Jarett Odesláno 21. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2022 před 5 minutami, nickolas napsal: Marně bádám jak se to tam nasazuje Snadno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 21. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2022 Šikovná Erika. A ty díry jsou vlastně poměrně široké, tak to proleze. ok, dík. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
junior300 Odesláno 22. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2022 Konecne vstupenka do tohto vlakna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 22. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2022 před 37 minutami, junior300 napsal: Konecne vstupenka do tohto vlakna Gratulace, jsou parádní ! Ještě bych je potunil žubílé tahem od Forstner a je to 100% Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina666 Odesláno 22. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2022 před 4 minutami, Jarett napsal: Gratulace, jsou parádní ! Ještě bych je potunil žubílé tahem od Forstner a je to 100% @Jarett Ty voe, konečně pořádný tah s koncovkama a žádný hnusný, plechový US! Máš od nich něco?? Dííík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Piplík Odesláno 22. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2022 P01, ocel kam se podíváš (-: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 22. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2022 před 7 minutami, tomina666 napsal: @Jarett Ty voe, konečně pořádný tah s koncovkama a žádný hnusný, plechový US! Máš od nich něco?? Dííík Nemám, ale viděl jsem a je parádní ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
junior300 Odesláno 22. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2022 (upraveno) Před hodinou, Jarett napsal: Gratulace, jsou parádní ! Ještě bych je potunil žubílé tahem od Forstner a je to 100% Dik. Co sa tyka jubi, ten milujem. Ale v pripade Black Bay mi tak nejak viac pasuje ich rivet tah. BTW Forstner tahy slusne, nepoznal som. Dik.. Upraveno 22. února 2022 uživatelem junior300 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 22. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adam.ra Odesláno 22. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2022 Jubilee mi k nim taky moc nesedí. Já dnes na ruce GMT s NATO. Za mě dobrý. A když ne NATO tak kůže. K S&G mi zas sedí jen ten ofiko tah. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pivas Odesláno 24. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2022 Je venku krasne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 24. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2022 Bulang & Sons ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
junior300 Odesláno 24. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Piplík Odesláno 25. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2022 Dočkal jsem se (-: a musím říct, že jsou FXD skvělé. Jen ty řemeny brzy vyměním za nové od Eriky a nějaké lepší NATO strapy. Ale k tomu tyto Pelagosy jsou, ne? Aby se na nich střídaly “hadry” různých barev a značek Už aby bylo léto a mohly do vody. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina666 Odesláno 25. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2022 Gratulace, jsou skvělý! Měl jsem tu čest vyzkoušet v Brně a vážně super. Jen ten originál řemen je nějaký gumo-hadr? Nedokázal jsem to identifikovat, ale pocitově nic moc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Piplík Odesláno 25. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2022 Řemeny jsou nic moc. Škoda, mohli si s tím v Tudor víc pohrát. Měl jsem limitku YEMA Marine National, která měla i flexi popruh, který byl podstatně lepší než ten na FXD. Dokonce ta modrá guma se mi nosí lépe než ten popruh na sucháč, který byl v mém balení v kratší délce, takže mi stejně není. Nové řemeny budou potřeba. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
junior300 Odesláno 25. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2022 před 2 hodinami, Piplík napsal: Dočkal jsem se (-: a musím říct, že jsou FXD skvělé. Jen ty řemeny brzy vyměním za nové od Eriky a nějaké lepší NATO strapy. Ale k tomu tyto Pelagosy jsou, ne? Aby se na nich střídaly “hadry” různých barev a značek Už aby bylo léto a mohly do vody. Gratulujem! FXD su aspon za mna naj Pelagosy. Pacia sa mi od prvej chvile, co s nimi tusim IzTaPa prisiel. Ja este jednu foto tychto a uz dam pokoj.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarylVanHorne Odesláno 27. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2022 Tudory jsou opravdu zajímavé, jen design hodinové ručky není pro každého a já mu zatím nepřišel na chuť. Ale dnes jsem v Carollinu natrefil na něco opravdu zajímavého. Tudory nejen s normálníma ručkama, ale i s budíčkem WOW A nejhorší na tom je, že mi seděly Domů jsem je neodnesl, ale vrtají mi hlavou. Tyhle by šly v pohodě i k obleku. Za mne rozhodně nejhezčí Tudory. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 27. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2022 Tahle modifikace nevypadá úplně špatně, nakonec i sám výrobce je prý prodal v limit edici na charitu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Piplík Odesláno 28. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2022 Modrou mám nějak rád Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se