Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Angelo Del Mare - Royal Master Collection

Angelo Del Mare se sídlem v Belgii představuje novou řadu potápěčských hodinek ve trojím provedení. Značka má dílny ve Švýcarsku, kde byly také tyto hodinky odrážející nejvyšší hodinářskou tradici a kvalitu navrženy. Jedná se o limitované edice, každá z nich čítá počet sto kusů k jednomu referenčnímu číslu. Nejvyšší možnou kvalitu výroby a zpracování z obrázků jen těžko posoudit, ale nápisy na číselníku mě příliš o těchto slovech nepřesvědčují. Snad bude ta technická stránka opravdu povedenější než designová, což ale v tomto případě nedá přílišnou práci, neboť se jedná o hodinky určené k potápění, kde jsou potom u ref. č. 6543 minutové indexy? Cena je 1.205,- Eur.

Angelo%2BDel%2BMare%2B%25E2%2580%2593%2B

Zdroj: Master Horologer

Movement   

ADM calibre 6022(base ETA 2824 -2)

Automatic self-winding mechanical

Diameter: 26mm

Height: 4.60mm

Jewels: 25

Frequency: 28,200 beats/hour

Power reserve: 42 hours

Functions   

Hours, minutes, sweep seconds

Case   

46mm diameter, 316L Stainless steel

Bezel: Anti-clockwise unidirectional 60-minute graduated rotating bezel

Back: Screw-down, steel

Crown: 8mm, screw-down, unique triple-lock system

Crystal: Sapphire, scratch-resistant; 5mm thick, highly raised vintage style; 5 layers of transparent anti-reflective coating from the inside

Water resistance: 300 meters / 1000 feet

Dial   

Black

Available in three designs

Bracelet   

Mesh, 26mm, 316L stainless steel, adjustable folding lock safety clasp

Strap   

26mm, ADM personalized black shark strap and 26mm ADM steel buckle

Návštěvník Kamil
Odesláno

Nápisy na číselníku mohli udělat větší, takhle se to blbě čte. :)

Odesláno

Já jsem nad tím přemýšlel a podle mě jsou všechny tyhle shit značky jen pračka na peníze. Výrobka 200 CHF, prodejka 1200. Hodinky a 1000 legálně doma. 

Odesláno

Tvoje zamyšlení mě přivedlo na myšlenku přesvědčit Tě o tom, že se o žádnou shit značku nejedná, ale naopak jde o uznávaného výrobce s tradicí, o kterém jsem zatím z neznámých důvodů neslyšel. Bohužel se žádné takové přesvědčování nekoná, v nabídce kolekce mají jen tuhle jedinou. A ještě v limitkách? Tak vo co gou. Asi jako vždy vo many, máš pravdu. Honem využít nějakej ten nastupující směr. A pokus o vintážní lunetu v podobě červenýho trojúhelníku přece teď frčí.

Odesláno (upraveno)

Tak tyhle 'potapky' by si IMHO nikdy žádný potápěč nekoupil :)

Upraveno uživatelem vintage
Návštěvník Kamil
Odesláno

.... ale naopak jde o uznávaného výrobce s tradicí...

To si zjistil kde, můžeš dát nějaký odkaz? Já se naopak dočetl, že kdysi kopírovali Panerai. :(

Odesláno

To si zjistil kde, můžeš dát nějaký odkaz? Já se naopak dočetl, že kdysi kopírovali Panerai. :(

Šak píše že se žádné takové přesvědčování nekoná...

Odesláno (upraveno)

Kamile, nevytrhávej to prosím z kontextu následujících vět :)  :

... Bohužel se žádné takové přesvědčování nekoná ...

kolega byl rychlejší

Upraveno uživatelem Daemonultimate
Odesláno

Klasicka fashion marka, vezouci se na modni copy vlne..,Aspon, ze tam dali tu Etu, swiss made je asi jen bonus

Odesláno

Clovece zlaty, demone, neblbni tu s nejvyssi hodinarskou tradici a dilnama ve Svycarsku.. je to na beton butik brand jak vysity. Komu sa to paci a nie je mu luto 1200 bubakov tak prosim, ale ze by toto bol novy neobjaveny brand na ktory sme vsetci cakali, tak to snad nie..

Odesláno (upraveno)

Clovece zlaty, demone,

Vďaka za pekné oslovenie, to nie ja, ale Master Horologer, moja je tá druhá časť, s tou nadsádzkou. Áááj, aké pekné hodinky a nikomu sa nepáčia. Nevieš prečo:eek:

:lol2:

Upraveno uživatelem Daemonultimate

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...