Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 3,9tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Ony jsou takové svoje, jako taková holka od vedle. Žádná krása na první dobrou, ale robustní, přehledné, jednoduché. Nejsou tak hezké jako AT, nejsou tak populární jako Expy, ale jsou taky za jinou cenu. Za mě ideální hodinky na trek, na výlet do Santiaga de Compostela nebo kamkoliv jinam. Možná i do Londýna.
Já o těch svých s oblibou říkám, že jsou to pracovní hodinky z Lidla, což v podstatě jsou (pracovní). Od lidí kolem slyším, že jsou pěkné a dobře čitelné.

• Dát hlas 1
Odesláno

Mne na nich vadí jedine font číslic. Keby mali len hodinové značky, príp. max. 12, boli by super..jednoduché, poctivé tooly

Odesláno (upraveno)

Odpolední siesta v jižní provincii. Vrcholem návštěvy nejmenovaného výrobce bylo sdělení, že některé údaje v popisu technologie si poněkud přikrášlili, protože to na papíře vypadá dobře. Ne, že by přímo lhali, ale lehce zavádějící to je. A to se mi mladí kolegové diví, že specifikace výrobce řadím do stejné škatulky, jako politickou propagandu a co si neověřím, tomu nevěřím.

IMG_0917.jpeg

Upraveno uživatelem STRKKT
  • Like 1
Odesláno

Chtěl jsem canvas a mám canvas. Zatím trochu smíšené pocity, líbí se mi to víc, než NATO, ale možná to vymyslím ještě úplně jinak. Zatím u Rangerů trochu tápu, na co je dát. 

IMG_0949.jpeg

IMG_0950.jpeg

• Like 1
Odesláno

Už sou se mnou od 2019 a furt sou jediný, jak je lehké být OWG😂

IMG_2558.JPEG

• Like 2
  • Dát hlas 2

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...