Přejít na obsah

Jaké Tudory máte právě na ruce?

ABCDE

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 3,6tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

V 31. 1. 2022 v 14:03, Émile napsal:

Konečně se mi podařilo sehnat i originál Fabric řemen. Takže nyní je to komplet sestavička :)

IMG_3963.thumb.jpg.91d8ddbe5eec31b07220b63667f3b81b.jpg

Čoveče origo tah sháním také, mám GMT kupované na kůži a dokoupen poté tah na strapcode a furt mám v hlavě broučka...🙈🙂

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 48 minutami, Bakouš napsal:

Čoveče origo tah sháním také, mám GMT kupované na kůži a dokoupen poté tah na strapcode a furt mám v hlavě broučka...🙈🙂

No na tom tahu jsou rozhodně nejlepší, to je 100%. A kolik vůbec ten tah stojí samostatně ? Jestli to není nějaká ukrutná darda ? :)

Odkaz ke komentáři

před 29 minutami, Pivas napsal:

Ja mel podobny problem s tahem. A pak mi jeden kolega řekl, proste ho objednej,je to dost peněz, ale casem na to zapomenes a bude jen radost z toho,ze to mas,tak jak chces. A mel pravdu.:)

origo je origo.. Já s těma aftermarketama dost bojuju. US atd... hrozně plechové, koncovky ostré atd.

Degraduje to podle mého supr hodinky.

Odkaz ke komentáři

Včera dorazila guma tak hned na zkoušku nasazena. Popravdě si výsledkem nejsem moc jistý, i když až tak zlé to taky není. 

Jinak to mám přesně obráceně - pořízené byly na tahu (který je samo super), ale na kůži jsou TOP! 

50263C2D-8318-4728-AA51-7FF7C0A984CA.jpeg

Odkaz ke komentáři

před 23 hodinami, Émile napsal:

No na tom tahu jsou rozhodně nejlepší, to je 100%. A kolik vůbec ten tah stojí samostatně ? Jestli to není nějaká ukrutná darda ? :)

Já jsem asi před rokem kontaktoval s dotazem Carollinum. Ze mam od nich GMT na kuzi a kolik by stal tah. Odpovedeli, a ted nechci kecat, castku  neco mezi 18-21t. Takze "číhám" vsude na origo tah z druhe ruky 🤷🏼‍♂️

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...