MichalV Odesláno 16. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommasini Odesláno 17. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2021 Pánové, co myslíte? Není to moc barev najednou? Mě se to celkem líbí, ale nechci vypadat, jak kašpar. Dík. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 17. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2021 Vývoj stříbrňáků po měsíci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 17. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2021 To neni pěkný ale.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
špelda66 Odesláno 17. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2021 před 2 hodinami, tommasini napsal: Pánové, co myslíte? Není to moc barev najednou? Mě se to celkem líbí, ale nechci vypadat, jak kašpar. Dík. super sladěný, mě se to moc líbí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommasini Odesláno 17. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2021 To jsi mě potěšil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pivas Odesláno 18. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2021 @tommasini- mě se to taky líbí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommasini Odesláno 18. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2021 Ty jo, to jsem rad. Ja jsem cekal negativni reakce. Zena mi rikala, ze to je jak kdyz prijela pout . Tak me potesilo, ze nejsem sam. Diky. I kdyz kritiku prijimam vesmes v pohode a nemam potrebu obhajovat vehementne a uznavam nazory druhych, tak me stejne samozrejme vic potesi chvala nez kritika Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 18. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2021 Dneska prcky a bez barviček. Takový kontrast Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pilfour Odesláno 19. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2021 První týden s Pelagosy a nemůžu se vynadívat . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 19. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2021 Ty jo, to jsem rad. Ja jsem cekal negativni reakce. Zena mi rikala, ze to je jak kdyz prijela pout . Tak me potesilo, ze nejsem sam. Diky. I kdyz kritiku prijimam vesmes v pohode a nemam potrebu obhajovat vehementne a uznavam nazory druhych, tak me stejne samozrejme vic potesi chvala nez kritikaNo tak ja ti jednu kritiku teda pridam... je to hrozny.. moc to nesedi, tluce se to.. kolotoc nevadi, kdyby to sedelo, ale tohle se tluce.. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommasini Odesláno 19. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2021 před 3 hodinami, petr_cha napsal: před 21 hodinami, tommasini napsal: Ty jo, to jsem rad. Ja jsem cekal negativni reakce. Zena mi rikala, ze to je jak kdyz prijela pout . Tak me potesilo, ze nejsem sam. Diky. I kdyz kritiku prijimam vesmes v pohode a nemam potrebu obhajovat vehementne a uznavam nazory druhych, tak me stejne samozrejme vic potesi chvala nez kritika No tak ja ti jednu kritiku teda pridam... je to hrozny.. moc to nesedi, tluce se to.. kolotoc nevadi, kdyby to sedelo, ale tohle se tluce.. Takže pruhy ano, ale jiné barvy, myslíš? Nebo už pruhy bys nedával? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 19. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2021 před 20 hodinami, Pilfour napsal: První týden s Pelagosy a nemůžu se vynadívat . Jóóó, modrý Pelagosy! To je teprve ta pravá modrá. Ani málo ale taky ani moc. V matnym se na ni dobře kouká a dobře se fotí. Nepřehlídnutelná hodinová ručka a datumovka, která i díky tvaru ostatních indexů tolik nenarušuje symetrii. Inhouse strojovna uvnitř a titan okolo ní. A pro knihomoly pětiverší ve spodní polovině cifru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommasini Odesláno 22. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2021 . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pivas Odesláno 22. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2021 Dneska moje oblíbené Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef Chroust Odesláno 23. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2021 V 19. 5. 2021 v 2:09, Pilfour napsal: První týden s Pelagosy a nemůžu se vynadívat . Moc pěkný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radimk Odesláno 23. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2021 V 18. 5. 2021 v 20:51, prischera napsal: Dneska prcky a bez barviček. Takový kontrast Sedí ti jak pr.del na hrnec. Já je mám v "41, protože 21 v obvodu ruky prostě "36 nezvládá. Super kousek na vše. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 23. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2021 Dík, jsou to povedený hodinky ve všech velikostech. Na mých cca 17cm jsou 36 fajn. Dlouho jsem odolával, říkal jsem si že univerzálky neužiju, ale teď je mám fakt rád. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vortex-Tempus Odesláno 24. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2021 Black Bay by to chcelo v 39, rovnako ako BB58... ale to asi zostane len moj vlhky sen. Som zvedavy co zajtra predstavia... Zatial takto... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivlado Odesláno 26. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2021 Pekne ráno všetkým Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se