bacil.357 Odesláno 24. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2023 před 3 hodinami, safi napsal: To jsou ty nové Pelagosy z karbonu? Ano. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cancri Odesláno 24. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2023 BX letos s Tudorama Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Messiah Odesláno 24. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2023 V 16. 8. 2023 v 0:02, johny350 napsal: b btw dnes sme porovnávali pri pivku bb54 vs bb58 Bb58 za mě vede, lepší barevnost i velikost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bacil.357 Odesláno 25. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2023 Uhlíkovky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pivas Odesláno 25. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2023 Povedeny hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bacil.357 Odesláno 26. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2023 To je Pelagos tady, Pelagos tam a pak člověku zbyde tak akorát na nudle. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 26. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2023 Na večer buřtíky na tábořišti, mňam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bacil.357 Odesláno 26. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2023 před 39 minutami, Kostra napsal: Na večer buřtíky na tábořišti, mňam Buřtíky závidím. U nás lije, takže táboráček ne e. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 28. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2023 Čtverečky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bacil.357 Odesláno 30. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2023 Výlet do ČNB. Aspoň se na ty prachy kouknout... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paya01 Odesláno 31. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2023 FXD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
junior300 Odesláno 1. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2023 V 28. 8. 2023 v 16:31, Jarett napsal: Čtverečky Bomba fotka, vydarene makro a Pelagos Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
botswan Odesláno 3. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2023 (upraveno) @bacil.357Lepsi jak klasicky FXD? Upraveno 3. září 2023 uživatelem botswan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bacil.357 Odesláno 3. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2023 před 9 minutami, botswan napsal: @bacil.357Lepsi jak klasicky FXD? Původní FXD jsem nosil jen 5 týdnů než jsem pořídil černou variantu. Jsou prostě jiný. Váží o pár gramů méně, ale na ruce je to cítit. A ještě jeden čerstvý postřeh. Detekční rám v ČNB je nepobral. Tak nevím, jestli byl vypnutý nebo je opravdu "neviděl". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paya01 Odesláno 3. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2023 Myslím, že ten karbon neviděl a těch kovových koleček je tam koneckonců pomálu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
botswan Odesláno 3. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2023 před 8 minutami, bacil.357 napsal: Původní FXD jsem nosil jen 5 týdnů než jsem pořídil černou variantu. Jsou prostě jiný. Váží o pár gramů méně, ale na ruce je to cítit. A ještě jeden čerstvý postřeh. Detekční rám v ČNB je nepobral. Tak nevím, jestli byl vypnutý nebo je opravdu "neviděl". @bacil.357...musím se na ně jít někam podívat abych si udělal vlastní názor Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomi33cz Odesláno 5. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horskjan Odesláno 7. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2023 NF. Nosím je poslední dobou celkem málo a možná je to škoda. Moc dobrý jsou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 8. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2023 To je škoda, pro mě nepochopitelně nejmíň doceněné Tudory. Nezaslouženě! Já furt stejně, nemůžu se jich nabažit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horskjan Odesláno 9. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2023 před 23 hodinami, shewcza napsal: To je škoda, pro mě nepochopitelně nejmíň doceněné Tudory. Nezaslouženě! Já furt stejně, nemůžu se jich nabažit. Tyhle Tvé Tudory se mi také dost líbí, obecně bych si už bikolor u sebe dovedl představit, tady je to ještě celkem k zaplacení, pro mě NF těžko říct, proč nesedly, já na nich nevidím nic špatně. Líbí se mi jejich jednoduchost a takový ten "industriální" design. Naopak mi zase moc nesedí ten všudypřítomný "moderní vintage"... Ale každý si může vybrat podle sebe a to je dobře Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se