Jarett Odesláno 14. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2022 Před hodinou, steel napsal: a? Za mě adept na hodinky roku Koupil jsem je v Anglii, synátor žijící v Londýně vše zařídil, prostě skvělý na druhou ! Něco jsem sepsal tady :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
steel Odesláno 14. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2022 před 23 minutami, Jarett napsal: Za mě adept na hodinky roku Koupil jsem je v Anglii, synátor žijící v Londýně vše zařídil, prostě skvělý na druhou ! Něco jsem sepsal tady :) hezke pocteni v podstate potvrzuje ty dve recenze z Hodinkee a jedne z Fratella Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bakouš Odesláno 17. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2022 Prostě jen tak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bakouš Odesláno 17. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2022 V 31. 1. 2022 v 14:03, Émile napsal: Konečně se mi podařilo sehnat i originál Fabric řemen. Takže nyní je to komplet sestavička Čoveče origo tah sháním také, mám GMT kupované na kůži a dokoupen poté tah na strapcode a furt mám v hlavě broučka... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pivas Odesláno 17. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2022 Ja mel podobny problem s tahem. A pak mi jeden kolega řekl, proste ho objednej,je to dost peněz, ale casem na to zapomenes a bude jen radost z toho,ze to mas,tak jak chces. A mel pravdu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Émile Odesláno 17. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2022 před 48 minutami, Bakouš napsal: Čoveče origo tah sháním také, mám GMT kupované na kůži a dokoupen poté tah na strapcode a furt mám v hlavě broučka... No na tom tahu jsou rozhodně nejlepší, to je 100%. A kolik vůbec ten tah stojí samostatně ? Jestli to není nějaká ukrutná darda ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 17. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2022 před 1 minutou, Émile napsal: No na tom tahu jsou rozhodně nejlepší, to je 100%. A kolik vůbec ten tah stojí samostatně ? Jestli to není nějaká ukrutná darda ? Chrono24 ... 13 tisíc cca Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina666 Odesláno 17. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2022 před 29 minutami, Pivas napsal: Ja mel podobny problem s tahem. A pak mi jeden kolega řekl, proste ho objednej,je to dost peněz, ale casem na to zapomenes a bude jen radost z toho,ze to mas,tak jak chces. A mel pravdu. origo je origo.. Já s těma aftermarketama dost bojuju. US atd... hrozně plechové, koncovky ostré atd. Degraduje to podle mého supr hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pivas Odesláno 17. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2022 Nový myslím 21 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adam.ra Odesláno 17. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2022 Včera dorazila guma tak hned na zkoušku nasazena. Popravdě si výsledkem nejsem moc jistý, i když až tak zlé to taky není. Jinak to mám přesně obráceně - pořízené byly na tahu (který je samo super), ale na kůži jsou TOP! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pivas Odesláno 17. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2022 Guma mi k nim moc nesedi. Na kuzi jsou moc pěkné. Tak tah prodej kolegovi.Ty budes mit penize,on tah a vsichni budou spokojeni. Jen za cas nesmíš zjistit,ze ti ten tah chybi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bakouš Odesláno 18. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2022 před 23 hodinami, Émile napsal: No na tom tahu jsou rozhodně nejlepší, to je 100%. A kolik vůbec ten tah stojí samostatně ? Jestli to není nějaká ukrutná darda ? Já jsem asi před rokem kontaktoval s dotazem Carollinum. Ze mam od nich GMT na kuzi a kolik by stal tah. Odpovedeli, a ted nechci kecat, castku neco mezi 18-21t. Takze "číhám" vsude na origo tah z druhe ruky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pivas Odesláno 18. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2022 Vždycky jsem je chtel zkusit a velká spokojenost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 18. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2022 před 2 hodinami, Pivas napsal: Vždycky jsem je chtel zkusit a velká spokojenost. Kdybych měl mít jen jedny hodinky, byly by to 58 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pivas Odesláno 19. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2022 Tak s tim co máš za hodinky,tak je to velká pocta pro BB58. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 19. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2022 Fifty-Eight jsou parádní.Tehdá jsem je měl u Bechyněho na ruce a od té doby jsem nad BB párkrát uvažoval. I ta velikost mně tenkrát vyhovovala. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zmrzlinar Odesláno 19. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Navros Odesláno 20. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 21. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2022 Na padákovým popruhu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 21. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2022 Marně bádám jak se to tam nasazuje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se