• po 3 týdnech...

Přidám i naši zkušenost. Už podruhé nám TimeStore.cz a TimeStore.sk ukradl vlastní fotky (celkem 158) a používá je na svých eshopech. Arogantní odpověď na upozornění mě jenom utvrdila o "kvalitě" obchodníka. Věc jsem předal právníkům.

Odkaz ke komentáři

Tak já přidám zkušenost mého kamaráda:  3.12.2015 si objednal hodinky Hamilton Field a ještě je doposud neviděl!!! :furious:

Dodavatel se jen vymlouvá a vymlouvá a omlouvá a omlouvá, ale hodinky nikde....V pondělí to s nimi ukončí a bude se modlit aby dostal peníze zpět.

Pak napíši jak dopadl, abych jen nehanil.

Takže nakonec v to pondělí mu došel mail, že hodinky jsou na cestě. Hodinky došly v pořádku a vypadají pěkně a kvalitně.

Odkaz ke komentáři

Většinou lidi kritizují a když se mají vyjádřit pochvalně, tak zůstanou v té "mlčící většině". Já jsem před rokem z Timestore objednal hodinky Hanowa. Obchod proběhl v pohodě a až po měsíci nošení jsem si všiml, že korunka nesedí kolmo na hodinkách. Po domluvě s prodejcem jsem poslal hodinky zpět a v rámci záruky mi je zdarma opravili (údajně "vyskočená" osička po nějakém mechanickém zásahu - možná při poštovní přepravě). Takže z mojí strany spokojenost

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

Dobrý den,

koupili jsme na Timestore.cz hodinky Emporio Armani, po měsíci (ne denního) nošení praskly (keramika) a máme to posílat na reklamaci. Mám však obavy, že reklamace nebude uznaná, jak nám již z e-shopu naznačili. Co máme v takovém případě dělat? Navíc jsme zjistili, že Timestore.cz je šedý dovoz, tudíž hodinky jsou nejspíš fejky. Jsme naštvaní a zklamaní zároveň!

Odkaz ke komentáři

S reklamací nevím, ale šedý dovoz a fejky jsou dvě rozdílné věci. Šedý dovoz znamená originální zboží prodávané v jiné zemi, než pro kterou bylo výrobcem určeno a mimo autorizované prodejce značky. Zpravidla je tedy nutné reklamace řešit s prodejcem, u kterého bylo zboží koupeno a nejde přímo reklamovat v autorizovaných servisech, ale stále jde o normální originální zboží. Samozřejmě může dojít k tomu, že jeden a ten samý obchod prodává jak šedivky, tak fejky, ale rozhodně to není pravidlo.

Odkaz ke komentáři

• po měsíci...

Dobry den,

presne ako uz par uzivatelov naznacilo. Je velky rozdiel medzi sedym dovozom a "fake". Fake hodinky kupite z Ciny za 50 USD a colnici Vam ich sem nedovolia priviezt. Mozno sa Vam podari dostat sem 1-2 kusy, ale urcite by sa to nedalo robit dlhodobo.

My sme pri nakupe mimo EU museli dokladovat colnikom povod a chceli aj zaruku originality. Takze ano, sme "sedy dovoz" ak to chceme takto kategorizovat.

Pokial sa ale bavime o tom, ze v EU je volny pohyb tovaru a sluzieb, tak vlastne sedy dovoz ani neexistuje. To si tu vymysleli tento pojem distributori, ktori si takto chcu chranit trh a pisu na svojich weboch, ze obchody mimo nich predavaju napodobneniny a podobne.

Ak ma niekto od nas falzifikaty za posledne 3 roky nakupu, tak mu garantujeme v pripade dokazania tejto skutocnosti nie len vratenie penazi, ale aj postovne naklady + 1x hodnotu tovaru navyse mu preplatime.

Garantujeme, ze ziaden tovar, ktory mame aktualne na sklade nie je napodobnenina a su to vsetko original kusy. AK ma niekto konkretne pochybnosti, moze vzdy navstivit autorizovany servis a nechat si overit kvalitu. Urcite Vam potvrdia pravost. Len upozornim, ze aby bol posudok nezavisly, tak prosim nehovorte zdroj nakupu, aby sa nestalo to, ze distributor poveril autorizovany servis aby vsetky hodinky mimo ich distribucie nazyvali replikami, lebo uz aj to sa nam stalo a to dokonca na hodinkach, ktore nakupujeme do oficialneho distributora v SR a v CR nam autorizovany servis chcel dokazat, ze su repliky.

Takze treba selektovat informacie. Ak by sme predavali repliky, tak na SOI alebo COI znici na pokutach behom 1 roka kedze my pracujeme s pomerne nizkymi marzami nemozeme si dovolit riskovat ziadne dalsie pokuty a penale.

S pozdravom

TimeStore

Odkaz ke komentáři

• po 3 týdnech...
  • po měsíci...
  • po měsících...

Zdravím všechny,

jsem moc rád že jsem narazil na výše uvedené příspěvky.. děkuji .. jenom potvrdili mé podezření že tento obchod opravdu nebrat .. fajn leda tak na nástěnné hodiny

nyní vybírám něco na ruku jsem ochoten dát větší sumu a nabídka cen byla pro mně velké lákadlo..vždyť kdo by nebral za sumu kterou má vyhrazenou o třídu lepší modely, ale já chci hodinky se vším všudy tedy i s pravým srdcem které má v nich bušit a ne s nějakým fejkovým strojkem který pohání modely z nejnižších pater

TVRZENÍ že obchod je férový když vrací peníze .. haha ... ono je to založeno na tom hlavně aby se problém nerozkřiknul ..a myslím že takových 90% lidí je spokojeno s tím že mají hodinky podle obrázku a že ušetřili oproti ofiko obchodu x tisíc .. neřeší co je uvnitř....jako kdybych se onanoval audinou  s motorem ze škodovky :-) ne ne děkuji ...

škoda že lidí kteří si hledají více informací je menšina ... a minimum lidí co se kvůli informacím registrují na podobné servery jako tady .. 

Mějte se fajn

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...