Jarett Odesláno 6. srpna Nahlásit Odesláno 6. srpna před 4 hodinami, STRKKT napsal: Gratuluji k moři. Mě čeká moře v Británii a to bohužel není země zaslíbená hodinkám, takže si asi vezmu místo BB54 nebo Rangerů staré přesýpací hodiny nebo kus prkna s hřebíkem, kdyby náhodou vysvitlo slunce... před 24 minutami, paya01 napsal: Řekl bych, že to démonizuješ. Když nebudeš o půlnoci v centru Londýna s fullgoldy na ruce, tak bych byl v klidu. Podle mě Tudory úplně v poho... Přesně tak, do Londýna jezdím víc než často a je to v klidu. Tudory nikoho nezajímají, ani Submarinery a pod. Zlatý Pateky bych si asi nebral, ale pokud nekřičíš do světa "mám prachy !", tak nikoho nezajímáš ...
furo Odesláno 7. srpna Nahlásit Odesláno 7. srpna před 12 minutami, Dushakx napsal: super foto, mal som ich a naživo sa mi nikdy nezdali také krásne ako na tejto fotke 1 1
Dushakx Odesláno 7. srpna Nahlásit Odesláno 7. srpna Aneb co udělá dobré světlo a špetka kontrastu Mně se zdají naživo přesně takové 1
Zmrzlinar Odesláno 8. srpna Nahlásit Odesláno 8. srpna Tenhle ribbed nato strap z CNS je na léto pecka. Lehký jak pírko, přitom pevný. Musel jsem mu ale ušmiknout tu zbytečnou druhou vrstvu 2
Ynlive Odesláno 9. srpna Nahlásit Odesláno 9. srpna V 16. 7. 2025 v 9:19, STRKKT napsal: Tudor Black Bay 54. Původně jsem chtěl velké BB, pak ty menší 58. Ale s ohledem na moji malou ruku jsem nakonec vzal BB54, protože tak nějak nejlépe seděly. Mám to stejně, velikostně byly nejlepší BB54, teď zkouším NATO. 1
paya01 Odesláno 9. srpna Nahlásit Odesláno 9. srpna před 4 hodinami, Ynlive napsal: Mám to stejně, velikostně byly nejlepší BB54, teď zkouším NATO. To máš obráceně, ne?
Ynlive Odesláno 9. srpna Nahlásit Odesláno 9. srpna před 48 minutami, paya01 napsal: To máš obráceně, ne? Mám
Harrior Odesláno 10. srpna Nahlásit Odesláno 10. srpna Během uplynulé dovolené se konečně podívaly mimo jiné i do slané vody. Ale většinou musely zvládnout kulturu 1
jamikadze Odesláno 14. srpna Nahlásit Odesláno 14. srpna (upraveno) Prve Tudor Upraveno 14. srpna uživatelem jamikadze
STRKKT Odesláno 18. srpna Nahlásit Odesláno 18. srpna Dnes Tudor Ranger na NATO strapu BARK&JACK Natural Seventy 30. 4 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se