jonas1 Odesláno 16. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2016 Bebe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 16. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2016 Parádní fotka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 16. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2016 Ten mesh jim sedne paradne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 16. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2016 (upraveno) Videl jsem uz vicero fotek BB s aftermarket ocelovymy tahy s rovnými koncovkami a musim rict, ze mi to k nim docela dost sedi... tady taktéž .. :-) Upraveno 16. května 2016 uživatelem petr_cha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 16. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2016 Temhle hodinkam sedi i nato hadr ( a kdo me zna,ten vi,ze tohle nerikam vubec casto ). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 16. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2016 Nemůžu si pomoct, ale mně se ta díra u jakýhokoliv kovovýho tahu nelíbí. Obzvlášť u hodinek, který maj stěžejky navrtaný tak daleko od pouzdra (to je i vlastně důvod proč se mi mesh nelíbí obecně)...jinak jsou ale tyhle heritage black baye povedený hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 21. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2016 Nemůžu si pomoct, ale mně se ta díra u jakýhokoliv kovovýho tahu nelíbí. Obzvlášť u hodinek, který maj stěžejky navrtaný tak daleko od pouzdra (to je i vlastně důvod proč se mi mesh nelíbí obecně)...jinak jsou ale tyhle heritage black baye povedený hodinkyObecne bych ti to podepsal, ale tady to proste tak nejak funguje.... vyjimka potvrzujici pravidlo... na pomoc si vezmu fotku tehle limitkovych... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomS Odesláno 7. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2016 Poprvé na kaučuku (letní verze) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jenik77 Odesláno 7. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2016 modrásky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miloshu Odesláno 15. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2016 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
špelda66 Odesláno 16. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2016 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 16. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2016 Dneska po práci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 21. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2016 Dnešní výprava do lesa. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jonas1 Odesláno 5. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2016 Na kožce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 8. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2016 Tak dame i sem jedny detske 36mm Glamoury Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ohm-Aztec Odesláno 9. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2016 Vypadají moc pěkně! Ideální velikost! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dwg Odesláno 9. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2016 (upraveno) nevim jestli idealni, ale pro spoustu lidi mozna lepsi nez 41.. mimochodem nemate tady nekdo nove rangery? nechapu ze je tady vubec nevidim.. z tech vsech tech tudoru za poslednich par let mi pridou zdaleka nejlepsi a uz jsem prakticky rozhodnuty, ze je i pres trapnou velikost aspon na cas ponosim Upraveno 9. července 2016 uživatelem dwg Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Porsche_911 Odesláno 10. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2016 nevim jestli idealni, ale pro spoustu lidi mozna lepsi nez 41.. mimochodem nemate tady nekdo nove rangery? nechapu ze je tady vubec nevidim.. z tech vsech tech tudoru za poslednich par let mi pridou zdaleka nejlepsi a uz jsem prakticky rozhodnuty, ze je i pres trapnou velikost aspon na cas ponosimNa mě jsou trochu moc obyčejné, ale naživo jsou hodně dobré, rozhodně se povedly. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
steel Odesláno 13. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2016 ranger na zivo moc hezky, skoda, ze jsou tak velky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jenik77 Odesláno 13. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2016 furt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se