Zmrzlinar Odesláno 18. prosince 2021 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2021 Nechtějí z ruky! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Piplík Odesláno 19. prosince 2021 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2021 Adventní Loučeň s P-01. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
exell Odesláno 23. prosince 2021 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2021 Vločky na ruce a na sněhu Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
tomina666 Odesláno 23. prosince 2021 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2021 Včera dorazil řemen od mistra Zrna - Oty! Max spokojenost! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
senior1949 Odesláno 23. prosince 2021 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2021 Manželčiny 36. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
martin151 Odesláno 24. prosince 2021 Nahlásit Odesláno 24. prosince 2021 Hezký den, máte tu volno jsem tady nový? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
martin151 Odesláno 24. prosince 2021 Nahlásit Odesláno 24. prosince 2021 před 1 minutou, Pivas napsal: Gratulace! Pěkný je máš Diky moc
1vos Odesláno 28. prosince 2021 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2021 Tohle téma nějak usnulo... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Richard Eš Odesláno 28. prosince 2021 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2021 Bucherer Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Émile Odesláno 30. prosince 2021 Nahlásit Odesláno 30. prosince 2021 Hlásím se do klubu ! Pořídil jsem k Submarinerům 14060 mladšího sourozence na takový to denní lítání Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Émile Odesláno 30. prosince 2021 Nahlásit Odesláno 30. prosince 2021 (upraveno) Kombinovat, to mi šlo vždycky dobře Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 30. prosince 2021 uživatelem Émile překlep
cbr Odesláno 30. prosince 2021 Nahlásit Odesláno 30. prosince 2021 Taky se po Vánocích hlásím do klubu. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Pivas Odesláno 30. prosince 2021 Nahlásit Odesláno 30. prosince 2021 @Émile - Teď už trošku machrujes @cbr- hodný Ježíšek
tomina666 Odesláno 30. prosince 2021 Nahlásit Odesláno 30. prosince 2021 Na té kůži od Zrna mě snad baví nejvíc! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Émile Odesláno 30. prosince 2021 Nahlásit Odesláno 30. prosince 2021 před 9 minutami, Pivas napsal: @Émile - Teď už trošku machrujes Tak machrovat, to mi naopak nešlo nikdy Ale ty 58 jsou boží
Piplík Odesláno 30. prosince 2021 Nahlásit Odesláno 30. prosince 2021 Tak já dneska zase P01 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Richard Eš Odesláno 31. prosince 2021 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2021 Modrá je dobrá Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Émile Odesláno 3. ledna 2022 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2022 Do nového roku ve stylu 007 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se