bacil.357 Odesláno 7. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2023 (upraveno) před 58 minutami, shewcza napsal: @bacil.357 díky za vyčerpávající odpověď. Myslel sem si že to nebude zádná láce, ale čekal jsem popravdě trochu míň. Každopádně se těším na fotky na náramku. Taky jsem čekal nižší cenovku. Ale musel jsem, no. Zatím je ještě nějakou dobu nechám na gumě. Ikdyž jsem zvědavý, jak bude náramek sedět. Ta mikroragulace mě dost zajímá. Ale musí se sejít čas, nálada a chuť. Upraveno 7. prosince 2023 uživatelem bacil.357 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 8. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2023 Volantovka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hodnypan Odesláno 9. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2023 Rozsiruji BB54 klub:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Emiliano Odesláno 9. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2023 @hodnypan Hezky, pěkně. Gratulace. Sedí parádně. Kde jsi je kupoval a jak dlouho jsi na ně čekal? Taky na ně čekám. Už 3 měsíce. A jaký jsou první dojmy? Spokojenost? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hodnypan Odesláno 9. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2023 @Emiliano Dočkal jsem se až po skoro šesti měsících, u Bechyněho. Ale myslím, že teď už by mohly pomalu začít chodit, přece jen už je to nějaký čas od vydání. Jsou super. Na první pohled mi úplně neseděl tón té zlaté (jakoby moc do fialova), ale každou hodinou, co jsou na ruce, mi to přijde přirozenější. Hlavně jsou krásně tenký i lehký:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karol Odesláno 10. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2023 Hlásim sa do klubu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 10. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2023 pecka, moc hezke Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
junior300 Odesláno 10. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2023 Před hodinou, Karol napsal: Hlásim sa do klubu Gratulacia, nemat GMT idem do tychto burgundy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Piplík Odesláno 10. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2023 Dneska ️ MN21 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 12. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2023 MN22, ta modrá je na sluníčku kulervoucí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toblin Odesláno 12. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2023 Ve 4 skoro tma Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 15. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrSefl Odesláno 16. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2023 (upraveno) Upraveno 16. prosince 2023 uživatelem PetrSefl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paya01 Odesláno 17. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Campino Odesláno 17. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2023 před 1 minutou, paya01 napsal: Parádnetýchto sa tu moc nevidí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johanes Odesláno 17. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2023 před 9 hodinami, paya01 napsal: NevypadajÍ špatně Škoda jen,že neudělali černý obrysy ručiček a indexů, to by byl teprve parádní kontrast Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paya01 Odesláno 17. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2023 před 17 minutami, Johanes napsal: NevypadajÍ špatně Škoda jen,že neudělali černý obrysy ručiček a indexů, to by byl teprve parádní kontrast Stačí lehce natočit proti světlu a zčernají. Jsou super... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paya01 Odesláno 17. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2023 Ještě lumi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bacil.357 Odesláno 18. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johanes Odesláno 18. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2023 V 17. 12. 2023 v 21:22, paya01 napsal: Ještě lumi. Máš pravdu,jsou super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se