Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Nevíte někdo, zda bude mít letos Hodinářství Bechyně zase stánek Tudor Roadshow, jako měl loni a předloni? Bylo to vždycky v říjnu a listopadu na Chodově, pak na Černém Mostě. 

• Odpovědi 3,9tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
V 7. 10. 2023 v 22:05, paya01 napsal:

Nevíte někdo, zda bude mít letos Hodinářství Bechyně zase stánek Tudor Roadshow, jako měl loni a předloni? Bylo to vždycky v říjnu a listopadu na Chodově, pak na Černém Mostě. 

Co jsem se v létě dozvěděl, tak letos Tudor Roadshow nebude. Měl to být jednorázový projekt a zejména šlo o propagaci značky, dostat se do povědomí a oslovit možné zákazníky. 

Odesláno

Potom, co jsem si prodal svoje milované Pelagosy, mě pronásledovalo dlouhé váhání, který z modelů Omegy si vybrat…. No a teď jsme tady.

TUDOR JE ZPĚT

5F2FD9EA-D583-40D6-83F5-EBCD78F63B29.jpeg

Odesláno
V 17. 10. 2023 v 10:35, bacil.357 napsal:

Konečně jsem je dal na ruku. Váha titanu je oproti karbonu znát. Už zase na ruce něco cítím. 

Dle info z Fratello je rozdíl necelých 5 gramů ... to se mi nechce věřit, že to je poznat :)

Odesláno
před 2 minutami, Jarett napsal:

Dle info z Fratello je rozdíl necelých 5 gramů ... to se mi nechce věřit, že to je poznat :)

když jsem to v létě vážil (teda i s Erikou), tak to bylo jen pár gramů, ale pocitově je to hned znát.. Aspoň mám takový pocit.

Odesláno
V 20. 10. 2023 v 8:17, shewcza napsal:

Jsou cajk, zvaž ty s burgundy lunetou. Na ty vzpomínám ze všech svých hodinek nejraději.

No, ty jsem zvažoval...na některých fotkách ta barva vypadá suprově a někde jako vybledlá :)

Odesláno

Ne, toho se neboj. Je to skvělá barva. Pořád doufám, že 58 udělají v této barvě. Nebo by mohli udělat ty 54, měl bych to vyřešený hned!

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...