nickolas Odesláno 29. září Nahlásit Odesláno 29. září Já s těma Rangerama nevim. Jednou se mi líbí, pak za ne. Ale tady vypadají dost dobře 1
STRKKT Odesláno 29. září Nahlásit Odesláno 29. září Ony jsou takové svoje, jako taková holka od vedle. Žádná krása na první dobrou, ale robustní, přehledné, jednoduché. Nejsou tak hezké jako AT, nejsou tak populární jako Expy, ale jsou taky za jinou cenu. Za mě ideální hodinky na trek, na výlet do Santiaga de Compostela nebo kamkoliv jinam. Možná i do Londýna. Já o těch svých s oblibou říkám, že jsou to pracovní hodinky z Lidla, což v podstatě jsou (pracovní). Od lidí kolem slyším, že jsou pěkné a dobře čitelné. 1
Campino Odesláno 29. září Nahlásit Odesláno 29. září Mne na nich vadí jedine font číslic. Keby mali len hodinové značky, príp. max. 12, boli by super..jednoduché, poctivé tooly
Toblin Odesláno 29. září Nahlásit Odesláno 29. září Font je jak z mateřský školky. A dal bych přednost bílé barvě indexů. Holt si drží styl 2 1
STRKKT Odesláno 8. října Nahlásit Odesláno 8. října (upraveno) Odpolední siesta v jižní provincii. Vrcholem návštěvy nejmenovaného výrobce bylo sdělení, že některé údaje v popisu technologie si poněkud přikrášlili, protože to na papíře vypadá dobře. Ne, že by přímo lhali, ale lehce zavádějící to je. A to se mi mladí kolegové diví, že specifikace výrobce řadím do stejné škatulky, jako politickou propagandu a co si neověřím, tomu nevěřím. Upraveno 8. října uživatelem STRKKT 1
Filip eM Odesláno 9. října Nahlásit Odesláno 9. října Dnes jsem si měnil hodinky jen 4x... Buřgundy na procházku se psem 2
STRKKT Odesláno 13. října Nahlásit Odesláno 13. října Chtěl jsem canvas a mám canvas. Zatím trochu smíšené pocity, líbí se mi to víc, než NATO, ale možná to vymyslím ještě úplně jinak. Zatím u Rangerů trochu tápu, na co je dát. 1
Moty Odesláno 17. října Nahlásit Odesláno 17. října Už sou se mnou od 2019 a furt sou jediný, jak je lehké být OWG 2 2
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se