Daemonultimate Odesláno 19. července 2015 Nahlásit Odesláno 19. července 2015 Angelo Del Mare - Royal Master CollectionAngelo Del Mare se sídlem v Belgii představuje novou řadu potápěčských hodinek ve trojím provedení. Značka má dílny ve Švýcarsku, kde byly také tyto hodinky odrážející nejvyšší hodinářskou tradici a kvalitu navrženy. Jedná se o limitované edice, každá z nich čítá počet sto kusů k jednomu referenčnímu číslu. Nejvyšší možnou kvalitu výroby a zpracování z obrázků jen těžko posoudit, ale nápisy na číselníku mě příliš o těchto slovech nepřesvědčují. Snad bude ta technická stránka opravdu povedenější než designová, což ale v tomto případě nedá přílišnou práci, neboť se jedná o hodinky určené k potápění, kde jsou potom u ref. č. 6543 minutové indexy? Cena je 1.205,- Eur. Zdroj: Master Horologer Movement ADM calibre 6022(base ETA 2824 -2)Automatic self-winding mechanicalDiameter: 26mmHeight: 4.60mmJewels: 25Frequency: 28,200 beats/hourPower reserve: 42 hours Functions Hours, minutes, sweep seconds Case 46mm diameter, 316L Stainless steelBezel: Anti-clockwise unidirectional 60-minute graduated rotating bezelBack: Screw-down, steelCrown: 8mm, screw-down, unique triple-lock systemCrystal: Sapphire, scratch-resistant; 5mm thick, highly raised vintage style; 5 layers of transparent anti-reflective coating from the insideWater resistance: 300 meters / 1000 feet Dial BlackAvailable in three designs Bracelet Mesh, 26mm, 316L stainless steel, adjustable folding lock safety clasp Strap 26mm, ADM personalized black shark strap and 26mm ADM steel buckle
Návštěvník Kamil Odesláno 19. července 2015 Nahlásit Odesláno 19. července 2015 Nápisy na číselníku mohli udělat větší, takhle se to blbě čte.
Daemonultimate Odesláno 19. července 2015 Autor Nahlásit Odesláno 19. července 2015 (upraveno) Příčinu vidím v pořadí důležitosti informací čtených pod vodou. Přečtu značku, model a WR, to k uspokojení tonoucího postačí. Upraveno 19. července 2015 uživatelem Daemonultimate
Rodkopf Odesláno 19. července 2015 Nahlásit Odesláno 19. července 2015 Já jsem nad tím přemýšlel a podle mě jsou všechny tyhle shit značky jen pračka na peníze. Výrobka 200 CHF, prodejka 1200. Hodinky a 1000 legálně doma.
Daemonultimate Odesláno 19. července 2015 Autor Nahlásit Odesláno 19. července 2015 Tvoje zamyšlení mě přivedlo na myšlenku přesvědčit Tě o tom, že se o žádnou shit značku nejedná, ale naopak jde o uznávaného výrobce s tradicí, o kterém jsem zatím z neznámých důvodů neslyšel. Bohužel se žádné takové přesvědčování nekoná, v nabídce kolekce mají jen tuhle jedinou. A ještě v limitkách? Tak vo co gou. Asi jako vždy vo many, máš pravdu. Honem využít nějakej ten nastupující směr. A pokus o vintážní lunetu v podobě červenýho trojúhelníku přece teď frčí.
vintage Odesláno 19. července 2015 Nahlásit Odesláno 19. července 2015 (upraveno) Tak tyhle 'potapky' by si IMHO nikdy žádný potápěč nekoupil Upraveno 19. července 2015 uživatelem vintage
Návštěvník Kamil Odesláno 19. července 2015 Nahlásit Odesláno 19. července 2015 .... ale naopak jde o uznávaného výrobce s tradicí... To si zjistil kde, můžeš dát nějaký odkaz? Já se naopak dočetl, že kdysi kopírovali Panerai.
mAra_ Odesláno 19. července 2015 Nahlásit Odesláno 19. července 2015 To si zjistil kde, můžeš dát nějaký odkaz? Já se naopak dočetl, že kdysi kopírovali Panerai. Šak píše že se žádné takové přesvědčování nekoná...
Daemonultimate Odesláno 19. července 2015 Autor Nahlásit Odesláno 19. července 2015 (upraveno) To si zjistil kde, můžeš dát nějaký odkaz? Já se naopak dočetl, že kdysi kopírovali Panerai. Kamile, nevytrhávej to prosím z kontextu následujících vět : ... Bohužel se žádné takové přesvědčování nekoná ... kolega byl rychlejší Upraveno 19. července 2015 uživatelem Daemonultimate
Návštěvník Kamil Odesláno 19. července 2015 Nahlásit Odesláno 19. července 2015 Sorry woe. Čtu moc rychle.
Frostie Odesláno 19. července 2015 Nahlásit Odesláno 19. července 2015 Klasicka fashion marka, vezouci se na modni copy vlne..,Aspon, ze tam dali tu Etu, swiss made je asi jen bonus
Kid_A Odesláno 19. července 2015 Nahlásit Odesláno 19. července 2015 nechapu to pouzdro o 46mm? proc? :frusty:
martar Odesláno 19. července 2015 Nahlásit Odesláno 19. července 2015 Jo, panelagos supermare heritage a řemen/mesh 26mm je taky maso.
instant Odesláno 23. července 2015 Nahlásit Odesláno 23. července 2015 Clovece zlaty, demone, neblbni tu s nejvyssi hodinarskou tradici a dilnama ve Svycarsku.. je to na beton butik brand jak vysity. Komu sa to paci a nie je mu luto 1200 bubakov tak prosim, ale ze by toto bol novy neobjaveny brand na ktory sme vsetci cakali, tak to snad nie..
Daemonultimate Odesláno 23. července 2015 Autor Nahlásit Odesláno 23. července 2015 (upraveno) Clovece zlaty, demone,Vďaka za pekné oslovenie, to nie ja, ale Master Horologer, moja je tá druhá časť, tá s tou nadsádzkou. Áááj, aké pekné hodinky a nikomu sa nepáčia. Nevieš prečo? Upraveno 23. července 2015 uživatelem Daemonultimate
McStinger Odesláno 23. července 2015 Nahlásit Odesláno 23. července 2015 Keby sa volali Angelo del More, kúpil by som ich.
Daemonultimate Odesláno 23. července 2015 Autor Nahlásit Odesláno 23. července 2015 (upraveno) To Instant: No áno, nabudúce pritvrdím. Upraveno 23. července 2015 uživatelem Daemonultimate
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se