Přejít na obsah

Jaké Tudory máte právě na ruce?

ABCDE

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 3,7tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

před 4 minutami, Jarett napsal:

Gratulace, jsou parádní ! Ještě bych je potunil žubílé tahem od Forstner a je to 100% :)

@Jarett Ty voe,  konečně pořádný tah s koncovkama a žádný hnusný, plechový US! :) 

Máš od nich něco?? 
Dííík 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Před hodinou, Jarett napsal:

Gratulace, jsou parádní ! Ještě bych je potunil žubílé tahem od Forstner a je to 100% :)

Dik.

Co sa tyka jubi, ten milujem. Ale v pripade Black Bay mi tak nejak viac pasuje ich rivet tah. 

BTW Forstner tahy slusne, nepoznal som. Dik..

Upraveno uživatelem junior300
Odkaz ke komentáři

Řemeny jsou nic moc. Škoda, mohli si s tím v Tudor víc pohrát. Měl jsem limitku YEMA Marine National, která měla i flexi popruh, který byl podstatně lepší než ten na FXD. Dokonce ta modrá guma se mi nosí lépe než ten popruh na sucháč, který byl v mém balení v kratší délce, takže mi stejně není. Nové řemeny budou potřeba.

Odkaz ke komentáři

před 2 hodinami, Piplík napsal:

Dočkal jsem se (-: a musím říct, že jsou FXD skvělé. Jen ty řemeny brzy vyměním za nové od Eriky a nějaké lepší NATO strapy. Ale k tomu tyto Pelagosy jsou, ne? Aby se na nich střídaly “hadry” různých barev a značek 🤿 Už aby bylo léto a mohly do vody.

ECCDF37E-19F6-47D8-8F6F-AD27EC3AE6E3.jpeg

Gratulujem! FXD su aspon za mna naj Pelagosy. Pacia sa mi od prvej chvile, co s nimi tusim IzTaPa prisiel.

Ja este jednu foto tychto a uz dam pokoj..

_MG_7199.JPG

Odkaz ke komentáři

Tudory jsou opravdu zajímavé, jen design hodinové ručky není pro každého a já mu zatím nepřišel na chuť. Ale dnes jsem v Carollinu natrefil na něco opravdu zajímavého. Tudory nejen s normálníma ručkama, ale i s budíčkem 😲 WOW 👍 A nejhorší na tom je, že mi seděly 😂 Domů jsem je neodnesl, ale vrtají mi hlavou. Tyhle by šly v pohodě i k obleku. Za mne rozhodně nejhezčí Tudory.

20220226_172529.thumb.jpg.86b8ba95c808039614d9324afd9f67e9.jpg

20220226_172950.thumb.jpg.915a426a5e45bca3e7cead50eede5e18.jpg

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...